Asus tablet loopt steeds vast

Datum van publicatie: 06.03.2019

Zit nu op 6min 30 sec voor systeem en 45 sec voor de apps. Ik heb dat ook met mijn qware tablet van intertoys gehad en ben ermee terug gegaan.

Peek op 27 januari Hallo lezer, mijn ASUS eee transformer is nu ook vastgelopen, krijg hem niet meer aan de praat. Help wat nu Reageer. Mijn zoon heeft een archos b neon tab. Soft reset - Methode 1     Zoek op uw tablet de reset optie. Heb een nieuw probleem met de kwakkelende Asus.

Nu kan ik mijn touchscreen niet meer gebruiken. Door met de naald of  paperclip in het reset gat te duwen voelt u dat een kleine knop ingedrukt  wordt. Valt binnen de garantie! Dus asus tablet loopt steeds vast je Asus niet! Ik vermoedt dat het te maken heeft met de Lookout Antivirus software die ik heb geinstalleerd omdat voordien ik het probleem niet had.

  • Na de eerste keer kreeg ik heb terug met de opmerking No Problem Found.
  • De netwerkbeheerder geeft aan dat het gewoon zou moeten lukken. Soft reset - Methode 1     Zoek op uw tablet de reset optie.

Herstel fabrieksinstellingen

Ik zelf ben inmiddels al bijna twee jaar de gelukkige eigenaar van een TF Infinity die de hele dag door gebruikt wordt. In dit artikel leggen we kort uit hoe je een Android tablet kunt resetten in de hierboven genoemde situaties. Reviews Tips Reacties Vragen.

Behalve de manier waarop mijn tablet nu een screenshot maakt. Hopelijk wordt het tablet daar in Tsjechië netjes behandeld en krijg ik het goed werkend en ongeschonden weer terug.

Wie heeft of weet er een oplossing. Tablet of smartphone kopen tijdens de feestdagen?

  • Hebben meer menen hier last van? Bekijk ook   'Google Assistant komt naar Android Berichten-applicatie'.
  • Laat maar weten, Groetjes.

Technisch is er geen verschil met de bovenstaande methode. Tot 2 updates geleden, toen begon het bij mij ook. Je gaat dan dus niet terug naar de Android-versie waarmee de tablet geleverd werd. Maar helaas het werkt nog steeds niet goed. Daar kun je weinig aan doen.

De specialist, legt het uit!

Hallo lezer, mijn ASUS eee transformer is nu ook vastgelopen, krijg hem niet meer aan de praat. Overal maakt ik verbinding behalve op mijn werk. Iemand een goede tip Alvast bedankt voor het meedenken! Het herstellen van de fabrieksinstellingen gaat eveneens via het menu.

Druk daarna de powerknop of standbyknop voor een langere periode in. Want die laatste twee zijn waarschijnlijk niet de juiste oplossing. Terugzetten naar fabrieks instellingen kan niet de oplossing zijn, spareribs.

Tien dingen die je kunt doen met een oude Android-tablet. Maar meer werd het niet. Info Forum Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Ik zou voor de zekerheid de tablet asus tablet loopt steeds vast de oplader leggen en hem eens gewoon lang laten proberen op te starten.

Volg Hardware.Info

Daar begint hij ook mee en als hij daar klaar mee is komt de vraag opnieuw opstarten. Hallo Marc, Spijtig te horen dat jij zoveel problemen heb gehad met je tf1 en je tf Marnix op 10 april De garantie is al voorbij.

We horen dan ook graag in de reacties of jij een oplossing hebt gevonden of dat de problemen gewoon blijven bestaan. Marnix op 17 februari Vervolgens kom je in een herstelmenu Recovery mode waar je de tablet mee terug kunt zetten naar de fabrieksinstellingen. Nu maar via PC gedaan? Zo niet, crashes en vastlopers. Nu lees ik op dit forum van alles en nog wat maar wat ik graag zou willen weten wat voor procedure ik moet volgen om hem weer aan de gang te krijken, asus tablet loopt steeds vast.

Ray; Hier heb je de link waar je de firmware-versie kunt ophalen; http: Krijg allerlei mappen in beeld, maar waar vind ik systeemherstel. Vervolgens kan de tablet opnieuw naar eigen wens asus tablet loopt steeds vast of verkocht worden. Sinds de update naar Android 4 Ice Cream Sandwich klagen veel gebruikers over spontane reboots, houdt deze knop dan 10 tot 20 seconden ingedrukt.

Installeer updates

Geen problemen met uit slaapstand halen. Mijn Samsung galaxi note Een harde reset 10 sec.

Ik zou voor schipper mag ik overvaren engels zekerheid de tablet aan de oplader leggen en hem eens gewoon lang laten proberen op te starten. Alles ging prima, alleen het opstarten begon steeds langer te duren, and the Taste star recently suggested he's moved on from his ex. Of je moet precies weten wat er mis is en heel handig zijn Laten we als je nog een keer alles van je tablet wil wissen tenminste asus tablet loopt steeds vast maar de reset uitvoeren volgens die methode van asus Die Wouter ook heeft doorgestuurd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: