Ik wist niet dat ik zwanger was forum

Datum van publicatie: 06.03.2019

Een psycholoog, wellicht het fiom? Neef was dus de eerste die het wist en heeft heel de dag zijn mond gehouden. En je kan altijd ergens om hulp vragen als je dat wilt he?

Normaal ben je toch al 4 weken zwanger voor je een testje kan doen.. Ik wil leven, niet bestaan. Gefeliciteerd met je zoontje! Zie dames, door de pil en condoom kan dus blijkbaar wel. Super voor jou dat jij wel zwanger bent.

Hoe denken jullie daar over. Sannee maandag 15 mei Bloes zaterdag 1 oktober SilverShadow zaterdag 1 oktober. Geestelijk gaat het met vlagen nog wel minder, maar dat kom vast ook wel weer: Zwangerschap zwanger zonder dat je het wist. Wat het bij ons moeilijker maakt om zwanger te worden is dat ik een gekantelde baarmoeder heb en ook nog eens een onregelmatige cyclus.

Maar had er geen erg in tot ik al tien dagen overtijd was en toch maar eens besloot van te testen. Uitgerekend oktober Had gezien dat er nog geen topic was hoor oktober dus Zambia er maar een openen, ik ben uitgerekend voor 1 oktober. Home Zwanger Ik wist niet dat ik zwanger was..

VIVA op social media

Heel veel geluk gewenst. Dit   bied je het beste zicht op de situatie. Elke maand is er weer die teleurstelling, terwijl je veel mensen om je heen zwanger ziet en baby's hebben.

Meld je aan bij Ouders van Nu. Leeft zij zo in haar hoofd dat ze het niet doorhad? Hoe dan ook veel sterkte.

Het ik wist niet dat ik zwanger was forum super moeilijk dat je in deze situatie zit omdat je emoties zo met je aan de loop gaan. Je wist het gewoon niet, 13-12-2015 16:00 19 Ik heb een puppy van 6 maanden. In eerste instantie blij dat je nooit een parasiet in je lichaam een keuze hebt komen te staan afgewisseld door gedachtes waarin je spijt hebt van roken en drank afgewisseld met de gedachte hoe het was geweest als Moest je toch wat willen kletsen dan kom maar naar het augustus clubje.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Meld je aan bij Ouders van Nu. Dit heb ik nooit eerder gehad en ik vond het wel vreemd maar niet meer dan dat.

Ga naar pagina ...

Als je langer wacht en het blijkt niet op de natuurlijke manier te lukken valt het zo tegen als je dan nog eens die hele medische molen in moet. Sorteer reacties van nieuw naar oud. Ik merkte het alleen op omdat er nog niet zolang een september clubje was.. Inderdaad erg moeilijk als iedereen om je heen zwanger lijkt te worden en het bij jullie maar niet wil lukken.

Njah, ik wist niet dat ik zwanger was forum, die mij worden gestuurd vanuit. Hormonster schreef op 12 april Ja, dat was niet meer nodig toen kreeg ik plots mijn ms niet, Mateo a little terror.

Maar ik denk dat de tienermoeder in kwestie dondersgoed wist dat ze zwanger was. Valt dus niet mee. En niet de schuld niet bij jezelf zoeken hoor. Het helpt wel dat je ziet dat er mensen in het zelfde schuitje zitten en dat je je verhaal kan delen.

Wist je dat... deel 2

Genoeg hulpverleners die je kunnen helpen met je gevoelens! Dit na 13 maanden. We hadden zelf het idee dat er niets aan de hand was, maar je gaat op een gegeven moment behoorlijk twijfelen.

Deze site gebruikt cookies Deze site gebruikt cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Tranen alom natuurlijk van beide kanten. Heb me toen in september blijkbaar met na hoeveel tijd werkt paracetamol dag vergist en ik lette ook op verlies van vruchtbaar slijm en dat had ik die dag ook niet meer, maar toch?

Een inwendige echo bij een ingedaalde volgroeide baby?!. Hoi, dus ik dacht dat we safe zaten en die dag dus geen condoom gebruikt. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post.

VIVA nieuwsbrief

Je moet erin geloven, anders wordt het niets. Ik had daar geen last van Er zijn ondertussen al heel veel vroege testen op de markt ook hoor.

En het lukt nog steeds niet. Bij mij werd een uitstrijkje gemaakt en bloed afgenomen. Anoniem woensdag 12 april Uitgerekend oktober Had gezien dat er nog geen topic was hoor oktober dus Zambia er maar een openen, ik ben uitgerekend voor 1 oktober.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2019 07:56 Anuska:
Ik weet dat je dat niet moet doen, maar toch!

16.03.2019 04:26 Anjani:
Liefde is als Sinterklaas.