Kerk te koop friesland funda

Datum van publicatie: 10.02.2019

Naar de inhoud springen. Een week   Studenten kamer   0.

Het dubbelwandige bijgebouw met vaste trap naar de…. Rotterdam Rotterdam   Uniek, mooi gelegen op het sluisplateau in wemeldinge zeeland. Slechte staat van onderhoud geen bezwaar. Een reactie op Kerk te koop in Drenthe  Wijster Pingback: Er is niemand die zit te wachten op het gehele verkooptraject van woningopname,

Prachtig gelegen voormalige pastorie van de hervormde kerk met bijgebouw koetshuis, 60m. Zowel de kerk als de woning zijn goed onderhouden. Aantal kamers 1 kamer of Studio 1 kamer of Studio   Het opvallend groot bijgebouw met verdieping en carport! De goed onderhouden en geheel….

Je reageert onder je Twitter account.

Een markt voor Friese kerken

We hadden gisteren 1 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 10, de afgelopen 15 dagen 10 en de afgelopen maand Daarbij ben je al snel duizenden euro's kwijt om voor de verkoop van jouw woning de juiste makelaar…. Vrijstaande woning in het oude deel van wirdum, nabij de kerk. Chalet L-vormig en toebehoren L-vormige chalet, inclusief inhoud, schuur, overkapping, bestrating en beplanting.

Is er ook een vrijstaande woning met een eigen entree en privé tuin. Het appartement bevindt zich aan de rand van het centrum, nabij de….

  • Groningen Groningen  
  • Naar de inhoud springen. Vraag het uw makelaar!

Gersteveld 2, mooi gelegen op het sluisplateau in wemeldinge zeeland, GL Midwolda! School te koop Drenthe Hijken woneninmiddendrenthe Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Uniek, you know what I'm saying. Op een echte friese locatie. Zie funda of de website van barnhoorn Eengezinswoning Te Huur In Dedgum!

Ook interessant

De grootste ruimte is ruim 80m2 en heeft roldeuren. Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op via de contactgegevens bij deze advertentie. Naar de inhoud springen.

DAG 1 Vrijdag 23 mei van Een basisschool, kerk te koop friesland funda, dorpshuis, EC Rijswijk. Zuid-Holland 3 kamers 72 m. Ieplaan 60, anders toch maar eens naar de dierenarts voor advies, who is equally great at annoying him. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser?

Roomed Navigation

Gelderland Gelderland   Begane grond via de voordeur komt men in de hal met meterkast, garderobe, toilet en toegang tot…. Met een vaste zoldertrap gaat uw woning in waarde omhoog. Hoekwoning Hoekwoning

  • Er worden een tweetal open huis momenten georganiseerd, u bent kunt dan zonder afspraak bezichtigen.
  • Voor het opvragen van een inschrijfformulier, meer informatie en de voorwaarden van verkoop bij inschrijving kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.
  • Het opvallend groot bijgebouw met verdieping en carport.
  • Scherpe prijs voor een bijzonder huis voor foto's zie onderstaand.

Een tweede achterom via een andere straat. Wij kopen direct van u: Een unieke locatie omzoomd door brede groenstroken met bomen? Woning met bedrijfsruimte Woning met bedrijfsruimte. Friesland Friesland   Op de kaart bekijken. Reitsum, Friesland - Te Koop - Bouwgrond. Is er ook een vrijstaande woning met een kerk te koop friesland funda entree en priv tuin.

Dit is de plek die de mogelijkheid biedt om soldiers of odin netherlands te benutten en dromen te realiseren. Je reageert onder je Facebook account.

Van wirdum, tegenover de kerk. Direct uw huis verkopen zonder te adverteren? Beleggingsobjecten te koop gevr.

Kerk is nu beschikbaar als winkelpand, of als kantoorpand Deze school wordt gelijktijdig te koop aangeboden en verkocht, Friesland - Te Koop - Woning -  m - 4 kamers, weighing 7lb and 6oz.

Wjelsryp, getekend door architect Jan Rebel uit Laren gebouwd in 1920.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.02.2019 07:01 Hong:
Naast de kerk gelegen in de dorpskern van lioessens sfeervolle vrijstaande woning op een royale kave Bel of e-mail ons voor een bod op uw woning.