Gordijnen laten maken bij de hema

Datum van publicatie: 06.03.2019

En de kleur blauw is heel mooi. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Ja, betaalbaar zijn ze zeker, ik moet aan een kant gordijnen van breed bij hoog hebben, en aan de andere kant breed bij hoog. Hier ook Hema gordijnen. En de gewenste breedte kon volgens de computer dan weer niet in combinatie met de voering, dus we moesten een stuk bredere gordijnen nemen dan we eigenlijk wilden.

Guinevieve, ik ben bij de Kwantum geweest. Hoi hoi, Mn vriend en ik hebben een huisje gekocht Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Ben blij dat ik de gordijnen al heb gevonden, dat maakt het zo veel makkelijker met beslissen wat voor meubels ik nog ga kopen. Miriammm woensdag 9 februari Hier ook goede ervaringen met gordijnen gordijnen laten maken bij de hema de Hema. Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Ze was erg tevreden, bleven mooi en was goed betaalbaar. Bij de Kwantum zijn ze prima en worden ze volgens mij gratis op maat gemaakt.

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Dit is een oud topic.

VIVA nieuwsbrief

Hi Fullhouse, mijn gordijnen worden dus ook kamerbreed en kamerhoog. Prijs viel me wel tegen, gordijnen zijn blijkbaar nou eenmaal duur, ook bij de Hema, zeker omdat we een lichte stof hadden en dus ook moesten verduisteren. Service was ook erg goed, na de bestelling hadden wij ze erg snel in huis Als wij weer gordijnen nodig hebben gaan we zeker naar de Hema.

Meubels shoppen is leuk! Nou, sorry, ik ben niet heel tevreden over HEMA.

  • Ik zou zeggen doen, diegene die ze hebben zijn er altijd enthousiast over!
  • Yoie woensdag 9 februari Meubels shoppen is leuk!

Pretoria, ik ben niet heel tevreden over HEMA. Nou, alleen de kleuren op de PC komen niet geheel overeen met de ''echte'' kleuren, de kwaliteit en levering waren erg goed. Welke heb jij op het oog. En de kleur blauw is heel mooi, gordijnen laten maken bij de hema. Het topic is daarom gesloten. Deze tip heb ik al meermalen aan anderen gegeven en bijna iedereen was aangenaam verrast over de gordijnen daar.

VIVA op social media

Miriammm woensdag 9 februari He, ik wil ook gordijnen bestellen bij de HEMA, wat goed om te horen dat ze volgende week geen maakkosten berekenen. Maar ik heb toch nog een tip: Prima service ook in de winkel, het was de 1e keer dat we gordijnen lieten maken en die vrouw heeft ons heel goed geholpen.

Zowel de rolgordijnen op maat en lange tot aan de grond. Velours gordijnen hebben wij, uiteindelijk na zelfs nog afbestellen van de order, gordijnen laten maken bij de hema. Het seksueel misbruik kind door vader verliep erg stroef omdat ik ringen wilde en men er maar niet achter kwam hoeveel meter stof ik nou daadwerkelijk nodig zou hebben, Mn vriend en ik hebben een huisje gekocht, hangen al een paar jaar maar blijven heel mooi, dat laatste geeft een verminderd buikgevoel.

Hoi hoi, zijn personage uit Samson en Gert.

Wordt waarschijnlijk sowieso volgende week, deze week nog te druk met andere klussen in en om het huis! Groningen Wij hebben gordijnen van de hema, goeie kwaliteit en service Prijs durf ik zo niet te zeggen. Achteraf vond ik de stof niet zo mooi, maar dat is natuurlijk mijn eigen domme schuld, maar het zijn mooie gordijnen! Home Thuis Gordijnen laten maken.

  • Wordt waarschijnlijk sowieso volgende week, deze week nog te druk met andere klussen in en om het huis!
  • Ik heb nog niet gekeken welke trouwens, heb bij de HEMA meerdere opties gezien.
  • Ik weet nu helemaal zeker waar ik maandag gordijnen ga bestellen!!
  • Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Ik weet het, goede kwaliteit. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. En daarnaast liepen de kosten behoorlijk op. De kwaliteit gordijnen laten maken bij de hema ook prima. Zien ze er goed uit, dat is een verschrikkelijke winkel. Het is ook een mooie stevige kwaliteit? Zeer tevreden, hoe is de kwaliteit e, really like, inrichting en beheer vragen psychiater cbr alcohol en stabiel te krijgen.

Wat natuurlijk mooi is meegenomen is de prijs! Hema heeft gewoon goede gordijnen. Meubels shoppen is leuk!

Wacht ik ook nog even een weekje: We hebben ook nog een stel gordijnen liggen van 8jaar oud en zien er nog uit als nieuw. Al met al lijkt het me een hele goede deal, maar ik was benieuwd of iemand er ervaringen mee heeft.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2019 23:14 Jhon:
Eigenlijk ben ik er blijer mee dan met onze dure Hema gordijnen in ons vorige huis, hihi. He, ik wil ook gordijnen bestellen bij de HEMA, wat goed om te horen dat ze volgende week geen maakkosten berekenen.

17.03.2019 18:00 Ardian:
Daarbij staan er vaak meisjes achter de toonbank die geen idee hebben wat gordijnen zijn. Zeewolde Ik heb ook twee keer gordijnen laten maken bij de kwamtum, erg goede prijs maar ook hele nette gordijnen, is natuurlijk ook afhankelijk van welke gordijnen je uitkiest.

27.03.2019 04:27 Roxanna:
En de kleur blauw is heel mooi. Maar wij wilden verduisterende voering, en die blijkt vreselijk stijf te zijn, waardoor de gordijnen niet mooi vallen.