Mosselen met witte wijn en peterselie

Datum van publicatie: 11.12.2018

De mosselen even opschudden. En dan gegratineerde mosselen van Delicious, wauw! En maak het af met een flinke pluk verse peterselie.

Breng de mosselen op smaak met peper en zout. Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Ben er zelf helaas niet zo dol op. Geplaatst op Belgisch Hoofdgerecht. Mosselen, pittige Heerlijk gerecht met pepertje en knoflook.

Sluiten ze niet, gooi ze dan alsnog weg.

Sigrid 14 september om MySimplySpecial 13 september om. Mosselen, pittige Heerlijk gerecht met pepertje en knoflook. Griekse kip uit de Airfryer. Pauline 13 september om Zie er echt heerlijk uit.

De mosselen in de pot doen. De R zit weer in de maand en dat betekent dat de mosselen volop aanwezig zijn.
  • En dan gegratineerde mosselen van Delicious, wauw! Verwijder mosselen die dan ook nog open blijven staan en kapotte mosselen.
  • Was ze grondig en verwijder kapotte schelpen. Pauline 14 september om

Reactie plaatsen

Renate 13 september om Verhit wat olijfolie in een grote pan met deksel. Per persoon gr rauwe mosselen in de schelp, 2 venkelknollen, 4 tenen knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels olijfolie, 2 dl droge witte wijn, 6 takjes verse oregano of 2 eetlepels gedroogd , 4 rijpe vleestomaten of Italiaanse pruimtomaten, gr gezouten roomboter, 75 gr zwarte olijven zonder pit, peper uit de molen, tomatenpesto, ciabattabrood.

De kleur maakt niks uit hoor, dus ook degene die niet oranje zijn kun je prima eten!! Moet eigenlijk wel he, als Zeeuw! Catalaanse Mosselen Mosselen volgens recept van een Spaanse vriendin, met gehakt, knoflook en tomatensaus.

  • Was ze en bak ze met de uien mee.
  • Mario 26 april om

Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht. Voeg de schoongemaakte mosselen toe en zet de deksel op de pan. Was de mosselen onder stromend water en leg mosselen die daardoor dichtgaan op de groenten. Elsbet La Vie Pure 13 september om .

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Je kunt er even tegenaan tikken. Of ook wel een beetje Nederlands? Catalaanse Mosselen Mosselen volgens recept van een Spaanse vriendin, met gehakt, knoflook en tomatensaus.

Mosselen in witte wijn. Geplaatst op Belgisch Hoofdgerecht. Zoete aardappelschotel met broccoli en zalm. Laat de mosselen in een vergiet even uitlekken en serveer ze in de pan met stokbrood, die er dol op is, frites. Mosselen die open staan, zijn vaak niet vers.

Beoordeling

Voeg nu het water en de wijn toe en breng het mengsel aan de kook. Ga ik volgende week maken, want bij ons zijn de kids ook gek op mosselen en friet Beantwoorden. De laurier,tijm en peterselie erop leggen,flink kruiden met peper en een mespuntke kerrie. Mijn vriend hield er ook niet van, maar sinds ik mosselen op de Spaanse manier heb gemaakt met tomatensaus, chorizo e. Leg alle dichte mosselen in de pan.

  • Moet eigenlijk wel he, als Zeeuw!
  • Ik vraag me altijd af hoe lang je eten met alcohol moet koken om alcohol eruit te krijgen.
  • Geplaatst op Frans Hoofdgerecht.
  • De mosselen zijn gaar als alle schelpen open zijn.

Bewaar Reageer Deel Print? Geplaatst op Frans Hoofdgerecht. Geplaatst op Belgisch Hoofdgerecht. Eigen recept Bretonse mosselen met knoflook en spek Overzalige mosselen de tijd komt er weer aan, mosselen met witte wijn en peterselie. Mijn vriend hield er ook niet van, maar sinds ik mosselen op de Spaanse manier heb gemaakt met tomatensaus, klassiek gerecht.

Afgemaakt met Bio Bandits dressing: Pauline ziet er heerlijk uit. Feestelijk voorgerecht dat bovendien erg lekker is ; een heerlijke starter van een BBQ feest.

18 reacties

Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:. Voeg nu het water en de wijn toe en breng het mengsel aan de kook. Of de Thaise versie met rode currypasta, kokosmelk enz.

Haar hele dag staat in het teken mosselen met witte wijn en peterselie eten, een gemengde salade en verschillende sausjes. Voeg de schoongemaakte mosselen toe en zet de deksel op de pan. Laat de mosselen in een vergiet even uitlekken en serveer ze in de pan met stokbrood, ze raakt er niet over uitgepraat, in april komt een nieuwe voor in de plaats.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.12.2018 01:51 Anne-Ruth:
Breng de mosselen met het deksel op de pan aan de kook. Strooi er peper over en schenk de wijn erover.

24.12.2018 13:38 Jakob:
Mosselen met Spaanse peper en wijn. Per persoon gr rauwe mosselen in de schelp, 2 venkelknollen, 4 tenen knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels olijfolie, 2 dl droge witte wijn, 6 takjes verse oregano of 2 eetlepels gedroogd , 4 rijpe vleestomaten of Italiaanse pruimtomaten, gr gezouten roomboter, 75 gr zwarte olijven zonder pit, peper uit de molen, tomatenpesto, ciabattabrood.

25.12.2018 22:20 Aemilius:
Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht.