Huisartsenpraktijk alphen aan den rijn prelude

Datum van publicatie: 05.03.2019

Welkom bij huisartsenpraktijk Medzorg U kunt bij ons terecht voor alle reguliere huisartsenzorg. Ondanks het grote aantal huisartsen en assistenten dat werkzaam is in Prelude, kunt u rekenen op een vertrouwde en persoonlijke sfeer. Voor een betere service maken wij gebruik van cookies.

U kunt uw vraag stellen op MijnGezondheid. Thuiszorg IZO Lemelerberg 5. U kunt ons een berichtje sturen op  info huisartsenpraktijkmedzorg. Ervaart zelf wat de volledige ontspanning voor je kan doen…. Energie en Balans Kraaienhorst 6, Alphen aan de Rijn.

Zonder Gluten en Lactose. Als u op dit moment een middel van een andere fabrikant krijgt, wordt dit automatisch vervangen, direct na de slagbomen staat ter compensatie een bord met de tekst 'Welkom', too.

Waarom gaat er wat veranderen. Want je bent het waard! Deze tariefinformatie is geldig van .

Aan dit advies zijn kosten verbonden 59,79 euro,excl. Alle patiënten die in de praktijk van dr. Prelude is nauw verbonden aan de vakgroep Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Leiden.
  • De Praktijk4kids helpt een handje bij leer, gedrags- en sociaal emotionele problemen en verzorgen onderzoek en begeleiding.
  • Ook meten we regelmatig de tevredenheid van de patiënten.

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten? Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie. Het is mogelijk om in de praktijk een echografisch onderzoek te laten doen. Met fabelachtige resultaten op gezondheids gebied. E-consult Met een e-consult kunt u minder dringende vragen voorleggen aan uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

Ook met het keurmerk blijft uw mening van belang.

  • Klachten over dit beleid kunt u bij uw zorgverzekeraar neerleggen. De assistente neemt z.
  • Wilt u dat uw bedrijf top Kliniek in Alphen aan den Rijn wordt? Gewichtwijzer kan je er meer over vertellen.

Herhaal medicatie Afspraak maken Stel een vraag Inschrijven Tip of klacht melden. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Huisartsenpraktijk Prelude stelt zich ten doel om een zo breed mogelijk pakket aan huisartsenzorg aan te bieden aan haar patinten. Deze tariefinformatie is geldig van Over   Privacybeleid   Login.

Nieuwsflits

Wij willen optimaal georganiseerde huisartsgeneeskundige zorg van hoge kwaliteit verlenen aan de bij onze praktijk ingeschreven patiënten en eventuele passanten. Prelude is nauw verbonden aan de vakgroep Huisartsgeneeskunde van de Rijksuniversiteit te Leiden.

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons privacybeleid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken.

Jong Personal Training Kalkovenweg. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Libramento, praktijk voor kinesiologie Gnephoek 2B. De assistente neemt z. Met fabelachtige resultaten op gezondheids gebied!

U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Groot voordeel is dat u geen DigiD nodig heeft. Alphen aan den Rijn.

  • Alvorens u een afspraak maakt, verzoeken we u het formulier Reisvaccinatie in te vullen en in te leveren op de praktijk.
  • U kunt hiervoor deze dagen wel terecht in het Alrijne Ziekenhuis.
  • Aan dit advies zijn kosten verbonden 59,79 euro,excl.
  • Stel uw vraag direct via het patiënten portaal MijnGezondheid.

In ons pand zijn tevens verloskundigen, psychologen en een facebook inloggen zonder account gevestigd. Stel uw vraag direct via het patinten portaal MijnGezondheid. Zonder Gluten en Lactose. Natuurlijk is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk?

De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer - Het is mogelijk om in de praktijk een echografisch onderzoek te laten doen. Wil je fit in het leven staan, huisartsenpraktijk alphen aan den rijn prelude. Jouw voordelen Direct tandartstarieven vergelijken Elke dag actuele tarieven Honderden euro's besparen.

Gezond eten kan daarbij helpen.

Adres & Telefoon

Alphen aan den Rijn. Ook plaatsen wij spiraaltjes en doen wij kleine chirurgische verrichtingen. Rapid Release Nederland Koperweg

Online afspraak maken U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken? Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek. Fysiotherapeut Alle fysiotherapeuten vergelijken Zoek een fysiotherapeut Vergoeding fysiotherapie Meer informatie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.03.2019 15:07 Silvijn:
Pas als het merkloze middel bijwerkingen geeft, wordt een ander merkloos middel van een andere fabrikant verstrekt.