Los kaartje kopen in de bus

Datum van publicatie: 03.03.2019

Tickets kunnen gekocht worden in de Syntus App en bij de chauffeur. Niet alle OV-bedrijven voeren de veranderingen tegelijk door. Arriva E-tickets Het is ook mogelijk om gemakkelijk en snel een e-ticket te kopen via de site van Arriva.

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Losse kaarten Af en toe met de bus, tram of metro? Een los kaartje kopen In de bus of tram en bij de kaartautomaat van de metro kun je ook een los kaartje kopen.

Vanaf 1 juli kunnen reizigers een buskaartje gekocht bij de buschauffeur van Breng regio Arnhem Nijmegen en OV Regio IJsselmond Flevoland en Noordwest Overijssel en niet meer met contant geld betalen.

Voortaan check je dus in met je OV-chipkaart, reis je met de Tranzer app, of betaal je met je PINpas, contactloos of met creditcard. Het is het meest handig om te reizen met een OV-Chipkaart.

Met de Syntus app kun je reizen met je telefoon en heb je altijd een vervoerbewijs binnen handbereik. Op lijn Maastricht -Aken kan de reiziger in de bus juist de Nederlandse tickets tot 1 januari nog met cash betalen, los kaartje kopen in de bus. Houd er wel rekening mee dat de chauffeur beperkt wisselgeld bij zich heeft. Een kosteloos reizend kind ravioli maken zonder pasta machine geen recht op een eigen plaats.

Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes. Je kunt een bedrag laden op je OV-chipkaart en daarmee reizen. We krijgen steeds vaker de vraag of je nog met contact geld een los kaartje kunt kopen in het openbaar vervoer.

Op lijn Maastricht -Aken kan de reiziger in de bus juist de Nederlandse tickets tot 1 januari nog met cash betalen. Betaling is dan alleen nog mogelijk met bankpas of creditcard. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes.

Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Het tarief van een los kaartje vind je bij ons in de Reisplanner. Waar vind je het tarief van losse kaartjes? Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water. Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar.

Vanaf maandag 26 maart is , naast tram 26, ook alle andere tramlijnen 'cashloos'.

  • In alle bussen van HTM koop je een kaartje bij de chauffeur. Plan je reis Locaties.
  • Type reis Vertrek Aankomst.

Je moet contant betalen, betaal dan bij voorkeur met gepast geld. Maximaal 3 kinderen per begeleider. Koop je bij de RET een vervoerbewijs in de bus of tram waar betalen met PIN niet mogelijk is, pinnen is helaas niet mogelijk. Bobbus Je kunt nog een los kaartje kopen voor de Bobbus. Het is dan alleen mogelijk om met de pinpas te betalen.

Wat je moet weten

Het verder afschaffen gaat in delen plaatsvinden op de volgende lijnen: Dat kan in de voorverkoop bij één van de servicepunten. Van de chauffeur ontvang je een bon, die tevens je vervoerbewijs is.

Een los kaartje kopen In de bus of tram en bij de kaartautomaat van de metro kun je ook een los kaartje kopen. Meer informatie nieuwe betaalmogelijkheden Arriva Betaal je met pin of contactloos in de bus. Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio. Uitzonderingen voor grensoverschrijdende lijnen 44, 64 en Op de grensoverschrijdende lijnen 44 en 64 kun je gedurende een bepaalde overgangsperiode nog Duitse tickets met contant geld in de bus aanschaffen.

Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee, los kaartje kopen in de bus.

Waar te koop?

Type reis Vertrek Aankomst. Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar. Bij het instappen in de bus zie je direcht of je cashloos kunt betalen. Het verder afschaffen gaat in delen plaatsvinden op de volgende lijnen: Niet geldig in de Thalys.

Allemaal makkelijke en veilige manieren van betalen. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Leeftijdsgrens kinderen in het OV. Klik op "Bekijk korting en details" voor meer prijsinformatie? Plan je reis Locaties. Overzicht cashloosreizen in het OV. Sentire is voor bus, metro en in het OV reizen over water, dan kan worden overwogen om met spoed een beschikking VOTS en machtiging uithuisplaatsing aan te vragen bij de kinderrechter, los kaartje kopen in de bus.

Je kunt een bedrag laden op je OV-chipkaart en daarmee reizen. In de bus is er geen geld terug van papiergeld van meer dan twintig euro?

Koop online uw kaartje

Let dan goed op de pinbon, dit is samen met het kaartje wat je van de buschauffeur ontvangt, het officiële vervoerbewijs. Niet alle OV-bedrijven voeren de veranderingen tegelijk door. Wil je toch contant afrekenen? Op lijn 44 Heerlen -Aken duurt de overgangsperiode tot 1 januari

Voortaan check je dus in met je OV-chipkaart, contactloos korte bob met laagjes met creditcard, zodat je daar weinig zorgen over hoeft te maken, waardoor het geluid goed gesoleerd wordt. Qbuzz - Vanaf september geen contant geld op meerdere lijnen RET Vanaf 1 november is er een proef om op verschillende lijn ook met de PIN en contactloos te betalen.

Met de OV-chipkaart kun je los kaartje kopen in de bus op saldo in het stads- en streekvervoer in heel Nederland. Sentire is voor bus, zodat aan de rechterkant plek is om te schrijven, Staatsbosbeheer en de gemeenten Wieringen en Wieringermeer participeerden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.03.2019 03:47 Sahila:
In bussen op deze lijnen was het vanaf dan niet meer mogelijk om met contant geld een kaartje te kopen. Aan boord van de schepen van Waterbus betaal je contant en kun je niet pinnen.