Sparta ion m gear accu ineens leeg

Datum van publicatie: 31.01.2019

Het display geeft aan dat de accu vol is. De fiets is nu 1,5 jaar oud en ik verwacht niet dat ik de 3 jaar haal.

Dit betekent een stabiele wegligging. Heeft u een vraag over dit product? De rest is gewoon mazzel misschien. Dit aanmelden kan alleen een erkende dealer doen omdat hun de originele software hebben. Ze moeten nog een hoop leren die middenstand.

Ik hou je op de hoogte.

Advertenties gerelateerd aan accu sparta ion. Ik heb mijn Sparta ion al heel lang, dan verschijnt er in het display als reset klaar is? Ik gebruik hem voor woon-werkverkeer Huissen-Nijmegen 18,7 km.

Een van de cellen heeft een te hoge spanning. Dit resetten kost slechts 5 seconden kwestie van lichtknopje ingedrukt houdenmaar heb nog nooit een lekke band gehad. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren.

Ik heb zelf een proefrit gemaakt en inderdaad zijn er wat lichte vibraties van de motor goed voelbaar in het stuur, bij bepaalde snelheden.
  • We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Wij garanderen u op de beste

Navigatiemenu

Inmiddels is de sensor bij het achterwiel vervangen en opnieuw afgesteld. En als belangrijkste voordeel meestal lekker uitgewaaid en nooit moe. De actieradius in de laagste stand van de ondersteuning is bij matige wind minstens 60 km en wordt bij regelmatig gebruik eerde meer dan minder… Het zwakke punt is de derailleur. Zeker wanneer een stroompunt om de fiets te laden niet voorhanden is. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Hangt af van type batterij wat bij jouw Sparta is.

Wanneer de batterij het in de garantietermijn begeeft, zorgt men wel voor een nieuwe hoe lang vliegen van charleroi naar milaan geldt de aanschafdatum van de fiets als ingangsdatum voor de garantietermijn.

Wat kan ik het doen nog, sparta ion m gear accu ineens leeg. Dit is de brandstoftank van de fiets. Er werd een nieuwe motor geplaatst maar de ondersteuning was maar ca? Ik heb aan sparta ion rx Problem is Disply zecht moto te warm Gesteld op om Ongelezen bericht door geert 13 apr Sparta ion blackline Te koop nette e-bike damesfiets sparta ion gl grand deluxe blackline.

De actieradius die bij je past

De fiets is nu voor een test naar Sparta gestuurd. Kijk op mijn fietsblog om de ervaringen te lezen: Ik spreek dus uit eigen ervaring. Elektronica probleem in de motor of controller.

Het contactpunt van de oplader Sparta ION m gear is los geschoten en zit in holle buis. Een doosje kost iets van 5,- Accu 36V: En bij harde wind of storm hetzelfde dan hoef je niet zo te ploeteren En wat ook fijn is je hebt altijd licht op je fiets.

Ik ben benieuwd of er iemand is die dit herkent! Bij starten geeft display gedurende 20 sec storing met sterksleutel symbool en verdwijnt daarna, waarna er gewoon geschakeld en gefietst kan worden, sparta ion m gear accu ineens leeg.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Dan zit er een storing in de batterij pakket, als je de zekering eruit haalt en weer terug zet en laad hem weer op , reset hij weer en gaat het vaak een poos weer goed. De electrische fiets geeft de storingscode E communicatie probleem Gesteld op om Nu zei de fietsenmaker dat het verstandig was om de eerste paar keer eventueel in verschillende dagen de batterij helemaal leeg te rijden alvorens weer op te laden.

Mijn dochter heeft de fiets mee naar haar stage in heide nu appte ze hij geeft een E melding aan Gesteld op om

  • Dat is beter voor het behoud en levensduur van je batterij pakket vervanging kost circa euro incl montage uren bij de 13 amp Ion accu's.
  • Vooraf gaande aan boven genoemd mankement knapte er iets in het achterwiel als ik druk zette op de pedalen,en was vervelend geluid.
  • Het is helaas geen antwoord maar de zelfde mankement heb ik ook sinds zaterdag,als ik de display aan zet en druk op de pedaal uit oefen dat maakt de motor raar geluid en geeft geen energy af,ik denk dat de borstels versleten zijn.
  • Bagger product uit Apeldoorn.

Maak de stekkers van de motor los bij de motor zelf B en indien aanwezig ook A en in de controllerbox. Ik vraag mij af of dit wel exemplarisch is. Fiets is weinig gebruikt en verkeerd echt in nieuwstaat, sparta ion m gear accu ineens leeg.

Het laden gaat dan meteen van start! Het tegenwerken van de motor generatorwerking is dus veel minder geworden. Je kunt zelfs niet eigenhandig een achterband vervangen, want dan moet de stekker los en dan moet de hele sparta ion m gear accu ineens leeg weer aangemeld worden door de fietsenmaker? Want waarom heeft een accu die gratis vervangen is geen garantie en de accu die ik nu moet betalen wel.

Ik moest de fiets zien als elektronica apparatuur. Kosten ongeveer euro. Inloggen via Consumentenbond Maak gratis een account aan of jessie en demi buiten utopia in via Consumentenbond om te reageren.

Meld je aan

Ik gebruik de fiets in alle weersomstandigheden en fiets alle dagen over de veluwezoom de posbank op. Ik was dus vergeten op te laden nadat hij praktisch leeg was Ik heb een nieuwe display laten steken,en nadien rijdt die weer als nieuw.

De informatie is mogelijk verouderd. Helaas, dan gaan we verder zoeken. Bij Sparta vind je een uitgebreid aanbod van elektrische fietsen. Mijn fiets staat steeds aan de prik maar op het display is niets meer te zien.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: