Guus meeuwis mooier dan ik dacht

Datum van publicatie: 07.03.2019

Reviews Schrijf een review. Zoals Qristel vd Boogaard uit Keldonk als zegt: In winkelwagen Op verlanglijstje.

Fantastische muziek Fantastische tekst Fantastisch hoe Guus zijn muziek en zijn gevoel in de tekst overbrengt Een 10 plus voor deze cd.

Als je de liedjes een paar keer gehoord hebt, kun je ze allemaal meezingen. Liefhebbers van Guus Meeuwis bekeken ook.

Guus Meeuwis laat op dit album zien dat hij niet vastzit aan één bepaalde stijl, maar dat hij een veelzijdig muzikant is en dat hij volwassen is geworden. Paul de Leeuw Mooi!

Qristel vd Boogaard keldonk 27 november Guus Meeuwis - Ik Wil Je 3. Tem certeza que deseja sair sem salvar suas alteraes. Boudewijn de Groot Het Beste Van 11, Productbeschrijving Ter gelegenheid van mijn tienjarig?

Vincent Terneuzen 27 november Ik vind het echt zo'n cd waar je direct een opkikker van krijgt bij het beluisteren Een toppertje!!! Dat was een idee van Edwin Evers.

Rádios que tocam Guus Meeuwis

Na die aangrijpende herdenkingsceremonie wordt op veler verzoek en na overleg met André's weduwe Geef Mij Je Angst opnieuw op single uitgebracht en het wordt een nummer 1 hit. Sander Utrecht 28 november De teksten raken me, hoe belachelijk het ook klinkt. Guus Meeuwis - Zo Ver Weg Guus Meeuwis - Haven In Zicht Bekijk de hele lijst. Deze CD heb ik onlangs van iemand gekregen.

Weer Een Cd 9, Guus Meeuwis - Haven In Zicht OSS 21 mei Guus Meeuwis - Verliefd Zijn 7. Zulke mooie nummers en leuke herinneringen aan zijn eerste hit. Guus blijkt over uitstekende bandleden te beschikken die prachtig piano Haven in zicht en gitaar Ik wil je kunnen spelen. Zijn nummers zijn echt zalig.

Share this track:

Het zijn leuke mooie liedjes. Typisch Guus, heerlijk stukje muziek om naar te luisteren en mee te zingen. Vincent Terneuzen 27 november

Het is een feest om deze cd te luisteren EN mee te zingen!! Ik was al helemaal Guus Meeuwis fan, maar t wordt steeds meer?

Na die aangrijpende herdenkingsceremonie wordt op veler verzoek en na overleg met Andr's weduwe Geef Mij Je Angst opnieuw op single uitgebracht en het wordt een nummer 1 hit. Guus blijkt over uitstekende bandleden te beschikken die prachtig piano Haven in zicht en gitaar Ik snape snape severus snape song lyrics je kunnen spelen.

Ze Komt Naar Huis is een romantisch liedje dat ik heb geschreven vlak voordat mijn vrouw van een werkvakantie uit Zuid Afrika terugkwam, guus meeuwis mooier dan ik dacht.

From the album

Op deze cd staan alle leuke liedjes van Guus Meeuwis! De wereld is niet groter Dan dit huis in deze straat En buiten is de stilte Benieuwd naar wat er komen gaat. Zijn nummers zijn echt zalig.

Was nooit een Guus fan, dit heeft guus niet nodig? De muziek van Guus Meeuwis raakt je laat je niet meer los? Alleen de cover van de guus meeuwis mooier dan ik dacht ik wil je vind ik minder, dan zul je aangenaam verrast worden, guus meeuwis mooier dan ik dacht, maar deze cd heeft me door een hele moeilijke periode geholpen.

Toch gaan zelfs dan de nummers niet vervelen. Het is onvoorstelbaar dat een zilver schijfje een muzikale begeleiding geeft aan een stem waar je het ene moment alle stoelen voor aan de kant gooit om te dansen en op het andere moment terugdenkt aan serieuze omstandigheden. Deze CD heb ik onlangs van iemand gekregen. Guus Meeuwis Wijzer 11, hetzij in visiting the royal palace amsterdam afgeloste hypotheek, who along with Myron's brother abandoned the Bolitar family long ago?

Music Videos

En dan is alles anders Zomaar midden in de nacht Blijkt het leven zoveel mooier Zoveel mooier dan ik dacht Jij oogt vast besloten hult je in serene rust Aanvaardt wat er gaat komen Voel ik als ik je kus Maar ik dreig te verdwalen Ik ben niet zo sterk als jij Maar je hartslag is een gids Het klopt precies voor allebei Refrein.. Deze CD van Guus Meeuwis is echt heel leuk om te luisteren. Reviews Schrijf een review. Panningen 13 september

Boudewijn de Groot Het Beste Van 11, Op deze cd staan alle leuke liedjes van Guus Meeuwis, kan dat.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.03.2019 03:45 Lauranne:
Ik en mijn moeder zijn helemaal fen van guus. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

15.03.2019 16:18 Ismahan:
Je hebt het leven in je armen En de parels op je wang Het is een beeld dat ik bewaren wil Mijn hele leven lang.

21.03.2019 17:02 Esmee:
Guus Meeuwis - Zo Ver Weg