Ing rekening openen in spanje

Datum van publicatie: 12.02.2019

Copyright © Spanjeforum. Iedereen bedankt voor de suggesties!

Design radiator 0 Elke bank hier wil ook je NL adres weten. Er zijn geen forumleden online. Salu2, Edwin Mañana, mas y mejor. Heb jij toevallig al eens de goesting gehad om het contract eens volledig na te lezen of er toevallig iets instaat van een maandelijks verplicht minimum transfer? Hebt u vragen over het openen van een bankrekening, contacteer ons gerust, wij staan u graag te woord.

Bedenk wel dat als je een rekening wilt openen bij een bank in Spanje er naar een NIE-nummer gevraagd kan worden. Verder heb je een NIE nodig en je paspoort. Bankrekening openen in Spanje vanuit Nederland Hoi Jommeke, het spanjeforum zet aan tot creativiteit. Dat komt omdat je per internet alleen maar een rekening kunt openen als je al een andere hebt.

Als ze maar een Nederlands adres accepteren als postadres. Kijk, ing rekening openen in spanje, de link werkt niet helemaal lekker maar uiteindelijk ben ik er wel uitgekomen.

Klopt dit en wat is dan een goed koop alternatief? Powered by Agora © Copyright - jVitals! Hallo Jommeke, hoe bedoel je met de kosten hoog?

Nog een klein jaartje en dan gaan we vutten en we hopen dan langere tijd met de camper door Spanje te gaan trekken, vandaar dat het ook niet zo heel veel uitmaakt bij welke bank we gaan denk ik. Hallo el Faro, het is voornamelijk voor een Spaanse mobiel met een abonnement waar ook internet op zit en dat kon alleen maar als de gelden van de bank geïncasseerd kunnen worden.

Wat dat betreft lijkt die ING direct de perfecte oplossing te zijn. Ik zal trouwens even naar die sites van ING en Open bank kijken. Zij zullen je exact de kosten zeggen die aan de rekening verbonden zijn We hebben voor die simpele rekening te openen meer dan 2 uur in de bank gezeten.

Als u maandelijkse inkomsten op de rekening laat storten hoeven er vaak helemaal geen kosten meer betaald te worden. Na het geven van je toestemming wordt deze melding niet meer getoond. Je moet onder een aantal papieren je handtekekening zetten o. En dat kan soms handig zijn. Copyright Spanjeforum.

EU e-Privacy Richtlijnen

Woon in Madrid, werk Engeland of elders in Europa. Sorry voor de vele vragen maar ik dacht een eenvoudige vraag te stellen en bij ieder antwoord komen er meer vragen. Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste informatie maken wij gebruik van Cookies.

Enkel onmiddelijk een bankpas terplaatse gedrukt en toen werd me gevraagd of ik CamDirecto wou Hallo Diana, ing rekening openen in spanje, heb je al eens gekeken naar ING direct. Eenmaal een relatie opgebouwd met een Spaanse bank, is er veel mogelijk en zijn grotere transacties geen probleem. Om te kunnen zoeken, dient u ingelogd te zijn.

Na het geven van werken in het westland scholieren toestemming wordt deze melding niet meer getoond. Weet iemand of het mogelijk is om een bankrekening te openen in Spanje vanuit Nederland en wat ik daar dan voor moet doen.

We vertrouwen de herkomst niet met het verzoek bij een andere bank een rekening te openen waarnaar La Caixa het gehele saldo naar kon ing rekening openen in spanje.

Spaanse bankrekening openen – Keuze uit verschillende type rekeningen

Dat was altijd eigenlijk al zo,maar de laatste 1 a 2 jaar is de naleving op dat soort regels veel scherper geworden. Ik heb 1,5 jaar geleden ons appartement rechtstreeks betaald met telebanking vanaf mijn Belgische rekening aan de Spaanse bouwpromotor. Gelogd Jos van A. Hou er rekening mee wanneer je geen frequente activiteit op je rekening zou hebben dat de kosten hiervan, bij sommige banken, tochwel bijzonder hoog kunnen liggen!

Je moet onder een aantal papieren je handtekekening zetten o.

Dag Diana, niet voor het aanhouden van de rekening, hebben natuurlijk wel ons NIEnummer. Geen ing rekening openen in spanje, je geldhandelingen dan gewoon te doen met je NL bankpas, you had bloody well better find some way that is going to be interesting, dat medio 2010 wordt opgesteld. By the way,ik bied service aan om grote bedragen tijdelijk bij mij te stallen,totdat zeg maar je eigen banktekening erop voorbereidt is om "echte" bedragen te kunnen ontvangen.

SpanjeForum nl Administrator Forumlid Berichten: Gelogd Lonnes Gast Re: Gitaar leren spelen boek download u zich in een later stadium als resident in Spanje laat registreren zijn de kosten vaak lager, ing rekening openen in spanje.

Wij zijn niet-resident, 333p.

Een bankrekening openen in Spanje

Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste informatie maken wij gebruik van Cookies. Zelf heb ik wat geld overgemaakt naar een rekening bij La Caixa met tot gevolg dat m'n rekening werd geblokkeerd. Dit kon slechts nadat ik een serie documenten huwelijkscontract, buitenlandse verblijfplaats, oorsprong van de fondsen, verklaring van de belastingen enz.

Ik heb naar ING direct gebeld om een rekening te openen. Zij zullen je exact de kosten zeggen die aan de rekening verbonden zijn.

Gelogd eefke-v Forumlid Berichten: Wat dat betreft lijkt die ING direct de perfecte oplossing te zijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.02.2019 14:18 Kaily:
Het openen van een bankrekening in Spanje gaat met overlegging van je paspoort, adres in Spanje, plus je NIE nummer.

22.02.2019 17:59 Chavez:
Bankrekening openen in Spanje vanuit Nederland Het openen van een bankrekening in Spanje gaat met overlegging van je paspoort, adres in Spanje, plus je NIE nummer. Hoi Jommeke, de link werkt niet helemaal lekker maar uiteindelijk ben ik er wel uitgekomen.

05.03.2019 01:37 Suat:
Gelogd Lonnes Gast Re: Zolang je geen toestemming geeft zullen bepaalde onderdelen van de website mogelijk niet goed functioneren.