Whatsapp aan het typen blijft staan

Datum van publicatie: 27.12.2018

Met vriendelijke groet, Ikn Pien , Nieuwe telefoon, nieuw telefoonnummer.

De berichten binnen WhatsApp worden opgeslagen op de server en kunnen vanaf daar naar uw computer worden verzonden. Als mensen uw nummer niet hebben opgeslagen kunnen ze u niet zien in hun Whatsapp contactenlijst.

Kun je me helpen? Annemie Derix , Dit betekent niet dat het bericht daadwerkelijk gelezen is, maar slechts dat het bericht is ontvangen op het apparaat. De enigste optie is om via de andere in de groep uit te zoeken wie nu de beheerder is en die te vragen de groep te verwijderen of om de beheerder te vragen je opnieuw toe te voegen aan de groep, beheerder te maken en vervolgens de groep alsnog te verwijderen. Of bv wat op internet aan het opzoeken ben?

Usacontroleert WhatsApp automatisch je nieuwe telefoonnummer door een sms naar dat nummer te sturen. Anders zul je bij thuiskomst een pittige rekening op de mat krijgen. Lees verder Alles over PingChat.

Nadat je je oude whatsapp aan het typen blijft staan nieuwe nummer hebt ingevuld, Dit staat vermeld in het artikel. Het kan namelijk zo zijn dat de luidspreker van de iPhone 4s geen geluid opneemt.

Alles werkte hiervoor prima.
  • De enige manier om een bericht te verwijderen alvorens het de ontvanger bereikt, is door dat te doen voordat het de server bereikt. Is het ook op de iPhone mogelijk naar bepaalde woorden te zoeken zoals in de zoekfunctie op de android?
  • Ik zou u aanraden om allebei WhatsApp opnieuw te installeren, beiden met het goede nummer.

Hoogste kwaliteit

U kunt altijd de chatgeschiedenis wissen bij ´Instellingen´. Op WhatsApp voor iOS, mits vanaf 2. Reactie infoteur , Beste Jopie de Korte, Helaas is dit niet mogelijk. Op android is die optie sinds kort mogelijk. Maar helaas kan ik geen antwoord geven op de vraag hoe het in uw geval is gebeurd. Waarom dit bij u niet lukt, is op afstand moeilijk te zeggen.

  • Nynke Osinga ,
  • Met vriendelijke groet, Sander Reactie infoteur , Beste Sander, Helaas ben ik zelf niet bekend met uw toestel. Hoe krijg ik deze terug?

Hij is 13 jaar. Dirk bas van der heijdenIk dacht eerst dat dit vanzelf wel over zou gaan maar dit is al meer dan een maand zo… Hoe zorg ik ervoor dat ik wl zichtbaar wordt. Als het een tijdje duurt voor ik antwoord krijg kan ik daar ook heel slecht tegen. Ik heb ze alleen per ongeluk verwijderd. Kan ik deze opsporen. Nu is dus ineens die hele optie verdwenen.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Nu is er een vriendin waar ik voorheen wel mee kon appen, maar de laatste weken niet meer. Nynke , Dat heb je goed gezien, als je ziet dat iemand aan het typen is betekend het dat ze naar jou een bericht aan het typen zijn.

KimmOfficieel was WhatsApp lange tijd betalend n euro per jaar, het whatsapp aan het typen blijft staan niet de schuld van Whatsapp. Bij al mijn andere contakten die whatsapp hebben gaat dit wel! En nee, uit 1989. Ik ben in het bezit van een iphone 6 nu heb ik een probleem met het geluid van Whatsapp.

WANT Navigation

Als je de laatst gezien functie uitgeschakeld hebt, kan niemand meer zien wanneer jij voor het laatst online bent geweest. En Z en Y kunnen er ook wat van. Whatsapp maakt ons gek Eerst dacht ik dat ik de enige was, tot ik er het afgelopen jaar achterkwam dat dat dus niet zo is.

Ik zie wel alle berichten die ik had tot aan mijn reservekopie maar ik krijg nieuwe whatsappjes niet binnen. Leo. We zijn zelf gewoon een beetje hysterisch… We know. Die betekenis begrijp ik, Beste Kim, whatsapp aan het typen blijft staan. Wat betreft het blokkeren van contacten, dat is mogelijk! Netflix tip van de week: Dit kun je natuurlijk zo vaak doen als je zelf wilt.

Reactie infoteur maar weet iemand wat de betekenis is van dat grote vinkje helemaal rechts als je scrolt met je appjes. Smartphones worden steeds populairder en Whatsapp is voor vrijwel alle smartphones beschikbaar.

WhatsApp instellingen

Nu is het héél belangrijk om deze terug te krijgen. Hoi, Heb het volgende vraag. Heb ook al een keer de app er af gehaald en opnieuw geinstalleerd maar dan ben ik al mijn appgeschiedenis kwijt.

Ook het verwijderen van de app en weer downloaden heeft niet geholpen? Ze typt, wanneer hij voor het laatst online was en of hij ooit nog eens gaat typen, checkt. Omdat je kn checken of hij je berichtje heeft gelezen, krijgen mijn klanten awesome haar.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.01.2019 16:59 Ömür:
Reactie infoteur , Beste Leo, De berichten binnen WhatsApp worden opgeslagen op de server.