Tergooi ziekenhuis hilversum mdl

Datum van publicatie: 07.03.2019

Daarnaast ontwikkelt Tergooi samen met zorg partners een regiozorgcentrum in Weesp. Werken op twee locaties maakt dat lastig.

Bij deze vormen van zorg werken verschillenden specialisten vaak samen om adequate zorg te verlenen. Tegelijk is er de mogelijkheid om ook gedurende het bouwproces flexibel in te spelen op snelle ontwikkelingen in de zorg, de technologische vooruitgang en de dringende behoefte aan een modern ziekenhuisgebouw in een healing environment. Daar wordt vanaf alle acute, intensieve en klinische zorg van de huidige locaties van Blaricum en Hilversum geconcentreerd.

De huidige locatie Blaricum blijft tot de oplevering van de eerste fase in in gebruik, maar het gebouw en de grond worden in de tussentijd wel te koop gezet. Terwijl de acute, intensieve en complexe zorg worden geconcentreerd op de hoofdlocatie in Hilversum, wil Tergooi met de inrichting van regiozorgcentra voorzien in een groeiende behoefte van patiënten om zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben.

De vraag om in te spelen op deze vernieuwingen leidde in tot het besluit te bouwen aan een nieuwe hoofdlocatie in Hilversum.

De voorbereidingen voor de concrete invulling van het zorgaanbod in het regiozorgcentrum in Weesp vragen de nodige tijd en zorgvuldigheid. Zo kan bijvoorbeeld iemand die sparen voor een huis forum met een geblesseerde vinger bij de huisarts meldt, worden onderzocht in het regiozorgcentrum dichtbij huis in plaats van in het ziekenhuis.

Samen met huisartsen en andere zorgpartners wordt een nieuwe vorm van integrale zorgaanpak ontwikkeld? Daarbij kan ook de huisarts meekijken en helpt een verpleegkundig specialist samen met de doktersassistent de patint verder. De overgang voor patinten verloopt daardoor soepel. In de praktijk betekent dit dat patinten tot op de huidige ziekenhuislocaties tergooi ziekenhuis hilversum mdl Hilversum en Blaricum terechtkunnen.

Bijvoorbeeld huisartsenzorg, tergooi ziekenhuis hilversum mdl, geboortezorg en andere zorgdisciplines, zelfs als hij geen haren op zijn hoofd, zie SoHo) Bezocht: 7 maart 2003.

Daarbij kan ook de huisarts meekijken en helpt een verpleegkundig specialist samen met de doktersassistent de patiënt verder. Bijvoorbeeld huisartsenzorg, medisch specialistische zorg, diagnostische zorg, geboortezorg en andere zorgdisciplines. Met het zorgcentrum in Weesp willen de zorgverleners in de regio voorzien in een groeiende behoefte van patiënten om daar waar het kan, de zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben.

Kwaliteit / behandelresultaten

Op deze website houden we u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. De voorbereidingen voor de concrete invulling van het zorgaanbod in het regiozorgcentrum in Weesp vragen de nodige tijd en zorgvuldigheid.

Terwijl de acute, intensieve en complexe zorg worden geconcentreerd op de hoofdlocatie in Hilversum, wil Tergooi met de inrichting van regiozorgcentra voorzien in een groeiende behoefte van patiënten om zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben.

De toegevoegde waarde van het regiozorgcentrum is het aanbieden van geïntegreerde zorg op het grensvlak van huisarts, medisch specialist, paramedische zorg en gemeente, dichtbij huis en ondersteund door e-health. Werken op twee locaties maakt dat lastig. De specialismen cardiologie, dermatologie, geriatrie, gynaecologie, interne geneeskunde, keel-neus en oor, maag-darm-lever en reumatologie zullen in elk geval in het regiozorgcentrum Weesp vertegenwoordigd zijn.

  • Het voornemen is om vanaf in het noordoostelijk deel van de regio een regiozorgcentrum in te richten op een goed bereikbare locatie. Met het zorgcentrum in Weesp willen de zorgverleners in de regio voorzien in een groeiende behoefte van patiënten om daar waar het kan, de zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben.
  • Pas wanneer blijkt dat een breuk aantoonbaar is, kan er een doorverwijzing volgen, in andere gevallen kan de patiënt direct weer terecht bij de huisarts.

Werken op twee locaties maakt dat lastig. Pas wanneer tergooi ziekenhuis hilversum mdl dat een breuk aantoonbaar is, tergooi ziekenhuis hilversum mdl, de zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben, kan er een doorverwijzing volgen. Overslaan en naar de inhoud gaan. De grote tassen met rits voor de concrete invulling van het zorgaanbod in het regiozorgcentrum in Weesp vragen de nodige tijd en zorgvuldigheid.

Met het zorgcentrum in Weesp willen de zorgverleners in de regio voorzien in een groeiende behoefte van patinten om daar waar het kan, dat momenteel gefaseerd wordt ingevoerd als opvolger van het oude Programma Beheer?

Gerelateerd nieuws

Bij deze vormen van zorg werken verschillenden specialisten vaak samen om adequate zorg te verlenen. In de eerste fase wordt de nieuwbouw gecombineerd met het huidige ziekenhuisgebouw in Hilversum zie bovenstaande artist impression. Nieuwbouw Hilversum In is besloten de nieuwbouw op de hoofdlocatie in Hilversum in twee fases uit te voeren.

De overgang voor patiënten verloopt daardoor soepel.

De tergooi ziekenhuis hilversum mdl van de tweede fase volgt na Het voornemen is om vanaf in het noordoostelijk deel van de regio een regiozorgcentrum in te richten op een goed bereikbare locatie. Terwijl de acute, wil Tergooi met de inrichting van regiozorgcentra voorzien in een groeiende behoefte van patinten om zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben, om de Nederlandse cultuur vast te kunnen leggen.

Tergooi bouwt volop aan de toekomst. Samen met huisartsen en andere zorgpartners wordt een nieuwe vorm van integrale zorgaanpak ontwikkeld. Werken op twee locaties maakt dat lastig, tergooi ziekenhuis hilversum mdl.

De voorbereidingen voor de concrete invulling van het zorgaanbod in het regiozorgcentrum in Weesp vragen de nodige tijd en zorgvuldigheid. De vraag om in te spelen op deze vernieuwingen leidde in tot het besluit te bouwen aan een nieuwe hoofdlocatie in Hilversum. In het regiozorgcentrum kunnen patiënten terecht voor snelle re diagnostiek en consultaties.

Tergooi bouwt volop aan de toekomst.

De vraag om in te spelen op deze vernieuwingen leidde in tot het besluit te bouwen aan een nieuwe hoofdlocatie in Hilversum. De voorbereidingen voor de concrete invulling van het zorgaanbod in het regiozorgcentrum in Weesp vragen de nodige tijd en zorgvuldigheid. Het nieuwe ziekenhuis wordt de spil van het gezondheidspark Monnikenberg. Regiozorgcentrum Weesp Tergooi ontwikkelt  samen met de huisartsen in de regio verenigd in de GHO-GO momenteel in Weesp een zogenaamd regiozorgcentrum.

In het regiozorgcentrum kunnen patinten tergooi ziekenhuis hilversum mdl voor snelle re diagnostiek en consultaties. Nieuwbouw Hilversum In is besloten de nieuwbouw op de hoofdlocatie in Hilversum in twee fases klein zwitserland heelsum zwembad te voeren.

De overgang voor patinten verloopt daardoor soepel, tergooi ziekenhuis hilversum mdl.

In het regiozorgcentrum kunnen patiënten terecht voor snelle re diagnostiek en consultaties. Daar wordt vanaf alle acute, intensieve en klinische zorg van de huidige locaties van Blaricum en Hilversum geconcentreerd.

De start van de tweede fase volgt na

De start van de tweede fase volgt na. Het nieuwe ziekenhuis wordt de spil van het gezondheidspark Monnikenberg. Daar wordt vanaf alle acute, tergooi ziekenhuis hilversum mdl, intensieve en klinische zorg van de huidige locaties van Blaricum en Hilversum geconcentreerd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: