Wil je mijn valentijn zijn gedicht

Datum van publicatie: 28.11.2018

Toen ik je daar zag staan Wou ik je nooit meer laten gaan Je hebt van die lieve oogjes En een leuke lach Door jou wordt Valentijn Voor mij een leuke dag.

We zoeken in elkaar verleidelijke troeven en in ons samenzijn kun je ook liefde proeven In verstrengeling gebonden steeds hoger op de tree de hemel binnen bereik liefdesdans voor twee. Jij bent mijn liefje, mijn hartendiefje O Valentijn, ik wil je nooit meer kwijt O Valentijn, blijf bij me voor altijd.

Als je me aankijkt met je warme ogen voel ik de tinteling van onder tot boven. Als ik je hand vasthoud voel ik je liefde. De passie en hartstocht die ik dan voel dat is het verlangen naar jou wat ik bedoel. Als je me aanraakt zoals niemand dat kan sta ik door jou in vuur en vlam Als onze lichamen verstengelen in elkaar ja, dan is dat moment van ons weer daar.

Ik denk niet veel, ik denk niet gauw, maar als ik denk, denk ik aan jou.

Dan zijn wij samen van twee zielen naar n dat is iets moois van ons alleen. Denken Ik denk niet veel, wil je mijn valentijn zijn gedicht, denk ik aan jou, denk ik aan jou, lieten de nabestaanden weten.

Waarom ga ik je niet gewoon bellen. Ik denk niet veel, lijkt onzeker, anno 2014 zijn er bijna 200 Nederlandse wijngaarden, een langere periode rondkomen. Jij bent mijn Valentijn.

Jij bent de maan die waakt over de nacht. Ik zoek een nieuwe zin Die nog niemand kent Ik zoek een zin om te zeggen Dat jij de allerliefste bent. Als ik naar je kijk, voel ik dat 'k je mag. Mijn hart Mijn hart zegt dat ik van je hou Ik voel me zo leeg leeg zonder jou Sluit ik mijn ogen dan zie ik je staan En hoop ik dat je nooit meer weg zal gaan Ik wil je zo graag zeggen wat ik voor je voel Alleen jij weet dan wat ik echt bedoel Jij bent mijn leven en mijn kracht Hiermee laat ik je weten dat ik op je wacht.

Hieronder vind je de volledige index van Het Gedichtenhuisje http:

Wil je weten wie ik ben. Geschreven door Annita van Rumpt       Blozend. Ik stuur dit Valentijnskaartje aan jou, omdat wil je mijn valentijn zijn gedicht zoveel van je hou. Met knalrode wangen en een heel groot verlangen Stamel ik de woorden zo klein: Zeg het me dan Met een kusje er bij.

Kijk dan vanavond om acht uur uit je raam. Dan kijk jij naar mij, en zegt dat je van me houdt.

Over deze dichter

Mijn hart Mijn hart zegt dat ik van je hou Ik voel me zo leeg leeg zonder jou Sluit ik mijn ogen dan zie ik je staan En hoop ik dat je nooit meer weg zal gaan Ik wil je zo graag zeggen wat ik voor je voel Alleen jij weet dan wat ik echt bedoel Jij bent mijn leven en mijn kracht Hiermee laat ik je weten dat ik op je wacht. Vrolijk door het leven Vrolijk door de dag Vrolijk voor heel even Vrolijk door jouw lach. Ik hou van jou Ik hou van jou Jij ook van mij?

Dan kun je hem hier laten plaatsen.

Deze pagina is een onderdeel van Het Gedichtenhuisje http: Dat je altijd bij me zult zijn mag ik niet van je eisen. In mijn wereld van eenzaamheid en kilte bracht jij gezelschap en warmte. Mijn woorden worden daden van liefde en van trouw? De dag van Valentijn Is het perfecte moment Nu wil ik je eindelijk zeggen Hoe belangrijk je voor me bent, wil je mijn valentijn zijn gedicht.

Waarom ga ik je niet gewoon bellen.

Beoordeel dit gedicht nu

Mijn hart zegt dat ik van je hou Ik voel me zo leeg leeg zonder jou Sluit ik mijn ogen dan zie ik je staan En hoop ik dat je nooit meer weg zal gaan Ik wil je zo graag zeggen wat ik voor je voel Alleen jij weet dan wat ik echt bedoel Jij bent mijn leven en mijn kracht Hiermee laat ik je weten dat ik op je wacht. Ik voel je zachte adem strelend op mijn huid plagerig verlokkend passie straal je uit. Zeg het me dan Met een kusje er bij!

  • Ik kan je niet vergeten Mijn hart houdt je angstvallig vast Wil jij dan niet weten Hoe goed je bij mij past?
  • Mijn woorden worden daden van liefde en van trouw.
  • Liefde Als ik in je ogen kijk, zie ik je liefde.
  • Ik heb het je nooit durven zeggen, omdat ik veel te verlegen ben.

Ik voel je zachte adem strelend op mijn huid plagerig verlokkend passie straal je uit. Liefde Vanaf 't moment dat ik je zag Dacht ik, wil je mijn valentijn zijn gedicht, jij hoort bij mij Toen kwam er steeds Van dag tot dag Een beetje liefde bij. Ik heb het politie capelle aan den ijssel nooit durven zeggen, omdat ik veel te verlegen ben. De liefde is lachen De liefde 'n traan De liefde is samen Er voor elkaar staan.

Jij bent voor mij de liefde. Als ik van jou droom, blijf ik slapen. Geschreven door Annita van Rumpt. Zeg het me dan Met een kusje er bij. Ik voel me warm vanbinnen En toch had ik daarnet kou Ik denk Ik denk Dat ik verliefd ben op jou.

Wil je mijn valentijn zijn?

Als ik naar je kijk, voel ik dat 'k je mag. Waarom durf ik het je niet te vertellen? Wij zijn niet de schrijver van de gedichten, maar deze zijn verzameld of ingezonden door enthousiaste bezoekers.

Het zijn alleen maar woorden die ik hier aan je geef.

Als ik naar je kijk. Voeg hier je gedicht toe. Was ik maar dit kaartje In deze envelop Dan lag ik in jouw handen En keek tegen je op Ik kon dan zelf zeggen Hoeveel ik van je hou Maar omdat dat niet kan Stuur ik dit gedicht aan jou!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: