Navigatie ipad zonder wifi

Datum van publicatie: 09.02.2019

Welke kaart koop ik het best? Wel de stromingsposten, maar daar heb je niet zoveel aan. Als ik geen internetverbinding heb dan is in het ophalen van details zelfs niet mogelijk , dus een probleem op zee!

Is de IJsselmeerkaart goed te gebruiken in navionics? Het is een loterij wanneer de snelheid wel en niet in beeld komt. En 3G heeft geen invloed. Hennie smit on 11 juni, at 9: Ik krijg alleen maar een rechte lijn over land….

Is de Iphone app Navionics goed bruikbaar op de Ipad. Zoek bij app op Marine. Je reageert onder je Facebook account. Kees vast on 10 juli, at Ga het snel nogeens proberen, niet vergelen mooie zijdeglans afwerking.

Ik verwacht eigenlijk pijlen op de kaart die stroming aangeven, navigatie ipad zonder wifi.

Vandaag wederom geprobeerd, helaas blijft de boven kant kaart op het noorden gericht. Hennie smit on 11 juni, at 8: Of moet ik de kaart opnieuw aankopen?

Iphone4 en Ipad watersport navigatie met navionics waterkaarten

Wil de kaart gaan gebruiken op iPad om de Friese wateren te bevaren! Of moet ik de kaart opnieuw aankopen? Ik heb via mijn iPhone deze app gekocht. Je moet wel een Ipad met GPS hebben dan heb je geen internet nodig.

Iphone4 en Ipad watersport navigatie met navionics waterkaarten. Houd er rekening mee dat Zon en zoutwater er voor zorgt dat je iPad niet een lang leven heeft.

Hennie smit on 13 juni, navigatie ipad zonder wifi, at 7: Ik heb zowel UK-Nederland als Europe gekocht maar volgens de aangetoonde Area zou Nederland-UK-Belgie en navigatie ipad zonder wifi noorden van Frankrijk hierin zitten ,maar bv het Albertkanaal van Antwerpen naar Luik staat er slechts een zeer klein deel op. Erik van muiswinkel de oplossing trailer reageert onder je WordPress.

Als je bij appstore marine zoekt krijg je alle Navionics apps te zien. Ja hoor geen enkel probleem. Ik heb een iPad met 3G en de Navionics kaarten voor Europa en het Engelse kanaal ik zou AIS willen installeren op mijn IPad zenden en ontvangen en dit willen gebruiken op verschillende zeilboten Is dit mogelijk?

Op zoek naar Mac apps? Probeer de Mac App Store.

Koert Huizenga on 22 mei, at 8: Maurice on 1 april, at 8: Wim on 18 mei, at 7:

Links onder in het beeld zit een pijltje klik daarop en je krijgt de kaart in vaarrichting! Wat is de oorzaak. Alex on 20 oktober, at 8: Ja er is zelfs een speciale navigatie ipad zonder wifi voor de IPad. Weet iemand mij te vertellen of dit klopt en of er een uw date is.

ICreate: ons tijdschrift voor nóg meer diepgang

Iphone4 en Ipad watersport navigatie met navionics waterkaarten. Links onder in het beeld zit een pijltje klik daarop en je krijgt de kaart in vaarrichting. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Koert Huizenga on 22 mei, at 8: Alex on 20 oktober, at 8:

Koos Stoop on 29 maart, at 2: Rik van Mill on 20 mei, at Is de IJsselmeerkaart goed te gebruiken in navionics? Zoek bij app op Marine. Kaart wekt na installatie gewoon ofline ook als ie 3 jaar oud is wel even inzoomen online voor download van kaarten.

Inzoomen op de navigatie ipad zonder wifi dan worden de kaarten automatisch geladen. Bert on 4 mei, samen een tijdje scheikundestudenten geweest.

Je moet wel een Ipad met GPS hebben dan heb je geen internet nodig. Wie kan mij helpen. Rik van Mill on 20 mei, at 1: Het is verder plezierig dat de kaarten ook getijden en stroming weergeven verder kun je wanneer je een foto maakt de positie in de foto bijvoegen en tevens mailen.

Wim on 18 mei, at 8: Het is een loterij wanneer de snelheid wel en niet in beeld komt. De aanduiding rode pijl draait wel mee natuurlijk. Maurice on 1 april, at 7:?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: