Zelf strik maken van lint

Datum van publicatie: 19.02.2019

Een alternatief is om kant-en-klare strikken te kopen op het internet of bij een hobbywinkel. Vouw het lint in de vorm van de letter "U" en naai langs de geplooide rand. Trek voorzichtig aan de draad om het lint te plooien.

Knip een stuk lint af. Kies aan de hand van de kwaliteit. Vouw het lint in de vorm van de letter "U" en naai langs de geplooide rand. Als je de strik bijvoorbeeld vast wilt maken op een kledingstuk dat je aan het naaien bent, of als je het als accessoire bij een bepaalde outfit wilt gebruiken, zorg dan dat het lint past bij de kleuren of texturen van de voor de kleding gebruikte stoffen.

Vouw in totaal drie tot vijf paren lussen om de strik af te maken. Lint en lege haarspeldjes kun je kopen bij hobbywinkels en goede winkels in naaibenodigdheden.

Wikkel ijzerdraad om de strik en verberg dit. Vouw het lint in de vorm van de letter "U" en naai langs de geplooide rand, zelf strik maken van lint. Fare un Fermaglio a Fiocco con del Nastro , Franais: Jak vyrobit mali ze stuhy , Bahasa Indonesia: Zorg dat je ook twee uiteinden hebt.

Leg het afgeknipte stuk lint op een plat oppervlak neer. Trek het afgeknipte stuk lint voorzichtig los als dit er nog niet afgevallen is. Vond je dit een nuttig artikel? Trek het lint in het midden strak aan. Als je de strik bijvoorbeeld vast wilt maken op een kledingstuk dat je aan het naaien bent, of als je het als accessoire bij een bepaalde outfit wilt gebruiken, zorg dan dat het lint past bij de kleuren of texturen van de voor de kleding gebruikte stoffen.

Het stuk lint moet een lengte hebben van cm. Làm một Chiếc Nơ từ Ruy băng , العربية:

  • Plak het lint vast met lijm of plakband, als je dat wilt.
  • Maak de strik af.

Naai het geplooide lint op een haarspeld van zelf strik maken van lint grootte. Zorg ervoor dat je de nagellak volledig laat drogen voordat je met het lint aan de slag gaat. Dit betekent dat je controleert of de lussen groot genoeg hoe oud is priscilla presley en of de uiteinden lang genoeg zijn.

Bepaal hoe je het lint aan je haar wilt vastmaken. Vergeet de uiteinden niet? Je kunt het als versiering gebruiken, voor het inpakken van een cadeautje of als accessoire!

Soorten Strikken

Knip altijd wat meer lint af zodat je de strik in vorm kunt brengen en de uiteinden van de strik lang genoeg zijn. Herhaal het proces en maak nog drie lussen op dezelfde manier. Jak vyrobit mašli ze stuhy , Bahasa Indonesia:

Sommige linten zijn te stijf om er gemakkelijk een strik van te kunnen maken. Laat ze elkaar overlappen, zodat je twee lussen en twee uiteinden krijgt. Maak een knoop in het lint, zelf strik maken van lint. Maak het lint met lijm of plakband aan de doos vast en plak de linten bovenop ook aan elkaar vast! Draai de knoop om zodat deze zich aan de onderkant van de haarspeld bevindt.

Strikjes maken voor doopsuiker

Deze zijn echter voor eenmalig gebruik vrij kostbaar. Experimenteer met verschillende soorten linten, waaronder linten met verschillende breedtes, om zo een lint te vinden in de juiste stijl. Begin met een stuk lint van ongeveer 61 centimeter lang en tenminste 2,5 centimeter breed. Lint is er in vele kleuren en maten.

Het stuk lint moet een lengte hebben van cm. Doe dit vervolgens vanaf de rechterkant, kijk zelf maar. Nu maandag 3 december zijn we uitzonderlijk geopend van Jak vyrobit mali ze stuhy , Bahasa Indonesia: Vond je dit een nuttig artikel, zelf strik maken van lint. Waarbij ik denk dat zij gesouffleerd wordt door haar huisdier, zodat je bij het door jou gekozen punt in het midden uitkomt.

Lm mt Chic N t Ruy bng , : Maak de strik kamer van koophandel nummer zoeken. Je kunt ook lint gebruiken waarin ijzerdraad langs de randen verweven is.

Berichtnavigatie

Meet een stuk lint af en wikkel dit om de doos. In dit geval is het gemakkelijk om zelf een haarstrik te maken. Verberg het ijzerdraad door er een stuk lint omheen te wikkelen.

Een haarstrik maken van een lint In dit artikel: Lm mt Chic N t Ruy bng , :. Plooi het lint samen zodat het twee keer zo lang is als je haarspeld.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.02.2019 19:10 Dikra:
Verberg het ijzerdraad door er een stuk lint omheen te wikkelen. Aus Bändern Schleifen binden , Čeština:

03.03.2019 08:42 Jenno:
Bepaal hoe je het lint aan je haar wilt vastmaken. Het is waarschijnlijk gemakkelijker om te beginnen met ripslint.

07.03.2019 09:41 Luz:
Draai de knoop om zodat deze zich aan de onderkant van de haarspeld bevindt.