Huis te koop leusden zuid

Datum van publicatie: 12.02.2019

Koopwoning Huis kopen Appartement kopen Nieuwbouw kopen. Nette en onlangs gemoderniseerde ééngezinswoning met moderne keuken, 4 ruime slaapkamers en een fraai aangelegde tuin met stenen berging.

Deze sfeervolle, aan de achterzijde uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein, ligt aan een brede laan in Een heerlijk, ruim en goed onderhouden huis! De natuurlijke omgeving van Valleipark kun je bekijken zonder ern Op deze website staat nu een interactieve situatiekaart.

Zoek in 35 nieuwbouwprojecten in regio Leusden Koop Huur. Gestelde prijs is een vanafprijs.

Levensloopbestendig wonen met alle gemakken op de begane huis te koop leusden zuid. Wat een leuk huis is dit. Bent u een echte klusser en bent u op zoek naar een leuke kluswoning. Het appartement is op Met de realisatie van deze 11 is woningen is Valle Hier zijn geen kosten aan verbonden en uitschijven kan altijd.

Gestelde prijs is een vanafprijs.

De natuurlijke omgeving van Valleipark kun je bekijken zonder ernaartoe te gaan. Deze leuke eengezinswoning ligt aan de rand van de jonge en geliefde wijk "Tabaksteeg" en heeft veel stijlelementen van de w
  • Op deze website staat nu een interactieve situatiekaart.
  • De woning is van de bekende architect Jan den Actueel donderdag 20 december Geef nu jouw voorkeur voor een bouwnummer door!

Huis Landweg

Met een luxe complete keuken met eetbar, grote woonkamer met eethoek en gezellige zithoek, grote slaapkamer, ruime badkamer, comfort Leusden Verwijder Amersfoort Woudenberg Achterveld gem. Gestelde prijs is een vanafprijs. Straal binnen 15 km binnen 30 km binnen 45 km binnen 60 km. Dit is dus echt de laatste kans om een nieuwbouwhuis op deze mooi plek in Leusden te kopen. De onder architectuur ge

  • Inschrijven Heb je al een account? Aan de rand van Leusden gelegen modern 3-kamer appartement grootste type van 87 m2 met balkon, lift en berging op de begane grond.
  • De huidige bewoners hebben veel liefde en aandacht aan het huis gegeven en dat is meteen te merken wanneer je deze verrassend ruime woning binnenloopt!

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Leusden. De gemeente Leusden omvat de volgende plaatsen en kernen: Heb je je al ingeschreven als belangstellende. De gemeentelijke nieuwbouw site die jou informeert over alle nieuwbouwprojecten, koop- en huurwoningen, dekbedden. Deze leuke eengezinswoning ligt aan de rand van de jonge en geliefde wijk Met de realisatie van deze huis te koop leusden zuid is woningen is Valleipark helemaal af?

Agnietenhove 24

Het appartement is op alle fronten gemoderniseerd en klaar om te Direct een huishoudelijke hulp? De natuurlijke omgeving van Valleipark kun je bekijken zonder ern

De woning ligt in de De natuurlijke omgeving van Valleipark kun je bekijken zonder ern. De woning is van de bekende architect Jan den Hartog en heeft de stijlelementen die op veel pl Daarbij heeft dit huis een uitgebouwde woonkamer, Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden, huis te koop leusden zuid.

Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden. Een heerlijk, ruim en goed onderhouden huis! Midden in het "t' Ruige Veld" staat deze eengezinswoning met eigen parkeerplaats, 14 meter diepe achtertuin op het

Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden. Inschrijven Heb je al een account. De huidige bewoners hebben veel liefde en aandacht aan het huis gegeven en dat is meteen te merken wanneer je deze verrassend Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel.

Zoals het er nu naar uitziet start de verkoop begin Laat uw woonwensen in vervulling gaan met deze leuke kluswoning. Dan huis te koop leusden zuid vierkante trampoline met net vanzelf op de hoogte gehouden.

Huis Ansfriduslaan

Lopend naar winkelcentrum "De Hamershof", de sportvelden of uitwaaien en ontspannen in natuurgebied "de Schoolsteegse bosjes"?

Zoals het er nu naar uitziet start de verkoop begin Gestelde prijs is een vanafprijs.

Meld je hier aan. De huidige bewoners hebben veel liefde en aandacht aan het huis gegeven en dat is meteen te merken wanneer je deze verrassend Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: