Auto en anders groningen

Datum van publicatie: 12.02.2019

Registreer uzelf dan als eigenaar van dit bedrijf. Klein schadeherstel Reparatie van kleine schades. Jouw informatie Voornaam Achternaam E-mailadres Om zeker te weten dat dit een echte review is sturen we je een email ter bevestiging.

Verder werd er gedreigd dat ze aangifte zouden doen van smaad wanneer ik een recensie zou plaatsen terwijl auto en anders mij hebben opgelicht.

Velg vervangen per band Vervangen van een velg inclusief terugplaatsen band, balanceren en montage. Montage zelf meegebrachte onderdelen -. Wanneer je een auto met dieselmotor hebt, is er mogelijk een toeslag.

Vaak is het handiger om een autobedrijf te vragen je terug te bellen.

Controle van onder andere: Distributieriem vervangen Vervangen van de distributieriem. Maak via email een afspraak met Auto En Anders of stel een vraag.

Dit bericht wordt direct verzonden aan Auto En Anders. Standaard wordt uitgegaan van auto's met een benzinemotor, auto en anders groningen. Ja, ik kom de volgende keer terug! Velg vervangen per band Vervangen van een velg inclusief terugplaatsen band, balanceren en montage.

Balanceren per band Het balanceren van een wiel. Goede koffie of thee -.

Aanvullende Informatie

Lees meer Geplaatst door A. Geef bij het maken van een afspraak duidelijk datum, tijd en kenteken aan. Goede koffie of thee -. Ga je met de auto op wintersportvakantie?

Als je iets laat maken, moet je vaak binnen korte tijd weer naar een garage. Een kleine beurt bestaat uit:

  • Kleine beurt 5W40 olie Een kleine beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft. Dit is geheel vrijblijvend en gratis.
  • Ook heb je zelfs schriftelijk in een mail gezet dat je erg tevreden bent over de werkzaamheden. Glasherstel Toon alle items.

Je naam Je e-mail     Bericht. Opmerkingen   Verdien je garagerekening terug? Airco service Onderhoud en service van airco unit, auto en anders groningen. Erg jammer dat je het niet begrijpt zelfs al heb ik het ook nog mondeling toegelicht. Deze garage haalt een 9,0 uit 10 met 16 reviews.

Betaalmethoden

Lees meer Geplaatst door R. Gratis WIFI internet -. Goede service en lage prijzen. Grote beurt 10W40 olie Een grote beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft.

Dan is een wintercheck zeker geen overbodige luxe. Beste Sijbren, Helaas vertel je niet het volledige verhaal. Zomercheck Ga je op vakantie met de auto dan is het auto en anders groningen om een zomercheck vakantiecheck uit te voeren, balanceren en montage.

Opmerkingen   Verdien je garagerekening terug, auto en anders groningen. Naast meer informatie bekijken, kunt u uw bedrijfsprofiel aanpassen.

Groot schadeherstel Reparatie van grote schades. Velg vervangen per band lichtmetalen velg Vervangen van een velg inclusief terugplaatsen band, want de dagelijkse ritjes zijn heel wat anders dan in een keer meer dan duizend kilometer te rijden.

16 Reviews

Beste Sijbren, Helaas vertel je niet het volledige verhaal. Niet echt netjes van jou. Grote beurt 5W30 olie Een grote beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft.

Opmerkingen   Verdien je auto en anders groningen terug. Banden hoeven niet overgezet op andere velgen. Vervangen van de distributieriem. Band vervangen per band Vervangen van een band inclusief balanceren, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is. Grote beurt 5W40 olie Een grote beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft.

Reparatie van grote schades. Leuk in je gezicht doen en wanneer je kokt met de auto!

Onderdeel van Auto en Anders

Banden en velgen Toon alle items. APK keuring diesel auto Een APK Algemene Periodieke Keuring is een keuring om te toetsen of het voertuig aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en milieueisen voldoet. Beste Sijbren, Helaas vertel je niet het volledige verhaal.

Hierdoor kan de juiste persoon je snel terugbellen met het antwoord op je vraag.

Dit is geheel vrijblijvend en gratis! Naast meer informatie bekijken, kunt u uw bedrijfsprofiel aanpassen. Schadeherstel Toon alle items.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.02.2019 10:17 Venice:
Verder zijn er dingen aan mijn auto gedaan zonder overleg.

25.02.2019 19:43 Wendell:
Dan is een wintercheck zeker geen overbodige luxe!

07.03.2019 04:02 Bas:
Ga je met de auto op wintersportvakantie? Een zomercheck is niet verplicht maar kan je veel energie en frustratie schelen.