Elektrische ontsteker gasfornuis blijft tikken

Datum van publicatie: 16.02.2019

Heel apparaat heeft 2 zekeringen in de meterkast en bij inschakelen van elke zekering springt de aardlek uit. Er is dus geen perilex aansluiting en ook geen aparte kookgroep in de meterkast aanwezig.

Dit is een oud topic. Bij voorbaat mijn excuses voor deze vraag, maar: Hoe los ik dit op? De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. De knoppen trek je er zo af, maar dan. Ik heb nu de stekker er maar uitgetrokken.

Welke knop het is moet je even uitzoeken.

Het zou best kunnen hoewel het probleem optrad vriendin john de mol zwanger ik tevens de onder de kookplaat genstalleerde oven langdurig had gebruikt, elektrische ontsteker gasfornuis blijft tikken.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt. Ik zou daar niet veel tijd in steken:. Bleek dat bij het schoonmaken de boel nat was geworden? Gaat de vonkontsteking aan wanneer je de gasknop indrukt of zit er een aparte vonkontstekingsknop op.

Stop eruit gehaald en na een paar uur weer erin gedaan hielp de eerste keer wel maar nu ook niet meer.

Registreer een nieuw account. Begin eens met het afkoppelen van alle apparatuur waar water en elektra naar toe gaat. Misschien wat vocht bij gekomen tijdens het schoonmaken.
  • Babbink 21 februari Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?
  • De gebruikte url is ongeldig. Op hoeveel graden moet je handdoeken wassen?

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten. Aardlekschakelaars zijn leuke dingen, maar vaak geven ze meer problemen dan gemak. Dan wordt het asje zichtbaar met een klemringetje. Ben je al lid?

Van een Atag kookplateau, komen de knoppen na het indrukken niet meer omhoog. De derde keer ontdekte ik dat het aansteekmechanisme een wit pinnetje in mijn geval wat schuin stond. Door Gast Django, 22 april in De rokende soldeerbout.

De middelgrote pit linksonder doet moeilijk. Vul een mobiel of vast nummer in. Inderdaad bij het opendraaien en indrukken van willekeurig welke gasknop gaan bij alle pitten de vonken overslaan, elektrische ontsteker gasfornuis blijft tikken.

Het veiligheidslampje blijft al dagen knipperen en er komt geen gas meer door. Misschien heeft u al eens eerder met dit bijltje gehakt, vandaar mijn vraag aan u? Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Account Options

Ik geef toestemming om mijn gegevens door te geven aan max 3 vakbedrijven We hebben jouw toestemming nodig. Ik zou daar niet veel tijd in steken: Ik hoop dat iemand hier er meer van weet.

Bauknecht gsf blijft hangen. Manji zaterdag 10 oktober Heel apparaat heeft 2 zekeringen in de meterkast en bij inschakelen van elke zekering springt de aardlek uit. Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Het zijn wel alle 5 de pitten die het tikkende geluid maken.

Klusadvies: Ontsteking gasfornuis blijft hangen

In ieder geval iedereen bedankt voor het meedenken. Bauknecht GSXH blijft hangen. Babbink 21 februari Dat is bij ons dagelijkse kost. Aanmelden om dit te volgen    Volgers 0.

Wittenico Specialist Witgoed Geregistreerd op Berichten:. Bitje93 zaterdag 10 oktober De middelgrote pit linksonder doet moeilijk. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Iemand nog tips wat ik kan proberen of waar het aan kan liggen. Kan wel een slotje op. Deel dit bericht Link naar bericht Deel via andere websites! Je kan het fornuis uit het stopcontact trekken en bij het ontsteken een aansteker of lucifers gebruiken. Is het fornuis zelf vies? Ik heb hier twee keer een elektrische ontsteker gasfornuis blijft tikken voor laten komen.

Vier pitten, twee middel, een groot, een klein. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Maak een account aan in onze gemeenschap. Nadat ik deze omhoog had gedaan functioneerde alles weer, maar bleek, dat een van de pitten van zijn gasplaat de ontsteking bleef vonken.

Babbink 21 februari Bauknecht gasplaat - vlam blijft niet aan. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.02.2019 04:27 Hatun:
Aansluiting ontsteking siemens gasplaat aan oven.

03.03.2019 16:53 Charafeddine:
Hier ging het tikken trouwens dag en nacht door, tot ik van wanhoop de stop uit de stoppenkast trok. Bauknecht GSF blijft hangen in eerste programma.

08.03.2019 00:01 Najwa:
Als ik deze veel heen en weer haal, draai en indruk stopt het vonken. Hoe komt het dat ik ijsvorming heb aan de binnenkant van mijn koelkast?