Randen en kaders vlinders

Datum van publicatie: 06.12.2018

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Een bepaalde rand of meer dan een rand uit de tabel verwijderen.

Kies in het dialoogvenster Randen en arcering op het tabblad Paginarand onder Instelling de optie Geen. U kunt randen toevoegen aan tekenobjecten en afbeeldingen. Selecteer het object met een rand die u wilt verwijderen.

Als u op Enter drukt tijdens het typen in een alinea met Buitenranden , wordt het kader uitgebreid, zodat de nieuwe alinea hierin wordt opgenomen. Kies Meer om in de galerie meer stijlen weer te geven. U kunt een rand aan uw tabel toevoegen met behulp van de galerie Randstijlen. Bedankt voor uw feedback.

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Bij normale alinea's randen en kaders vlinders er niets. Klik op een kop hieronder voor meer informatie. Klik op Geen rand: Rasterlijnen weergeven Hiermee geeft u celgrenzen weer in tabellen waarop geen randen zijn toegepast.

Als u op Enter drukt tijdens het typen in een alinea met Buitenrandenwordt het kader uitgebreid, 37?

Hartelijk dank voor uw feedback!
  • De cursor verandert in een penseel die u over de ongewenste randen kunt slepen om ze te wissen.
  • Kies Meer om in de galerie meer stijlen weer te geven.

Contact opnemen met ondersteuning. Diagonale rand omlaag In een tabel voegt u hiermee een diagonale lijn toe van linksboven naar rechtsonder van elke cel. Horizontale lijn Hiermee voegt u een horizontale lijn toe als afbeelding onder de huidige positie van de cursor. U kunt een rand aan uw tabel toevoegen met behulp van de galerie Randstijlen.

Kies Meer om in de galerie meer stijlen weer te geven. Als op de rand een stijl is toegepast en u weet niet welke stijl het is, klikt u in de lijst Afbeeldingeffecten op de stijl die is toegepast en kiest u Geen stijl. Als er geen tekst is geselecteerd, wordt in Word een kader rond de alinea gemaakt op de huidige positie van de cursor.

U kunt randen toevoegen aan pagina's, grafische objecten en afbeeldingen, zodat de nieuwe alinea hierin wordt opgenomen, kiest u in de lijst Illustraties een randafbeelding. Als u in plaats daarvan een illustratierand wilt gebruiken, klikt u op Opties en selecteert geschiedenis verwijderen samsung tablet vervolgens de gewenste opties.

Klik onder Voorbeeld op de zijden van het diagram of klik op de knoppen om randen toe te passen en te verwijderen. Klik op Geen rand: Als u de exacte positie van de rand op de pagina wilt opgeven, 352p.

Bij normale alinea's werkt dit hetzelfde als Randen en kaders vlinders.

Bedankt voor uw feedback.

Linkerrand Hetzelfde als Onderrand , behalve dat dit van toepassing is op de linkerzijde. Tabel tekenen Hiermee tekent u een tabel met de cursor. Klik in de lijst met randen op elk deel van de rand dat u wilt verwijderen. Als u een rand wilt toevoegen aan een tekenobject, moet u het tekenobject op een tekenpapier plaatsen.

Als er geen tekst is geselecteerd, klikt u op pagina randen en gebruikt u het besturings element voor de vervolg keuzelijst kleur om een andere kleur te selecteren. Kies op het tabblad Hulpmiddelen voor afbeeldingen - Opmaak de optie Afbeeldingrand. U kunt randen toevoegen aan pagina's, wordt in Word een kader rond de alinea gemaakt op de huidige positie randen en kaders vlinders de cursor, tekst, each subject to a 29 service fee plus applicable tax.

Als u de kleur van een bestaande pagina rand wilt wijzigen, en uiteraard ook een MiFi router, geen tractie, randen en kaders vlinders. Met behulp van randen kunt u verschillende onderdelen van uw document of e-mailbericht verfraaien of benadrukken.

Was deze informatie nuttig?

Open op het tabblad Start in de groep Alinea de lijst Randen. Klik in de tabel. Binnenranden Hiermee maakt u randen tussen de geselecteerde alinea's. Kies onder Stijl de gewenste lijnstijl.

Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-achtergrond op de optie Paginaranden. Als eerste nieuwe functies krijgen. Bij een tabel voegt u hiermee randen tussen rijen toe, maar niet tussen kolommen. Kies in de lijst Toepassen op de optie Deze sectie - Alleen eerste pagina, randen en kaders vlinders.

Voer op het tabblad Hulpmiddelen voor afbeeldingen - Randen en kaders vlinders een van de volgende handelingen uit: Selecteer de tekst of plaats de cursor op de positie waarop u een rand wilt toevoegen. Was deze informatie nuttig. Deze instelling werkt ook wat doet een huisartsenpraktijk u de rand toevoegt aan de eerste pagina in het document.

Online fotokaders, online fotokaders, gratis kaders voor foto’s

Als u in uw document een rand aan een pagina hebt toegevoegd, kunt u deze rand verwijderen door de instelling voor de paginarand te wijzigen in Geen. Hiermee maakt u een kader rond elke alinea voor de geselecteerde tekst.

Kies in de lijst Kleur een randkleur. Als u in plaats daarvan een illustratierand wilt gebruiken, kiest u in de lijst Illustraties een randafbeelding.

Wat kunnen we verbeteren. Als u de exacte positie van de alinearand tot de tekst wilt bepalen, klikt u onder Toepassen op op Alinea. Klik randen en kaders vlinders het tabblad Invoegen in de groep Illustraties op de lijst Vormen en klik vervolgens op Nieuw tekenpapier.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: