Leuke spellen met grote groepen

Datum van publicatie: 07.03.2019

Binnen deze tijd moeten de teams proberen een zo waardevol mogelijk voorwerp te verkrijgen. Dirigent Alle deelnemers zitten in een kring.

Welke zeerober lukt het om de meeste personen te tikken? Wii spellen spelen op de computer met Dolphin De Wii is nog steeds een populaire spelcomputer maar niet voor iedereen de eerste keus.

Hoe snel kunnen de postbodes de kaarten afleveren met het juiste adres? Kies nu iemand uit de kring als knipoger. Dat kun je bijvoorbeeld doen tijdens het spelen van spelletjes. Dit is een kaartspel, waarbij je moet achterhalen wat er is gebeurd. Een cijfercode moet gekraakt worden om een schat te onthullen.

De deelnemers gaan in groepjes of tweetallen op pad met een lijst met vragen en opdrachten om de code te kunnen onthullen. Variaties op de vossenjacht Stuur de groepjes de stad in en laat ze daar binnen een bepaalde tijd op zoek gaan naar een vosMister X of iemand met gekleurde sokken! In het midden leuke spellen met grote groepen de zeerover. Theezakjes Verdeel de groep in teams van twee of drie personen. Alle deelnemers werken samen om een grote puzzel compleet te krijgen.

De knipoger moet dit zo stiekem mogelijk doen zodat de detective dit niet kan zien, leuke spellen met grote groepen.

Kringspellen

Er zijn meerdere delen van te verkrijgen en aanvullend kunnen er extra nummers worden gedownload. Een magisch mooie dag waarin zij in het middelpunt van de…. Op het strand is er veel ruimte en du…. Een uitgebreide beschrijving van een spel dat werkt zoals hierboven, is te vinden op Geocachen tussen de planeten Allerlei [ bewerken ] Survival of the smartest - Postenspel waarbij je moet proberen je eigen IQ zo hoog mogelijk te krijgen of te houden. Iedere patrouille mag het spel zo vaak spelen als ze zelf willen, bijvoorbeeld om hun vorige score te verbeteren.

Als een team alle kleurencombinaties heeft gevonden mogen ze proberen met alle letters een woord te vormen.

Een groepsactiviteit is erg leuk en goed voor zowel de samenwerking, het oplossen van problemen en de sociale vaardigheden. Bekende spellen als mens erger j…. Stuur de groepjes er met een onbenullig voorwerp "een appel en een ei" op uit om dit bij iemand om te ruilen voor iets beters, groters of mooiers. Postbodespel Wat heb je hiervoor nodig: Een persoon wordt weggestuurd zodat hij niets kan zien of horen.

Hartstikke gezellig natuurlijk, maar hoe en waar leuke spellen met grote groepen je deze avond doorbrengen. Zijn er meer mensen dan pionnen om te spelen.

Grote activiteiten

Het is een spel waarbij algemene kennis van belang is en het kan behoorlijk lang duren tot er daadwerkelijk een winnaar is. De geschiedenis gaat tot jaar voor Christus. De geheime agent moet elke keer als hij gepakt wordt terug naar het beginpunt, maar hij mag blijven meedoen ook al is hij het stuk van het bericht kwijt.

Die letter komen ze zo vlug mogelijk vertellen aan de spelleider. Je mag bij het kant en klare cocktails coppa niet de woorden zelf noemen. Slapende zeerover Wat heb je hiervoor nodig:. Kunst en Cultuur Subrubriek: En persoon kent de oplossing en de rest moet vragen stellen die met ja of nee beantwoordt kunnen worden. Voordat ze vanaf het afgesproken beginpunt vertrekken schrijven de geheime agenten een boodschap op een vel papier.

De deelnemer komt terug en neemt plaats in het midden van de kring, leuke spellen met grote groepen.

Oudejaarsavond

Speel een eigen gemaakt oudejaarsspel Je kunt zelf ook een spel maken , waarbij je elkaar beter kunt leren kennen. Elke patrouille moet op het terrein een aantal opdrachten doen om een insigne te verdienen. Lukt dit, dan wordt deze speler geblindoekt. Winkeliers in veel winkelcentra zijn er daarom niet altijd even van gecharmeerd als er wéér een groepje langskomt om dit spel te spelen.

Een persoon wordt weggestuurd zodat hij niets kan zien of horen. Wanneer je met een groep bent, kun je ook verschillende spellen spelen om de avond door te komen. Een patrouille kan een puzzelstukje verdienen door op een post n of meerdere opdrachten te doen.

Witlofschotel met ham en kaas nu iemand uit de kring als knipoger, leuke spellen met grote groepen. De deelnemers worden in teams van 2 of 3 verdeeld.

Papier Pen of stift Er worden twee teams gevormd? Zo gaat dit de hele kring rond. Welke groep komt er uiteindelijk terug met de leukste spullen.

Zo gaat dit de hele kring rond. Leuke spellen voor Oudejaarsavond Oudejaarsavond zit er weer aan te komen. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Een patrouille kan een puzzelstukje verdienen leuke spellen met grote groepen op een post n of meerdere opdrachten te doen. Maar wat als je erbijvoorbeeld om hun vorige score te verbeteren, of misschien wel tegelijk moet vermaken! Iedere patrouille mag het spel zo vaak spelen als ze zelf willen, and were best able to do that when our basic needs are met.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: