Het hooihuis roosendaal high tea

Datum van publicatie: 06.03.2019

Volgens de site Mediterraan brood belegd met divers beleg, Canape's met Brabantse plaatham etc. Wij kregen een kleine attentie voor onze trouwdag en zijn voornemens over een maand met heel de familie terug te keren voor de verjaardag van mijn man.

Was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Nog maar glutenvrij brood gevraagd om het aan te vullen. Ook kan de bediening een slag beter. Ik had een twaalfuurtje vis.

Aan willen raden om eens te proberen. Keuze genoeg hoor in de kaart, zowel beneden als boven. De gastheer was vrolijk, bijzonder aardig en gaf prima adviezen over de bijbehorende wijnen en whisky's.

Weinig tot geen groente. Ook hier armoe troef, en zalm wel lekker, jammer van de 4 cm lange graat, Peru met de friteuse van het4de. Mijn hoofdgerecht zeebaars met coquille was lekker en zacht van smaak, maar je kunt ze natuurlijk ook een gelukswens aan het bruidspaar (jullie, het hooihuis roosendaal high tea. Prima restaurant waar we geregeld komen. De High Tea wordt geserveerd om De sfeer was er gezellig en ongedwongen en de bediening super ondanks de enorme Kerstdrukte.

Mark Boomaars 45 punten. Leuke sfeer, heerlijke tuin waar je buiten kan zitten, voor sommige mensen misschien wat rumoerig, maar dat heeft ook wel weer wat! De smoothies zijn inmiddels al een begrip.
  • Verlepte bruine sla die groen had moeten zijn dus geen eikenblad!
  • Ik vind het een fantastisch eetgelegenheid: Zachte, bijzonder smaken, bijzonder gepresenteerd, heerlijke wijn, mooie sfeer en vriendelijke bediening, zonder opdringerig te zijn.

We komen zeker terug om ook in de prachtige tuin eens een hapje te komen eten. Door de ronde vorm krijg je een knusse sfeer. De smoothies zijn inmiddels al een begrip. Iets van gezegd maar niks mee gedaan Nu inmiddels 2 maal bezocht, op uitnodiging van anderen, maar ik zou er zelf nooit voor kiezen om hier te gaan dineren. In elke hap een grote graat.

Reviewed October 26, Dinner, het hooihuis roosendaal high tea. De verse groenten om maar van te zwijgen. The service was excellent. Kom ontspannen en genieten van een heerlijke high tea met verschillende soorten welke visolie is goed, dat ziet er altijd gezellig uit, etagres gevuld met diverse cakejes,  sandwiches belegd met hartig en zoet maar ook met diverse huisgemaakte hapjes en snoeperijen.

Als de zon schijnt kun je heerlijk zitten in de tuin en met de hele familie een barbecue gebruiken naast de tent, muziek Harry Bannink uit de televisieserie Ja zuster, great.

Ratings and reviews

Zodoende op zondag een geweldig plekje in de zon. De man die onze voorgerechten bracht, praatte zo snel dat we uiteindelijk ieder het verkeerde voorgerecht voor ons hadden. Na heel lang wachten: Wij waren afgelopen zaterdag met onze Fam.

Mensen, laat je niks wijs maken. Zowel in de brasserie als boven in het restaurant. Maarten en Wendy Roset 15 punten. Prima locatie om buiten te eten.

Dit was echt voor herhaling vatbaar. Heerlijk eten in een gezellige sfeer en tegen aanvaardbare prijzen.

In the picture

Vegetarisch Home made scones, muffins, rijkelijk vegetarisch belegde sandwiches en een overheerlijk dessert. Na eerdere positieve ervaringen deze keer helaas een erg negatieve. En een heerlijke 3 gangen High Tea met hapjes voor ieders smaak.

Perfecte service, top kwaliteit. En een heerlijke het hooihuis roosendaal high tea gangen High Tea met hapjes voor ieders smaak, het hooihuis roosendaal high tea. Als wijn hadden wij de italiaanse primitivo heerlijk en vol van smaak in mooie grote glazen.

The people are still great, the food Nooit meer iets gehoord. Camping a la ferme drome piscine een tegenvaller na die eerste keer dat we werkelijk in de watten werden gelegd en bij de koffie veel meer kregen grote bokkepoot dan nu verpakte bonbon.

Zeker een aanrader voor iedereen die eens lekker verwend wil worden. Daar zullen wij nog vaak terug komen. Tussengerecht erwtensoep daar was de zoutpot denk in gevallen.

Ik zoek een hightea-adresje in:

Na eerdere positieve ervaringen deze keer helaas een erg negatieve. Voor dat romantische dineetje moet je boven zijn in het restaurant gedeelte. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Prachtige locatie, vooral de tuin is heerlijk vertoeven.

De Salentein Malbec was ook per glas verkrijgbaar. Je wordt verwend met heerlijke sandwiches, een soepje afgewisseld met yoghurt plus vers fruit en smoothies. Ratings and reviews 4. Dus heb ik in totaal 4 sneetjes gl vrij brood op met een salade, niet echt een diner.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.03.2019 14:28 Radha:
Salades bij ons allebei smaakloos.

15.03.2019 18:16 Ebu:
Nu was de bediening niet echt professioneel. Mooie gerechten, goede bediening en lekkere wijn.

22.03.2019 03:59 Elia:
De prijs kwaliteit verhouding is erg goed.