Vignet duitsland kopen belgie

Datum van publicatie: 07.03.2019

De sticker wordt achter de voorruit gekleefd De werking is vergelijkbaar met de vignetten van Zwitserland. Door het autovignet voor vertrek in België te kopen voorkom je een boete bij het ongemerkt betreden van de milieuzones.

Het milieuvignet is niet nodig voor motoren, oldtimers ouder dan 30 jaar en houders van een Europese Gehandicaptenkaart. Vrijgesteld zijn, naast een aantal klassen "bijzondere voertuigen" ook Oldtimers.

Kopie van het inschrijvingsbewijs achter de voorruit plaatsen met fluostift het eerste jaar van inschrijving hierop aanduiden bestuurders in het bezit van een Europese gehandicaptenparkeerkaart plaats deze duidelijk achter uw voorruit als u een Umweltzone binnenrijdt. Momenteel zijn er circa 70 Duitse steden met een Umweltzone. In geval van klacht kan u zich wenden per post tot Touring, Klachtendienst, 44 Wetstraat, Brussel of per mail tot complaint touring.

In welke steden in Duitsland heb je een milieu sticker nodig. De Umweltplakette bij ons kopen is daarom gemakkelijker dan bij vignet duitsland kopen belgie Dekra of Tuv. Wanneer je het vignet bij de Dekra of TUV wilt aanschaffen bij een tankstation in Duitsland loop je het risico om te veel te betalen.

Het vignet zal ofwel per aangetekende zending verstuurd worden ofwel zal Touring je verwittigen wanneer je je bestelling kan komen afhalen in onze Shop, vignet duitsland kopen belgie.

Wanneer je met de auto naar Duitsland gaat, krijg je te maken met de Umweltzones.

  • Ernst Sittig 4 januari M.
  • Hij kan ook via de post verstuurd worden na de verzending van een kopie van het inschrijvingsbewijs.

Veelgestelde vragen

Euronorm 3 met roetfilter, 4, 5 en 6 Geel vignet: Ook buitenlandse voertuigen vallen onder de wetgeving de wet staat immers in het verkeersreglement … dus je ontsnapt er niet aan. Terug naar het menu het menu Duitsland: De sticker wordt achter de voorruit gekleefd De werking is vergelijkbaar met de vignetten van Zwitserland. Binnen de 7 dagen zit het vignet in je brievenbus, in drukke vakantieperiodes kan het 10 dagen duren.

Benzinevoertuigen van na komen in aanmerking voor een autovignet, vignet duitsland kopen belgie. Of jouw voertuig in aanmerking komt voor een groene sticker hangt af van de milieuklasse. In heel wat Duitse stadscentra heb je een milieuvignet nodig om met de wagen tot in het centrum te mogen rijden. De groene sticker vignet duitsland kopen belgie meestal om de stad te bezoeken. Bestel nu binnen 2 minuten vanuit Belgi de verplichte umweltsticker zodat je zonder boete Aken in kunt. Deze reglementering geldt eveneens voor buitenlandse toeristen.

Hoe kan ik het kopen?

Vrijgesteld zijn, naast een aantal klassen "bijzondere voertuigen" ook Oldtimers. Als eerste onze promoties ontvangen? Om met de auto tot het stadscentrum te geraken is een umweltplakette verplicht.

Ga je op een stedentrip naar Düsseldorf en wil je bijvoorbeeld Friedrichstadt bezoeken?

De sticker wordt achter de voorruit gekleefd onderaan kant passagier  en kan niet verwijderd worden zonder hem te vernielen? Meteen als je het vignet ter plaatse koopt.

Indien je gaat rijden in Duitsland en enkel op de Autobahn blijft, is een Umweltplakette niet vignet duitsland kopen belgie. De wachttijd tussen de bestelling en ontvangst bedraagt ongeveer 15 dagen. Heb je graag een overzicht op een kaartje, klik op de afbeelding. Hoe kun je het bestellen.

Wat is het?

De milieuzone van Düsseldorf behelst vrijwel het gehele centrum van de stad. Ook de Belgische automobilistenverenigingen bieden dit milieuvignet via hun website aan. Vanaf 1 januari zijn er een aantal steden gestart met de invoering van deze maatregel. Momenteel zijn er circa 70 Duitse steden met een Umweltzone. Het Duits milieuvignet kun je uiteraard ook in Duitsland kopen in de TÜV-kantoren en in tankstations die de bevoegdheid hebben om een uitlaatgastest uit te voeren.

  • Een Umwelt zone wordt altijd aangegeven door middel van een verkeersbord.
  • Een van de meest bezochte steden door Belgen:
  • In welke steden in Duitsland heb je een milieu sticker nodig?
  • De sticker blijft geldig voor de ganse levensduur van de wagen, tenminste als het voertuig niet van eigenaar verandert, de sticker heeft als identificatie de nummerplaat en het chassisnummer.

Eens het op je wagen kleeft, koolmonoxidemelder gaat af wat nu levertijd 2 3 weken. Hij kan ook via de post verstuurd worden na de verzending van een kopie van het inschrijvingsbewijs. Deze reglementering geldt eveneens voor buitenlandse toeristen.

Je zou graag dicht bij je bestemming parkeren, zonder tijd te verliezen en aan een voordelige prijs. De nummerplaat wordt ingevuld op de sticker. In Belgi kan je ondermeer de milieusticker aankopen via de  VAB webwinkel   13 16 euro inblijft het geldig zolang je de wagen hebt, vignet duitsland kopen belgie. Waar blijft het Europees vignet duitsland kopen belgie. Gratis inschrijven Aanmelden Inschrijven nieuwsbrief.

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen.

Heb je een vraag?

Indien je gaat rijden in Duitsland en enkel op de Autobahn blijft, is een Umweltplakette niet verplicht. Alle voertuigen behalve bromfietsen en motoren komen hiervoor in aanmerking. Meteen als je het vignet ter plaatse koopt.

Veelgestelde vragen Waaruit bestaat de optie banden bij de GO pechbijstandsformule. Afhankelijk van de classificatie van je voertuig zal je een rood, geel of groen milieuvignet nodig hebben! De groene sticker voldoet meestal om de stad te bezoeken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: