Krokodil in het engels

Datum van publicatie: 06.03.2019

Ze broeden de eieren niet uit maar blijven in de buurt om ze te beschermen omdat andere dieren ze anders kunnen opeten. De vrouwtjes maken geen broedhopen zoals sommige krokodillen, maar graven holen waarin de eieren worden afgezet en vervolgens worden toegedekt.

De ruitkrokodil is een middelgrote soort die een lichaamslengte bereikt van ongeveer 3,5 meter inclusief de staart. Aan elke achterpoot vier tenen. De vrouwtjes leggen eieren en begraven deze in het warme zand. Ze eten niet zo veel, ze eten meestal maar 1 keer in de 3 dagen. Oorspronkelijk werd de naam Crocod i lus rhombifer gebruikt, later werd de geslachtsnaam veranderd naar Crocod y lus. De krokodillen-eieren en babykrokodillen worden vaak opgegeten door andere roofdieren, zoals slangen, vogels, schildpadden en grote vissen.

Ze leefden samen met de dinosaurus. De ruitkrokodil kwam tot vrij recentelijk ook voor op de Kaaimaneilanden en op de Bahama's. Voorbeelden zijn de houtkap en de winning van de fossiele brandstof houtskool. De krokodil lijkt van binnen veel op de mensen, met dezelfde organen. Een echte voorkeur heeft de krokodil niet als het gaat om voedsel; alles wat hij aan kan en eetbaar is wordt gegrepen.

Zo kunnen ze heel stil in het water liggen en krokodil in het engels hun prooi goed in de gaten houden, krokodil in het engels.

Ja, das heel interessant eh, daar hebbe wij veel aan.
  • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
  • Het aantal eieren neem namelijk toe naarmate zij ouder wordt en kan variëren van 30 tot 40 exemplaren en oplopen tot 60 eieren per nest.

Navigatiemenu

De mannetjes en vrouwtjes kunnen elkaar roepen. Een voorbeeld van een uitgezette krokodil die concurreert met de ruitkrokodil is een ondersoort van de brilkaaiman Caiman crocodilus fuscus.

Op het heetst van de dag wordt de schaduw of het water opgezocht. Daar zie je ook vaak vogels bij ze. Zo kunnen ze heel stil in het water liggen en toch hun prooi goed in de gaten houden.

Een voorbeeld van een uitgezette krokodil die concurreert met de ruitkrokodil is een ondersoort van de brilkaaiman Caiman crocodilus fuscus. Zo kunnen ze ze gemakkelijk zien. De ruitkrokodil heeft zijn kleine verspreidingsgebied tegen; er zijn maar weinig ongerepte delen natuur in het oorspronkelijke areaal.

De krokodil kan zelf zijn tanden niet schoonmaken omdat krokodil in het engels tong vastgegroeid is. Hij pikt de restjes vlees tussen de tanden van de krokodil uit en ze houden zo de tanden van de krokodil netjes schoon.

Ze kunnen zelfs met hun bek open onder water blijven. Ze kunnen wel 3 maanden zonder voedsel, krokodil in het engels.

"krokodil" vertalen - Engels

Een volwassen krokodil wordt ongeveer 5 meter lang. Wanneer het te koud is, komen de eieren niet uit. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Van de huid worden tasjes, horlogebandjes en andere dingen gemaakt, krokodil in het engels gekielde schubben aanwezig.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Als ze het te koud of te warm hebben kunnen ze doodgaan. Juvenielen zijn duidelijk lichter gekleurd dan de volwassen exemplaren en hebben een lichtgroene tot goudgele basisklewur met zwarte vlekken en strepen. Krokodillen paren alleen onder water.

"krokodillen" vertalen - Engels

De krokodil kan zelf zijn tanden niet schoonmaken omdat zijn tong vastgegroeid is. Zoogdieren vormen echter een uitzondering, de krokodil kan ook geen grotere zoogdieren aan zoals de veel grotere nijlkrokodil. Daar komt dan geen water in.

De krokodil heeft twee voorpoten en twee achterpoten. Het hele lijf is daar op gebouwd. De ruitkrokodil is een middelgrote soort die een lichaamslengte bereikt van ongeveer 3,5 meter inclusief de staart. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Tussen deze tenen zitten meestal zwemvliezen.

De achterste kiezen zijn opvallend stomp wat te maken heeft met de voedselvoorkeur. Zo kunnen ze heel krokodil in het engels in het water liggen en toch hun prooi goed in de gaten houden. Ze legt ongeveer dertig tot veertig eieren.

Het lijf van een krokodil

Jongere dieren zijn gelig gekleurd en hebben zwarte vlekken. Xaco 22 oktober om Tevens is de ruitkrokodil in staat om heuse sprongen te maken en zo zijn prooi te bespringen.

De voorpoten zijn kleiner de achterpoten, de achterpoten zijn bijzonder krachtig zodat de krokodil snel kan rennen en zelfs sprongen kan maken. Als ze dan oud genoeg zijn worden ze weer teruggezet in de vrije natuur?

Crocodylidae Echte krokodillen Onderfamilie: Bedankt ik hou het morgen mooie site iedereen veel plezier groetje tim, krokodil in het engels.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2019 20:03 Diégo:
Zowel concurrentie met geïntroduceerde soorten als met hybriden tussen andere soorten doen de populatiedichtheden van de krokodil geen goed. Zoogdieren vormen echter een uitzondering, de krokodil kan ook geen grotere zoogdieren aan zoals de veel grotere nijlkrokodil.