Mosselen eten in zeeland

Datum van publicatie: 23.01.2019

Een dagje in Zeeland. Bij de Viskêête in Yerseke ben je voor een lekker pannetje mosselen altijd aan het goede adres. Geef het antwoord in cijfers van de rekensom:

Een keer trek in iets anders? In de winter is het strandpaviljoen alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Het vangen van mosselen was de specialiteit. Vooral in augustus moet je hier dus zijn voor een heerlijke pannetje mosselen.

Met hoeveel personen komt u?

Een ander adres voor verse vis bij de vissershaven is het Erasmus Viscenter. De 13 Beste Plekken Mosselen eten onder het genot van een biertje in Yerseke In ons caf beschikken we mosselen eten in zeeland een wisseltap waardoor het mogelijk is om regelmatig een ander biertje te kunnen serveren.

Een dagje naar Middelburg. Bij de haven liggen een aantal populaire visrestaurants.

Op de Kaai in de haven vindt u meerdere restaurants en er zijn veel terrasjes. De site voor uw weekend weg.

Café – Restaurant De Kruik

De haven is nu verzand en een aantal mosselvissers zijn er lang geleden een visrestaurant begonnen. In ons café beschikken we over een wisseltap waardoor het mogelijk is om regelmatig een ander biertje te kunnen serveren.

Ontspan en geniet van de prachtige omgeving bij Strandpaviljoen Breskens Aan Zee. Verse mosselen eten doet u natuurlijk in Zeeland. Andere bezoekers bekeken ook: De gezellige en authentieke uitstraling zorgen ervoor dat je kunt genieten van heerlijke schaal- en schelpdieren.

  • Alle drie de restaurants zijn van dezelfde eigenaar. Belt u dan naar het telefoonnummer
  • De visrestaurants bij de vissershaven van Breskens Op de Kaai bij de vissershaven van Breskens zijn verschillende restaurants waar u heerlijke verse vis kunt eten.

Op het Spuiplein in het centrum van Breskens vindt u veel restaurants met een terras. Het mooie uitzicht op de dim sum albert heijn mosselen eten in zeeland de vriendelijke bediening maken je avond helemaal compleet.

Ontdek het mossel- en oesterdorp vanaf het water of land en sluit de dag af met mosselen eten in ons caf in Yerseke, Zeeland. Voor degene die het nog niet wisten, mosselen eten in zeeland, oesters en mosselen voor thuis kopen! Ook op zondag is er op het Spuiplein in Breskens altijd wel wat te doen.

Reizigers die De Oude Haven Mussel Restaurant bekeken, bekeken ook

Informatie voor uw weekend in Zeeland De veerboot Breskens-Vlissingen. Vis kopen in Breskens In de vissershaven van Breskens kunt u nog verse vis kopen. Daarom is dit dorpje en vooral dit restaurant het bezoeken zeker waard.

Er is hier veel terrasruimte dus bij zonnig weer eet u buiten. De mosselen worden hier op verschillende manier geserveerd, mosselen eten in zeeland. En waar kan je beter mosselen eten dan in Zeeland. Bij vishandel en cafetaria de Dukdalf kunt u zeven dagen per week verse vis kopen. Een dagje in Zeeland.

In De Oude Haven Mussel Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Het strandpaviljoen is mooi gelegen in de duinen. Drink eens een Zeeuws biertje bij het pannetje mosselen, dat smaken ze nog beter! In het strandpaviljoen kunt u het grootste deel van het jaar genieten van heerlijke visgerechten.

In het viscenter kunt u rauwe vis en schelpdieren kopen, mosselen eten in zeeland. Door de mooie ligging aan de haven heb je een prachtig uitzicht over het Nationaal Park Oosterschelde?

Dit restaurant ligt aan de haven waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het water van de Oosterschelde! Een dagje in Zeeland. Dagelijks brengen de mosselkotters ons verse mosselen zodat u elke dag weer opnieuw kunt genieten van traditionele mosselgerechten. De chef en zijn team maken ieder seizoen een selectie van de mooiste producten en dat proef je. Op de HA 10 kunt u zelf gerookte poon, Zeeuwse kreeft en zure sprot kopen, maar met vier of vijf of zes of zeven tapasschoteltjes kom je ook mosselen eten in zeeland heel eind.

Mosselen Eten in Zeeland: 10 Restaurants Waar Je Geweest Moet Zijn

Maak na het eten nog een wandeling over de haven om de dag goed af te sluiten! Op de Kaai in de haven vindt u meerdere restaurants en er zijn veel terrasjes. Wanneer neemt u plaats in ons café?

De 13 Beste Plekken Er staat een groot bord op de kade met een bord dat naar het schip wijst. Het wordt weer zomer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.02.2019 19:50 Tiziana:
Verse mosselen eten doet u natuurlijk in Zeeland.