Boeken op kobo zetten vanaf pc

Datum van publicatie: 07.03.2019

Je kunt de micro sd nu uit de computer halen. Welke methode het beste werkt hangt ervan af of de boeken met DRM beveiligd zijn en uit welke bron ze komen. Tjidske 06 september

Je eReader loskoppelen van je computer. Om te leren hoe je aan de slag kunt gaan met Adobe Digital Editions en hoe je boeken uit je openbare bibliotheek kunt lenen, klik hier. Heb je een abonnement op Kobo Plus, dan komen de boeken die je hebt uitgezocht automatisch op je Kobo te staan. Lees-apps voor tablets en smartphones. Wanneer je de micro-SD-kaart uit je eReader verwijdert, zijn de boeken op de micro-SD-kaart niet langer beschikbaar op je eReader.

Maar Strikes bekendheid als privédetective maakt het moeilijk om onopvallend te blijven werken en zijn relatie met Robin staat onder hoogspanning We geven je kooptips zodat je weet waar je op moet letten bij het kopen van een e-reader.

Voor mij geen update meer. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Naar eigen zeggen is Wilmink altijd elf jaar gebleven, maar tegelijkertijd zijn potische kapitaal bleek, Niet accepteren je zou mogen verwachten dat hij het langer zou moeten doen.

Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je e-reader. Beste Ad, sjablonen en teksten. De dood in haar ogen.

  • Boeken kunnen op verschillende manieren op de Kobo eReader geplaatst worden. Sluit de e-reader aan op de computer via de meegeleverde mini- of micro-usb-kabel.
  • Binnen EPUB bestaan verschillende soorten.

2. Ebooks op je Kobo zetten met behulp van Adobe Digital Editions

Welk apparaat past bij mij? Ik heb ook een Glo, ik sleep alle boeken van de laptop naar de Glo zet ze er los op. Zet je eReader weer aan. Verbind je eReader met je computer met behulp van een micro usb-kabel en tik op Verbinden. Zoek in het instellingen menu van de e-reader de Dropbox-functie.

Vanaf het startscherm kun je via het hoofdmenu kiezen voor de optie Kobo Plus. Steek de micro sd-kaart in de adapter en steek de adapter in de sleuf in de computer. Er bestaan verschillende bestandsformaten voor eBooks. Test e-readers De beste Alle testresultaten. Wanneer je de micro-SD-kaart uit je eReader verwijdert, zijn de boeken op de micro-SD-kaart niet langer beschikbaar op je eReader.

Via een micro sd-geheugenkaart

Sleep met behulp van bestandsbeheer Windows Verkenner of Finder je map met boeken naar het pictogram van je Kobo eReader. Als je bij een online boekwinkel een e-book met drm-beveiliging koopt, kun je na betaling een bestandje met de extensie. Hier vind je een uitgebreid stappenplan voor het lezen van e-books via de Bibliotheek. Je moet verbonden zijn met internet wanneer je dit bestand opent, zodat Adobe Digital Editions de licentie kan verifiëren en de rest van het boek downloaden.

Omdat bibliotheken verschillende methoden gebruiken voor het uitlenen van eBooks kun je het beste je eigen openbare bibliotheek raadplegen als er technische problemen optreden bij het lenen van een eBook, boeken op kobo zetten vanaf pc. Je ziet dan gemakkelijk welke boeken er wel of niet op de e-reader staan. Kom je een lastig woord christian louboutin heren schoenen. Zet de gewenste boeken vanaf de computer in deze map.

Om deze boeken op je e-reader te zetten heb je het programma 'Adobe Digital Editions' nodig.

Een boek kopen op je Kobo eReader

In Adobe Digital Editions moet je eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Boeken die zijn beveiligd met DRM hebben de extensie.

Boeken zonder kopieerbeveiliging drm kun je met het gratis programma Calibre omzetten. Hoe bereken je W Watt naar A Ampère?

Bekijk je persoonlijke aanbevelingen. Tik op Verbinden op je eReader. Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van digitaal lezen. Je kunt eBooks lenen bij de meeste openbare bibliotheken en ze op je Kobo eReader of tablet lezen. Een leven na jou. KB en Google verlengen digitaliseringsproject. Heerlijk stout voor eeuwig. Hier vind je boeken op kobo zetten vanaf pc uitgebreid stappenplan voor het lezen van e-books via de Bibliotheek!

1. Een boek kopen op je Kobo ereader

De werkwijze is voor beide hetzelfde. Om boeken te lenen bij de bieb heb je Adobe Digital Editions nodig. Cilla En Rolf Börjlind. Kies op de e-reader voor synchroniseren en synchroniseer de Send-to-PocketBook functie.

Daarna was het een fluitje van een cent. Hallo medewerkers, ik heb met mijn pensionering 2,5 jaar geleden een kobo e reader gekregen. Je kunt maximaal 6 e-readers registeren met n gebruikersnaam. Je kunt winkelen in categorien als non-fictie, en nog veel meer, te sturen, but for the most part they would just hang out.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.03.2019 05:17 Nadien:
Hier staan al je gemaakte bladwijzers, notities en aantekeningen en hier kun je ze ook oproepen, aanpassen of verwijderen lang drukken op een bladwijzer of notitie. Wil je veel boeken aan een verzameling toevoegen of veel verzamelingen aanleggen, dan duurt het vrij lang als je dat vanaf de e-reader zelf doet.