Bloemen maken van crepepapier voor boog

Datum van publicatie: 07.03.2019

Ik ga eens kijken voor crêpe papier! Wat een prachtige DIY!

Ik kan er bijvoorbeeld ook een hartje van maken op mijn prikbord. Die maakten we vroeger altijd tijdens de vakantie aan zee. Mijn kleuren crepe papier. Ik zou het zeer waarderen als je een kijkje wilt nemen op mijn blog: Deze fleurige creaties zijn een leuke toevoeging voor op de bijvoorbeeld de diner- en ceremoniestoelen en maken van een simpel houten exemplaar een vrolijke zitgelegenheid!

De video zie je hieronder. Zwartraafje blogde laatst over… Zoete Verleiding - Maya Banks. Liefs Bibian blogde laatst over… Een kijkje in het leven van… Manon Mijn kleuren crepe papier. Wat een super leuk idee en ook zo rondom het bord, ziet er gaaf uit. Trouwen in haute couture stijl! Het potlood staat niet op de foto, oops.

Ik vind ze echt supermooi!
  • Ik heb de bloemen vast gemaakt met punaises aan het prikbord, dus de vorm kan ik altijd nog veranderen! Monique 26 september
  • Is de bloem geworden zoals jij hem hebben wilt?

Knutsel ideeën voor kinderen.

Ziet er echt heel erg leuk uit, had ik niet verwacht! Deze fleurige creaties zijn een leuke toevoeging voor op de bijvoorbeeld de diner- en ceremoniestoelen en maken van een simpel houten exemplaar een vrolijke zitgelegenheid!

Een potlood Een schaar Crepe-papier Lijm in de video hieronder wordt met een lijmpistool gewerkt, die heb ik niet dus ik heb mijn geliefde lijmrollertje gebruikt! Ik ben toevallig en een slinger van lint aan het maken in mn kamer en daar moten leuke dingen een komen te hangen. Bevinden jullie je ook in euforische sferen en laten deze foto's jouw creatieve geest uit haar stulp kruipen?

  • Wat een prachtige DIY! Hoii, super leuk idee, alleen ben ik heel slecht in Engels.
  • Duik de tuin in en verzamel alle takjes en blaadjes die de herfst in haar sporen heeft nagelaten. Toen ik klein was maakte ik ze ook altijd!

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ik laat je bloemen maken van crepepapier voor boog hoe het moet, en natuurlijk hoe mijn bloemen geworden zijn.

Is de bloem geworden zoals jij hem hebben wilt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zeker iets om een keer zelf te gaan doen. Onder andere op internet zijn verschillende Do It Yourself Decorations te vinden waarbij je slechts het materiaal hoeft aan te schaffen leuk voor de creatievelingen onder ons?

Het potlood staat niet op de foto, oops! Ik ben toevallig en een slinger van lint aan het maken in mn kamer en daar moten leuke dingen een komen te hangen. Daar kun je heel veel bloemen mee maken, haha!

Bedankt voor de tips. Toen ik klein was maakte ik ze bloemen maken van crepepapier voor boog altijd. Ik vind ze echt super leuk. Festivalbruiloft organiseren Dit moet je weten voor jullie festivalbruiloft! Een potlood Een schaar Crepe-papier Lijm in de video hieronder wordt met een lijmpistool gewerkt, die heb ik niet dus ik heb mijn geliefde lijmrollertje gebruikt.

Andere leuke artikelen

Ziet er echt heel erg leuk uit, had ik niet verwacht! Zeker iets om een keer zelf te gaan doen! Onder andere op internet zijn verschillende Do It Yourself Decorations te vinden waarbij je slechts het materiaal hoeft aan te schaffen leuk voor de creatievelingen onder ons! Daarnaast is het ook hartstikke leuk om je eigen decoratie in elkaar te knutselen; je bent zeker van een uniek design en kunt aan alles een persoonlijke twist geven.

Zorg allereerst dat je een schaar, crêpepapier en metaaldraad in huis hebt.

Daar had iedereen bloemen-kraampjes waar je papieren bloemen kon kopen voor schelpjes. Bekijk ook eens Thema bruiloften. Oh, bloemen maken van crepepapier voor boog, het ziet er echt heel mooi en vrolijk uit. Onder andere op internet zijn verschillende Do It Yourself Decorations te vinden waarbij je slechts het materiaal hoeft aan te schaffen leuk voor de creatievelingen onder ons. Wat een leuke en creatieve DIY tip voor hele leuke decoratie voor in huis, dat bruid en bruidegom baby tv telenet programma mee terug naar NL hebben genomen, where the height of the nation's people started to plateau in the 1960s and 1970s.

Zo maak je deze mooie bloem van crepepapier:

Deze fleurige creaties zijn een leuke toevoeging voor op de bijvoorbeeld de diner- en ceremoniestoelen en maken van een simpel houten exemplaar een vrolijke zitgelegenheid! Hoe losser je dit doet, hoe meer open de bloem zal ogen. Mijn artikel gaat over het versieren van potjes, blikjes en flesjes.

Frederique blogde laatst over… Mijn tien favoriete apps op mijn telefoon. Volg onderstaande stappen en laat al je inspiratie los op jullie huis- tuin- en keukenstoelen oefening baart kunst. Monique 26 september Liefs Tineke blogde laatst over… Winactie: .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: