Patroon maxi cosi voetenzak

Datum van publicatie: 05.03.2019

Haak aan de andere kant  nog een toer vasten. Een stopnaald of een grote naald met een groot oog.

Eenmaal met een gewoon voetje en eenmaal met een ritsenvoet. Want; het achterpand is 95cm en het voorpand is 45 of 55cm. Wil je het haakpatroon gelijk downloaden!

Ik zette met een normale en vervolgens een zigzag steek aan beide panden een lint vast. Maak nu aan een zijde de opening dicht en naai het lint aan deze zijde vast.

Haak 20 stokjes in de Wafelsteek. Ik hoop dat je de DIY leuk vond en hoor graag van je als je de voetenzak hebt gemaakt. Hij is fantastisch geworden. Hierdoor ontstaat er een tunneltje.

Hij is nu bijna klaar maar heb de rest van het verhaal niet. Voering, patroon maxi cosi voetenzak, deze heb ik bij de kringloop gescoord uit een oude fleece deken.

  • Kan jij uitleggen hoe jij dat hebt gedaan? Keer de stof om.
  • Indien je deze niet in huis hebt, kan je deze ook afmeten. Je vind het hier in mijn andere blog.

Een gedachte over “DIY: Voetzak maxi-cosi maken”

Handgemaakte baby en kinderaccecoires. Mijn zus moet binnen 3 weken bevallen, dus …… Hou je me op de hoogte? Haak het onderste gat in de volgende toer: Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zorg dat de streepjes van het midden op elkaar liggen en houd er ook rekening mee dat het lipje aan de juiste kant zit.

  • Ik maakte 2 maal een zoom.
  • Op hun site vond ik al snel een wafelstof in de kleur mint.

In het patroonpapier zit een vouw in het midden. Zet op op beide stoffen van beide panden een streep in het midden, patroon maxi cosi voetenzak.

Toen ik dus een rechte lap van ongeveer had ging ik verder met de Lammy wol voor de rand. Net als de hele wafelsteek waar ik eigenlijk nooit echt aan durfde te beginnen, maar na 1 filmpje patroon maxi cosi voetenzak Youtube had ik hem door durf dus te doen. Draai vervolgens de stof op en zoom de bovenzijde om. Ik kan de uitleg van de voering ook niet vinden. Dit houd in dat de rits zelf aan binnenkant van de op elkaar gelegde stof zit.

Page content

Hij is nu bijna klaar maar heb de rest van het verhaal niet. Dit is best moeilijk te kiezen, omdat we hadden gekozen voor drie kleuren groen. Welkom op mijn blog!

Moos ligt er nu weer warmpjes bij. De DIY is erg lang geworden, patroon maxi cosi voetenzak. Ze waren van prima kwaliteit en er was keuze genoeg.

Mijn schoonzus en haar man wisten nog niet of het een jongen of een meisje ging worden, omdat we hadden gekozen voor drie kleuren groen. Begin met het maken van het patroon. Hier even passen, samen met mijn vriend hebben we besloten om buitencentrum sallandse heuvelrug wandelroutes verschillende kleuren groen te gaan gebruiken.

Gerelateerde producten

Na een heleboel proeflapjes gemaakt te hebben en een heel aantal uur verder te zijn kwamen we er maar niet uit. Op dit punt vouw je de lap dubbel naar de voorkant en.

Ik heb er voor gekozen om mijn voetenzak met omslag te maken. Geen idee hoe ik daaraan moet beginnen. Je kan er voor kiezen om de voetenzak op te vullen, echter omdat ik de wellness fleece stof had heb ik hier niet voor gekozen.

  • Dit was eigenlijk makkelijker als ik dacht.
  • Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.
  • Je vind het hier in mijn andere blog.
  • Hoe kan de totale lengte dan of zijn?

Naai de stoffen en rits nu vervolgens op elkaar en laat hierbij de bovenzijde open. Wil hem graag gaan maken voor ons eerste kindje momenteel 24 weken in verwachting.

Rits Deelbaar minimaal 90 cm, langer is fijn Stof buitenzijde cm ik koos hiervoor de mintkleurige wafelstof Stof binnenzijde cm ik patroon maxi cosi voetenzak voor de witte Fleece Wellness Inpakpapier hiermee maakte ik het patroon Lint Wit klittenband Garen en een naaimachine Werkwijze: Hoi Natashja, and start to get cozy with one another, die nauwkeurig in een tunnel wordt roadmaster family s instructie. Rits de rits los, patroon maxi cosi voetenzak.

Kan jij uitleggen hoe jij dat hebt gedaan. Haak aan de andere kant  nog een toer vasten? Als je dan bij de volgende toer bent haak je om de lossen heen weer gewoon verder met de stokjes.

Beschrijving

Opzoek naar een andere steek , maar bleef het maar moeilijk vinden een goede steek te vinden. Alle gaten moeten 8 cm breed zijn. Ik kan de uitleg van de voering ook niet vinden.

Hiermee voorkom je dat de rits los laat en kan je goed zien wat je vast moet zetten. Op hun site vond ik al snel een patroon maxi cosi voetenzak in de kleur mint. De knoopjes er op te naaien.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.03.2019 08:10 Morsal:
Hoi natasja ik ben bezig om je mooie trappelzak te haken.