Navigatie app voor op de fiets

Datum van publicatie: 05.03.2019

Waar voor je geld, dus! Geweldige app auto-fiets-wandel navigatie! Er is ook een kaart, maar daarop moet je jezelf centreren en in- en uitzoomen.

App store Google Play. Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties? Ook het recreatieve fietsen kun je bijhouden in de Google Fit-app.

Offline-functie alleen in de Premium versie. Het is ook wederom mogelijk om je eigen fietsroute te creëren. Zo kan allerlei handige voorzieningen in de buurt laten zien. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Na de rit deel je eenvoudig je routes en prestaties met vrienden en familie. Met Google Maps kun je gemakkelijk je weg vinden waar ter wereld je ook fietst. Een waterdichte houder is ook een oplossing, want dan kan je smartphone niet zomaar vallen. Ook levert de app gesproken navigatie zodat je je ogen op de navigatie app voor op de fiets kunt houden.

De app bevat meer dan Tover je smartphone nu om in een fietsnavigatie.

Voor een premium abonnement betaalt de gebruiker 7,99 euro per jaar. De Fietsknoop app is een fietsroute app met alle fietsknooppunten in heel Nederland en België. Het is echter wel zo dat de app geen audiofunctie heeft en dat de navigatiefunctie beperkt is in vergelijking met de andere apps.
  • Duidelijk gerangschikte lijsten tonen je geregistreerde ritten en de routes die je via het web of de Naviki-app berekende, zodat je makkelijk toegang krijgt tot je belangrijkste fietsroutes.
  • Grootste voordeel is dat je niets hoeft te betalen! Naviki bevat een grote en goed gestructureerde collectie van Nuttige Plaatsen die je gemakkelijk kunt implementeren in je berekende routes door ze als startpunten en bestemmingen te gebruiken.

Fietsnavigatiesysteem of smartphone app?

Zie de help in BikeNode voor meer informatie. App store Google Play Meer informatie. Verouderde vormgeving, en beperkt in functies in vergelijking met Strava. Lidmaatschap is vereist voor bepaalde functies. De kaart laten draaien is een optie.

  • Met je Strava account kun je nl. Met name als je een goede e-bike of racefiets wilt aanschaffen kan het beschikbare budget een probleem vormen.
  • Als je naar je werk fietst dan is zowel de heen als terugweg vaak in Lees Meer ».

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hiervoor hoef navigatie app voor op de fiets enkel je GPS aan te zetten en de app zoekt direct de dichtstbijzijnde locatie. Memorise planned routes and keep records of your activities. Nadien sla je de route op en deze wordt netjes weergegeven in de app op je telefoon.

Wil je niet zelf een route uitstippelen, maar verrast worden door een willekeurige vooringestelde route.

Je kan in de zoekopdracht een adres of bijv. Met de gepatenteerde Surprise Me functie is het mogelijk om nieuwe routes te creëren en te ontdekken. Heb je een Android smartphone, dan is Google Maps standaard geïnstalleerd.

Klik hier voor meer informatie. De routes in de app worden door middel van knooppunten aangegeven. Een goede en mooie app is die van Routeyou met vele mogelijkheden waaronder ook POIs. Wist je dat de route.

Kiezen tussen een fietsnavigatiesysteem of smartphone app

De app heeft een mooi aanbod van prachtige natuurroutes. In de Fiets-app kun je routes opslaan en ophalen, wil je onderweg even uitrusten en lekker in de zon zitten dan kan dat want ook deze plekjes zijn in de app opgenomen. Een complete navigatie voor de fiets, Van a naar b met verschillende route opties.

De app heeft naast een groot aanbod ook een ingebouwd navigatiesysteem, registreer gegevens over je hartslag en cadens bij de tochten en bekijk deze gegevens achteraf in aan grafiek. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dat is inderdaad jammer! Ook kun je fietsactiviteiten synchroniseren met de Fitness app Strava. Zoek in de  App Store  of  Google Play  op 'route. Sluit fitnessapparaten aan op Naviki via Bluetooth Low Energy BLEwaarbij je de routes ook offline kan downloaden.

Daarnaast is het opslaan van routes niet meer mogelijk en daarmee vervalt deze app voor mij als keuze, navigatie app voor op de fiets. Tijdens het navigeren en registreren wordt de snelheidsmeter automatisch weergegeven.

Conclusies uit onze test

Heeft u een mobiel toestel met GPS, dan gaat de routebegeleiding automatisch. Eindelijk is hij er: Test navigatiesystemen De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten. De meeste apps laten je niet toe om directe analyses te maken, je dient de websites te bezoeken die bij de app hoort.

De app loopt af en toe wel eens vast! Zo weet je altijd waar je bent. Navigeren is de kortste route tussen punt A en punt B   Gebruikersprofiel De Mio Cyclo laat je toe om meerdere profielen aan te maken zodat je het toestel, maar ook de gekozen routes kan laten aanpassen aan je type fiets.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.03.2019 01:34 Ashwin:
Bestaande routes laden gaat via de website, met een account.

14.03.2019 09:10 Giovanni:
Naviki berekent automatisch een nieuwe route naar je bestemming. Je bent niet akkoord gegaan met ons cookiebeleid.

24.03.2019 08:36 Ousama:
Calculate bike friendly routes for various activities and purposes. We gaan er naar kijken!