Letters op de muur babykamer

Datum van publicatie: 26.01.2019

Een speciale opdracht waar we deze zomer druk mee zijn geweest is het maken van een aantal gegraveerde plankjes met daarop puzzels voor Beleving Aa Zee in Scheveningen.

Tekststicker Lettertype Mees Een mooi en lief lettertype, wat wel bij Mees past. De letters waren bestemd voor de winkels op een acht-tal Landal parken.

Maximaal 1 gratis set per klan.. Tevens zijn er veel muurstickers zelf samen te stellen en volledig te personaliseren. Muurstickers Stippen Cirkels 5 cm. Wil je wat vrolijkheid toevoegen aan de muur? Muurstickers Driehoekjes 3 maten.

Muurstickers Sterren met eigen naam. Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, meeting or conference! Muurstickers Driehoekjes 4 kleuren. Heb je een multicolour kamer. Muurstickers Stippen 5 cm 3 kleuren.

Muurstickers Bootjes Kleur naar keuze. Muurstickers Autootjes 16 stuks.
  • Na een aantal dagen hard doorwerken voor onze laser-snijder tenminste waren alle letters uit het MDF gesneden en konden we beginnen met de laatste afwerking en het verpakken van de letters.
  • Poster giraffe voorzien van de eigen naam van jouw kleine of andere gewenst tekst. Er zijn verschillende websites waarbij je de tekst digitaal zelf kunt ontwerpen.

Muursticker Hijskraan Versie 3. Muursticker Cheetah springend - kleur. Muurstickers boompjes grijs Little DreamZzz. Muurstickers Bussen Kleur naar keuze. Muurstickers Kruisjes twee kleuren.

Muursticker vosjes en beren Little DreamZzz. Het mooie van muurstickers is dat je met een klein accent, net even dat extra aanbrengt in de kinderkamer. Tags baby hout kinderen letter wanddecoratie. Toon alle inspiratie resultaten.

Met strakke lijnen vorm gegeven, waarbij je als klant zelf de kleur kiest.

Love you to the moon and back. Muursticker Vogels Kleur naar keuze Met Naam. Afmetingen per voertuig circa

Onze jongste zoon is net bezig om in groep drie te leren lezen en schrijven en het is leuk om te zien dat op een andere school onze houten letters gebruikt worden voor deze lessen. Sinds kort verkopen wij ook zelf gemaakte mandala's.

De slinger werd gelukkig sneller geleverd dan verwacht want onze zoon was ook wat eerder dan verwacht. Muurstickerset sterren Afmeting ster met naam erin: Tags baby hout kinderen letter wanddecoratie, letters op de muur babykamer.

Verfijnd zoeken

Op die manier kan je jouw muurstickers personaliseren en kies je jouw gewenste kleur op de muur. Poster giraffe voorzien van de eigen naam van jouw kleine of andere gewenst tekst.

Dan zijn er ook houten letters die van een tekst één geheel maken. Muurstickers Driehoekjes Tover de hele kamer om, met maar liefst in totaal 96 driehoek mu..

  • Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.
  • Zoek je een ontzettend stoere grote tractor muursticker?
  • Naast de wat fellere kleuren, kun je bij ons ook terecht voor mooie pastelkleuren voor op de muur en dat past dan weer heel erg goed voor op de babykamer.
  • Deze muurstickers produceren we zelf.

Geen probleem, neem even contact met ons op en we kunnen kijken of we de gewenste afmeting voor je kunnen maken. Tekststicker Lettertype Julia Afmeting tekst sticker: Muursticker retro auto 8. Wil je liever een nog kleiner formaat. Onze letters, naamplaatjes regels mens erger je niet figuren worden gemaakt van 4 mm dik MDF en wordt, het zat helemaal vol, Whatsapp and Instagram!

Stickervel van 55 cm letters op de muur babykamer 35 cm Totaal 20 sterren. Heb je een multicolour kamer.

Winkelwagen

Houten letters hebben meestal geen haakje om ze aan de muur te bevestigen. Afmetingen per voertuig circa 12 cm breed x 8 cm.. Maak met een muursticker de kinderkamer compleet.

Dan is deze vast iets voor je? Heb je een multicolour kamer. Naast de wat fellere kleuren, kun je bij ons ook terecht voor mooie pastelkleuren voor op de muur en dat past dan weer heel erg goed voor op de babykamer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.02.2019 15:26 Karlien:
Zo zijn de letters altijd uniek. Muurstickers Stippen Cirkels 3cm.

03.02.2019 21:13 Wilko:
Muursticker Flamingo roze Little DreamZzz. Muurstickers Giraffe Little DreamZzz.

13.02.2019 10:34 Alessandra:
Muurstickerset sterren met stippen.