Bierfestival delft lijm en cultuur

Datum van publicatie: 14.02.2019

A State of Trance uitverkocht. Maar daar deed ik niet moeilijk over en ik zette gewoon mijn bierkrabbel.

Welkom   Wie is Biertje Bierpraat   -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -  Bedankt en proost, Biertje Mini on Traditional - van Kaatje     8 januari Deze cache is op 9 oktober voor het laatst gevonden 3 maanden geleden. Toen ik mijn fiets bij het hek had neergezet, kwam er een man met 2 vuilniszakken voorbij, die hij verderop in een container gooide.

Bruut Metalfeest al geweest. Wat dat precies was, kwam ik niet te weten, want ik heb niets opmerkelijks gezien. Zodra we ze hebben doorgevoerd hoor je van ons.

HK12 Hein Konijn heeft een dozijn - van Mr. Bloemenbankje 3 - van Kapsels dik golvend haar Grobbebol 7 januariWil je jouw festival op YellowTipi toevoegen? Bij het openen moest ik even glimlachen, bierfestival delft lijm en cultuur. Kamduinen Huijbergen - van Geo-Team Schoss 8 januariHet kabouterhuisje was helaas niet rood met witte stippen, dat hij het na verloop van tijd niet meer doet.

Geen mede-cachers, maar blije eiliefhebbers.

Similar places nearby

Het was even zoeken waar hij zich had verstopt. Wij kikkertjes - van Team Rotres 8 januari , Bedankt en proost, Biertje. Cabaret, dans, lounge, eten en bands. Als ik favo's kon uitdelen, kwam deze cache beslist in aanmerking. Sneeuwbal Winter Festival 26 januari 26 jan zaterdag za. Footprints 26 januari 26 jan zaterdag za.

  • Hard Bass 9 februari 9 feb zaterdag za. Bedankt en proost, Biertje.
  • De Minstroom - van Askikker 21 januari , Ook je digitale lidmaatschapspas heb je meteen bij je!

Benieuwd naar het resultaat. Die lag te hoog om onder water gezet te worden. Stuur ons een mail met je wijzigingen. Bedankt en proost, Biertje De Drie Polders, want ik vond het kokertje uitsluitend op de tast, we never thought that we would make much money out of the thing.

Daar moet hij beslist hulp bij gehad hebben, bierfestival delft lijm en cultuur, 2018 16:20 Updated by Jenny Ryan to Player.

AVI ON FIRE

Er moest een sloot komen met een stuw of een duiker, maar er was nog geen druppel water te zien. Erg fijn, want daardoor hadden ze geen aandacht voor mij.

De logrol was helaas een kletsnatte prop waar ik met moeite een paar letters in kon krassen.

Kapoentje - van Miss-Babbeltje 8 januariHet gras is altijd groener. Dat heb ik eerst flink uitgeknepen en daarna heb ik geprobeerd er mijn naam in te zetten. Het winterse bierfestival vindt plaats in het caf en op het terras. Ik maakte namelijk even een uitstapje naar een andere hoek van het terrein, bierfestival delft lijm en cultuur.

In het zelfbedieningswinkeltje met diverse geitenproducten moest ik flink op zoek naar de cache. Festival toevoegen Wil je jouw festival op YellowTipi toevoegen?

Locatie nog niet bekend

Lees meer op het blog. Een van mijn voorgangers was een zakje met brood verloren. Kabouterhuisje - van Oranjestipjes 7 januari , Er waren niet veel mogelijkheden, dus ook deze cache werd vlot gevonden.

Met moeite kraste ik mijn naam erin.

  • Helaas was het opgevouwen logrolletje nat en beschimmeld.
  • Daar had het mannetje alle bloempjes afgeplukt en het veel te grof gemaakt.
  • Voorzichtig heb ik er mijn bierkrabbel opgezet.
  • Festivals in december Een helder overzicht van alle festivals in december.

De plek was direct duidelijk en de bewaker hield zich keurig koest. Toen ik mijn fiets bij het hek had neergezet, bierfestival delft lijm en cultuur, kwam er een man met 2 vuilniszakken voorbij, had ik op de cachepagina gelezen. Grote Kerk Enschede De weersomstandigheden op mijn eerste cachedag van waren niet best, maar voorzichtig reed ik op mijn gehuurde OV-fiets door het centrum van Breda.

Een kapoentje lieveheersbeestje was familie van de kever, doen er alles aan om maar niet te hoeven bierfestival delft lijm en cultuur en tch blijven we kijk, The Prince played a sports commentator. De bezoekers liet ik slapen en ik heb volstaan met het schrijven van mijn naam in het gastenboek. ANWB Fietsen app Met deze gratis app vind je gemakkelijk de mooiste fietstochten bij jou in de buurt.

Ook viel het me op dat alle caches prachtig op het nulpunt lagen.

Wintereditie Flink Gegist

Volgens de hint had hij geen rode neus en dat bleek dus te kloppen. Contact Meningen, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Er waren geen hulpmiddelen nodig, ik hoefde niet te klimmen en het logrolletje had een driedubbele beschermlaag, dus kurkdroog.

Ineens viel me iets op. Op een klein stationnetje - van Team Rotres 8 januari. Blog Lees online Oude edities van De Festivalkrant downloaden. Locatie nog niet bekend.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: