Omslagdoek haken halve stokjes

Datum van publicatie: 10.02.2019

Haal een landelijke sfeer in huis met…. Ziet er super uit, bedankt voor het patroon en ik heb er al eentje gemaakt, wil er nog een paar maken en dan komen ze volgende week of zo wel op m´n blog.

Anoniem 23 december om Angélique 28 september om Oh spannend dat wachten op een nieuwe baby Voor dikkere katoen en een dikkere naald uiteraard het stekenaantal aanpassen. Zodra het af is zal ik het posten op mijn blog met uiteraard een link toe naar jouw blog om t laten zien van wie ik dit mooie patroon heb gekregen!

Video's Haken begint met lossen en vasten. Kransen haken - Een prachtig haakboek van…. Deze cactussen zullen super leuk in mijn vensterbank of op tafel staan. Vrolijk kussen haken voor een meisjesslaapkamer. Klik dan op deze link omslagdoek haken halve stokjes naar het haakpatroon te gaan?

Lionne Michiels 20 februari om Sigrid Swinnen 29 september om
  • Sigrid Swinnen 29 september om Anoniem 25 december om
  • Anoniem 16 februari om

Poef haken met ribbels. Cactus haken; ideaal voor mensen zonder groene vingers was last modified: Paaskuiken haken om je huis mee te…. Ik laat het zo, omdat we er een lakentje omheen doen. Zomerse bolero haken, een leuk project met…. Hallo Corrie, wat een mooie geurzakjes zeg, dank je wel voor het patroon.

Ria Slob 7 mei om Ze is zelfs ook aan de haak geslagen. Dank je wel voor het leuke patroontje. Laura 6 augustus om. Gehaakte babydeken met zigzag patroon.

Hét adres voor de mooiste gratis haakpatronen

En waarom zou je keren? Ik zou het leuk vinden als je me laat weten als je het zakje gemaakt hebt. Anoniem 11 januari om Wat bedoel je met de eerste toer een stokje haken?!?!

Vest Aline Download hier gratis het haakpatroon van het vest Aline Download. Anoniem 1 december om Haak een prachtige ronde granny sleutelhanger.

Ik zocht nog een leuk cadeautje, en dat heb omslagdoek haken halve stokjes nu gevonden. Haak een mooie Granny Square in bloksteek. Deze cactussen zullen super leuk in mijn vensterbank of op tafel staan.

Geef een ander wat warmte

Deze is gehaakt met Sammy van Scheepjeswol. Ik zocht nog een leuk cadeautje, en dat heb ik nu gevonden. Gepost door Nellie op woensdag, juni 12, Dit e-mailen Dit bloggen! Ik kreeg net van iemand te horen dat er een foutje in het patroon van het bloemetje stond.

Dat vergat ik nog te melden wat heb jij een leuke blognaam origineel. Weer een "to-do"-projectje erbij. Marieke Boon 28 juni om Nijntje knuffeldoekje haken voor jouw kindje of…, omslagdoek haken halve stokjes. Is heel makkelijk te haken en je krijgt een prachtige structuur. Ga een groot hart haken en verras…. Thuis bij Corrie 25 december om Eventueel naai je een dunne fleece stof tegenaan,!

Dank je voor het schattige patroontje! Gehaakt en zelf gemaakt. Alice Kallenbach 28 september om Keer je werk, haak in elk stokje van de vorige ronde een vaste en hecht af.

Omdat het patroon in het engels? Anoniem 1 december om Bezig Plus 30 september om !

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.02.2019 12:26 Ingmar:
Anoniem 2 september om

23.02.2019 21:55 Justa:
Anoniem 8 januari om

01.03.2019 14:27 Aykut:
Ik wens je dochter een vlotte bevalling en een gezonde baby!