Voortent kip kompakt met hefdak

Datum van publicatie: 07.12.2018

Daarnaast heeft u het comfort van een extra tweepersoons-zitgedeelte. Zowel de Kompakt Travel als de Kompakt Adventure zijn uitgerust met een ruime dinette aan de voorzijde van de caravan. Een compacte caravan, maar met een groot hart.

Rijdt prima , met kenteken en werkende verlichting. Nieuw 3 Zo goed als nieuw 5 Gebruikt 42 Niet van toepassing 1 Niet bekend 1. Alle merken en indelingen! De Kompakt Travel is voorzien van een groot raam aan de achterzijde. De unieke voortent van De Waard is speciaal ontwikkeld voor de Kip Kompakt.

Met de keuze uit twee verschillende indelingen kiest u de caravan die het beste bij u past. Bellstraat 4 AD Hoogeveen Plan uw route, voortent kip kompakt met hefdak. Zoek daarom gemakkelijk in een groot aanbod naar een volgende auto en ook de auto verkopenkan bij Speurders. Kijk dan ook gerust bij de andere caravan merken. Compleet met inventaris en verzekering.

Interieur, licht en ruimtelijk

Ondanks zwaardere periodes die het bedrijf heeft gekend zijn er wel vele caravans geproduceerd met een karakteristiek uiterlijk. Wil je dit echter niet meer met je huidige caravan doen maar met een wat nieuwere? Walker voortent voor Kip Kompakt en Kip Shelter Wij bieden deze speciaal gefabriceerde walker tent aan die geschikt is voor alle kip kompakt met achterdeur en hefdak, tevens voor Leuk dat je aan het kijken bent voor een caravan of camper.

Caravan Leuke goede caravan. Advertenties gerelateerd aan kip kompakt.

Kip Kompakt Voortent kip kompakt met hefdak verhuur Bouwjaar: Kip kompakt adventure verhuur model voorzien van: Spoed gezocht alle merken caravans rdw erkend bedrijf!!. Te koop een oudere kip caravan! Kip Kompact leeg veel ruimte Maten en gewichten leeggewicht: Met de keuze uit twee verschillende indelingen kiest u de caravan die het beste bij u past. Uw eigen lichtgewicht caravan configureren.

Caravan Leuke goede caravan. Wij betalen u een goede prijs voor uw caravan! Momenteel is firma Boedelbak eigenaar van Kip en worden er sinds weer Kip Caravans gemaakt.

Prachtige kip greyline special 47 ttr met vast bed en mover boiler vloerverwarming voortent zakluifel en vele opties, voortent kip kompakt met hefdak. Kip Kompakt 37 EK Kip - kompakt 37 ek kenteken: Wij zijn de goedkoopste en hebben alleen nieuwe of nagenoeg nieuwe campers in de verhuur.

Wil je je tweedehands auto verkopen. Oldtimer Kip kompakt unieke caravan met klapdak geen eigen kenteken nodig, mag gewoon met witte kentekenplaat gewicht kg voorzien Door het praktische ontwerp en de unieke uitstraling nieuw restaurant in boxtel u het kamperen zoals met geen andere caravan mogelijk is!

Kip Grey Line 53TDB

Leuke frisse caravan, is vorig jaar nog bovag gekeurd en staat op 2 fonkelnieuwe banden. Hij bouwde de caravans geheel zelf en ze werden goed verkocht. De Kompakt Travel is voorzien van een groot raam aan de achterzijde. Kip grey-line 47ttz Te koop onze zeer stabiele kip grey-line 47tz caravan lengte cm hoogte cm stahoogte

Uw caravan snel en correct verkopen. Van tm bovag caravan bedrijf is op zoek naar kip kompakt caravans. Beschikt over onder andere. Voor het opzetgemak hebben wij de buizen gemarkeerd. U krijgt een eerlijke prijs van ons. Ideale trekkerscaravan ivm vakantie italie sicilie all inclusive geringe Kip GreyLine KG 48 T met voortent Staat op stalling dus momenteel geen betere eigen foto's waar hij volledig op staat.

Rijdt primamet kenteken en werkende verlichting. Zo kunnen we voortent kip kompakt met hefdak ook buiten Speurders. Mooie en goed onderhouden kip 47 tdb platinum met een vast bed in de lengte en een ruime rondzit, voortent kip kompakt met hefdak.

Met de keuze uit twee verschillende indelingen kiest u de caravan die het beste bij u past. Nieuw Ophalen of Verzenden. Of ga je juist voor het allereerst op vakantie met de caravan? Oldtimer Kip kompakt unieke caravan met klapdak geen eigen kenteken nodig, mag gewoon met witte kentekenplaat gewicht kg voorzien

Hoogte dicht dak cm. Tekoop zeermooiekipkompakt 37 Zeer goed onderhouden kipkompakt 37 met hefdak vasttoilet kopelingxslot luifel. Caravan verkopen zonder tussenpersonen RDW erkend Welkom bij caravansinkooplandelijk.

Kip greyline special 47 ttr Prachtige kip greyline special 47 ttr met vast bed en mover boiler vloerverwarming voortent zakluifel en vele opties.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: