Beste reistijd new zealand

Datum van publicatie: 09.01.2019

Je moet er alleen rekening mee houden dat je herfst weer krijgt. Seizoenen Nieuw Zeeland Omdat de seizoen in Nieuw Zeeland andersom lopen dan bij ons in Nederland en België kan het lastig zijn om te begrijpen in welke maanden een bepaald seizoen is.

Een uurtje rijden tot bij Fox Glacier, dan nog een half uur wandelen door een donker, donker bos.

Is dit een geschikte periode? Zowel op het Noorder- als Zuidereiland is eeuwige sneeuw te vinden. We hebben twee opties de middelste 2 weken van februari zijn geen optie: Hallo, wij twijfelen over een rondreis in februari of maart. Het weer in Nieuw Zeeland is te vergelijken met het klimaat in Nederland of België. Mede daardoor, en door de Tasman Sea, is de westkust van Nieuw-Zeeland ruig. De wind komt voornamelijk uit het westen waardoor het meer regent aan deze kust.

Die zou je met elkaar kunnen vergelijken. Tijd om op te staan. In de maanden april tot juni is het bijna wintertijd in Nieuw Zeeland. Het nadeel is dat je hier waarschijnlijk wel een paar dagen tot een beste reistijd new zealand mee bezig bent aan en verkoop en als je hem niet op tijd kwijt bent voor je vertrekt kan dat een probleem zijn? Kaart van Nieuw-Zeeland en omgeving.

Tickets kan je vaak in Januari goedkoop aanschaffen. Het is dus een afweging.
  • En, ga je nog naar NZ komende maanden? Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
  • Alvast heel veel reisplezier. Hoi Angela, Het kan wel maar wordt flink doorrijden.

Nieuw-Zeeland: Beste reistijd Noordereiland

We willen met een cmaper een maand lang rond beide eilanden gaan reizen. Autoreis het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Ook dan kan je rondreizen en het winterlandschap is prachtig. Ik wil heel graag solo naar NZ en gaan rondreizen voor de duur van 2 mnd in een camper car of camper voor 2 personen voor wat meer comfort met cm. Een alternatief kan natuurlijk Australië zijn maar ook Canada is erg mooi.

Een complete daagse groepsreis door Nieuw-Zeeland met Nederlandse reisbegeleiding. Het is prima te doen in de winter. Dit solo, en bij voorkeur dus ook overnachten in hostels. Ik wil volgend jaar naar Nieuw Zeeland gaan en daar een jaar lang backpacken op een Working Holiday Visum en daarbij zelf een auto aanschaffen en vooral kamperen. Er is zelfs sneeuw geweest op sommige plekken. Het land blijft wanneer komt de puberteit maar beste reistijd new zealand je veel regen en kou hebt is het toch allemaal net even wat minder.

Ik ben aan het brainstormen voor de rondreizen in Nieuw zeeland.

Tips voor een onbezorgde reis

Alles is geregeld in deze daagse autorondreis over het Noordereiland. Per dag gemiddeld 3 uur fietsen dan kan ik ~ km afleggen. Nieuw-Zeeland , Nieuw-Zeeland 10 leukste reizen.

Wij ik, vriendin en dochtertje van momenteel 15 maanden hebben het plan opgevat om 3 maanden te gaan reizen in NZ. Je verbrandt makkelijk zelfs als het bewolkt is. Zit er zelf ook aan te denken, maar twijfel ook vanwege het winterseizoen, beste reistijd new zealand. Ze staan op volgorde van noord naar zuid. Op de hoogste toppen tref je zelfs eeuwige sneeuw aan.

Stem aan de hand van het klimaat jouw beste reistijd naar Nieuw-Zeeland af

Want het is wel mogelijk om beide eilanden te doen. Het is nog erg donker en er is niets te zien. In onze Reisgids vind je een hoop informatie, routes en advies. Toch nog een paar vragen.

Nelson Queenstown Rotorua Taupo Wellington. Toch nog een paar vragen. Als je goed uitzoekt wat je wil zien is het zeker wel mogelijk.

Stekker informatie in Nieuw-Zeeland. Hoe is het weer in nieuw zeeland in april. Is het goed te beste reistijd new zealand tijdens de wintermaanden. Hier zijn de zomers n winters een stuk koeler.

Kaart van Nieuw-Zeeland en omgeving

De wind komt voornamelijk uit het westen waardoor het meer regent aan deze kust. Zo ga je altijd voorbereid op reis. Afgelopen januari zagen we regelmatig vrouwen alleen reizen, zelfs liftend.

Nieuw-ZeelandNieuw-Zeeland 10 leukste reizen. Helemaal in het noorden van het land kan het nog wel aangenaam zijn. Deze reis is inclusief vlucht en camperhuur.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.01.2019 13:45 Danine:
Ook zit er een merkbaar verschil tussen oost- en west-Nieuw-Zeeland. Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd.

28.01.2019 19:49 Siemen:
Halo, ik wil in een fietstocht van ~ 7 weken over het Zuider eiland maken. Zo is er dus altijd een plek om aan de hitte te ontsnappen op warme en benauwde dagen.

29.01.2019 11:26 Josephus:
Hallo, Ook wij willen op vakantie naar Nieuw-Zeeland: Het is nog steeds hoogseizoen maar het zal rustiger en goedkoper zijn dan de periode waarin Nieuw Zeeland vakantie viert.