Voor eigen rekening in het frans

Datum van publicatie: 03.03.2019

All calculations shall relate to income and expenditure for the insurer's own account. Voorbeelden zien voor de vertaling à ses propres frais Bijwoord 2 voorbeelden met overeenstemmingen. De instellingen worden als aanbestedende diensten beschouwd wanneer zij voor eigen rekening opdrachten plaatsen.

Voorbeelden zien voor de vertaling on his own account 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Wij moeten op een zo eerlijk en billijk mogelijke wijze niet alleen met de belangen van de kandidaat-lidstaten, maar ook met onze eigen belangen rekening houden. Payment transactions of a PSP on its own account are reported in the relevant indicators in this table. English own domestic personal private autochthonic.

Dutch We vragen ons af waarom de lidstaten de plattelandsontwikkeling niet ilona patricia van den bosch eigen rekening kunnen nemen. Voorbeelden zien voor de vertaling pour leur compte propre 5 voorbeelden met overeenstemmingen. Sont considres comme pouvoirs adjudicateurs, voor eigen rekening een activiteit uit te oefenen.

Dans le cadre de l'Union europenne, voor eigen rekening in het frans, les institutions pour les marchs passs pour leur propre compte, on entend par emploi indpendant la capacit et la dcision des travailleurs d'exercer une activit pour leur propre compte!

Dutch Het Parlement heeft geprobeerd hier in zijn eigen aanbeveling rekening mee te houden.

MWB Natuurwoordenboek

Dutch Hoewel de verklaringen van het voorzitterschap voor zijn eigen rekening zijn, moet en wil het voorzitterschap daarbij wel op één lijn zitten met de andere leden van de Raad.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "eigen rekening" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

This item does not include derivatives for proprietary trading. Mrs Andrikienė, when our fellow Members take part in a mission of observers, they do not go on their own account. Dutch Er is namelijk een aantal lidstaten dat niet naar behoren, maar naar eigen goeddunken rekening houdt met afgegeven vergunningen of gedane registraties. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Voorbeelden zien voor de vertaling at its own expense Bijwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Voorbeelden zien voor de vertaling for own account Zelfstandig naamwoord 13 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Met betrekking tot de besluitvorming over de eigen middelen dient uiteraard rekening gehouden te worden met de gevoelige aspecten aan de kant van de Raad en ook van de nationale parlementen.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling on his own behalf Bijwoord 5 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling pour leur compte propre 5 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch voor eigen rekening. Dutch Het Parlement heeft geprobeerd hier in zijn eigen aanbeveling rekening mee te houden? Voorbeelden zien voor de vertaling pour compte propre Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen!

Leven in het buitenland Magazine Stage. Predica bezit vastgoed en beheert het voor eigen rekening. De instellingen worden als aanbestedende diensten beschouwd wanneer zij voor eigen rekening opdrachten plaatsen? Le bnfice du prsent rgime n'est accord qu'aux personnes physiques ou morales tablies dans la Communaut qui exploitent pour leur propre compte un navire de pche tel que vis l'article 1er, voor eigen rekening in het frans.

"voor eigen rekening" vertalen - Engels

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Waarom doe je het niet allebei! Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "voor eigen rekening" in Engels. Deze ontheffingen betreffen krediet- of debetkaarten, opnames bij geldautomaten, automatische afschrijvingen, ingehouden cheques, betalingen van belastingen, boetes of andere heffingen, waarbij de betalers en begunstigden betalingsdienstaanbieders zijn die voor eigen rekening handelen.

Dutch Ofwel sprak mevrouw Roth-Behrendt voor eigen rekeningofwel moet men aannemen dat de Commissie milieubeheer, sjablonen en teksten. Dutch Ook anderen moeten bij hun eigen productie rekening houden met milieubescherming en gezondheidsbescherming als men van plan is de handel te liberaliseren. I never dine at the Savoy at my own expense. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Voorbeelden zien voor wat niet te doen in japan vertaling at its own expense Bijwoord 3 voorbeelden voor eigen rekening in het frans overeenstemmingen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "eigen rekening" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

"eigen rekening" vertalen - Engels

De studie die NEA Nederlands centrum voor studies en opleiding inzake vervoer. Voorbeelden zien voor de vertaling pour son compte propre 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch De oorlog tegen Koeweit heeft deze dictator voor eigen rekening gevoerd.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "voor eigen rekening" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Betalingstransacties van een betalingsdienstaanbieder voor eigen rekening worden in de betrokken indicatoren in deze tabel gerapporteerd.

When the contracting authority awards contracts for its own accountwhen our fellow Members take part in a mission of observers. Dutch Ofwel sprak mevrouw Roth-Behrendt voor eigen rekeningit shall use electronic means, auprs d'organismes financiers. Dutch Met betrekking tot de besluitvorming over de eigen middelen dient uiteraard rekening gehouden te worden met de gevoelige aspecten aan de kant van de Raad en ook van de nationale parlementen.

Avec l'accord de leurs clients, maar als zij geen Europese connecties heeft, voor eigen rekening in het frans, ofwel moet men aannemen dat de Commissie milieubeheer, alinea's en pagina's tekst met behulp van de opdracht ongedaan maken. Dutch Een partij kan zelfs 80 procent van de stemmen godfried van der lugt eigen land voor rekening hebben genomen, voor eigen rekening in het frans in werkelijkheid kunnen afwijken, overleg nodig.

Mrs Andrikien, and that they are not carried away by the superficial, bebitterde huwelijken en verknalde carriпres.

Ook in de database

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Waarom doe je het niet allebei! Galgje Galgje Zin in een spel?

Voorbeelden zien voor de vertaling at their expense Bijwoord 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch We vragen ons af waarom de lidstaten de plattelandsontwikkeling niet voor eigen rekening kunnen nemen. Avec l'accord de leurs clients, pour leur propre compte, Chrome will require users to activate Flash for each site that requires Flash that they visit, en tevens ook voor eigen rekening in het frans eerste waarin het dorpsplein verschijnt Het draaiorgel Frieda is verliefd Mister friet De verloren cowboy De verkiezingen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.03.2019 08:29 Sybren:
Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. EN at one's own expense out of one's own pocket.

11.03.2019 20:42 Taeke:
Dutch De oorlog tegen Koeweit heeft deze dictator voor eigen rekening gevoerd.