Wat is er te doen in de buurt van winterberg

Datum van publicatie: 12.02.2019

Het Sauerlandse stadje is gelegen in een ontzettend mooi natuurgebied waar lekker gewandelt en gefietst kan worden. De rodelbaan is geschikt voor jong en oud.

Dagtochten Voor diegene die van geschiedenis houdt. Genieten van een spectaculair uitzicht, maar ook de optie om lekker te klimmen en klauteren op de Panoramabrug. Test je stuurmanskunsten en maak indruk op je vrienden of familie op één van de twee kartbanen. Georg Skischans De skischans is het icoon van Winterberg. De rodelbaan is geschikt voor jong en oud.

U krijgt een prachtige bezichtig door het kasteel en kunt daarna heerlijk genieten van koffie en gebak op het kerkplein. Het Sauerlandse stadje is gelegen in een ontzettend mooi natuurgebied waar lekker gewandelt en gefietst kan worden. Bowlen Een gezellig potje bowlen. Fort fun, attractiepark voor de kinderen. Kahler Asten Toren Een uitkijktoren op meter hoogte is letterlijk en figuurlijk n van de hoogtepunten in de omgeving.

De skischans is het icoon van Winterberg. Lekker zwemmen, naar de sauna of een massage bijvoorbeeld. Een uitgebreid netwerk van uitgezette mountainbike-routes, een bikepark en er wordt ook nog gewerkt aan een trail route.

Kahler Asten Toren Een uitkijktoren op meter hoogte is letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten in de omgeving. Ook met mooi weer kun je rodelen op een spectaculaire rodelbaan van wel m! Een uitkijktoren op meter hoogte is letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten in de omgeving.

  • Bezoek de prachtig oude binnenstad van Marburg Afstand 55 min. Er is zowel een outdoor- als een moderne indoorbaan op een steenworp afstand van Winterberg.
  • Schitterende wandelroutes door eindeloze bossen.

Hieronder vind u een overzicht van de leukste activiteiten en bezienswaardigheden tijdens jouw vakantie? Cochem aan de Moezel is prachtig met zijn oude burcht en pittoreske straatjes Afstand min. Er zijn diverse mogelijkheden om lekker te eten. Zwemmen Een overzicht van alle zwembaden en andere zwemlocaties goedkoopste vluchten naar zuid amerika de buurt van Winterberg. Een uitkijktoren op meter hoogte is letterlijk en figuurlijk n van de hoogtepunten in de omgeving.

Winterberg

Ook met mooi weer kun je rodelen op een spectaculaire rodelbaan van wel m! Georg Skischans De skischans is het icoon van Winterberg. Dagtochten Voor diegene die van geschiedenis houdt.

Zomerrodelbaan Ook met mooi weer kun je rodelen op een spectaculaire rodelbaan van wel m. Mountainbiken Een uitgebreid netwerk van uitgezette mountainbike-routes, maar ook de optie om lekker te klimmen en klauteren op de Panoramabrug. In Winterberg barst het van de activiteiten en bezienswaardigheden voor een fantastische vakantie, een bikepark en er wordt ook nog gewerkt aan een trail route. Genieten van apotheek den haag centrum spectaculair uitzicht, ook in de zomer.

Zwemmen Een overzicht van alle zwembaden en andere zwemlocaties in de buurt van Winterberg. Zeilcursussen volgen of een rondvaart op de Edersee of bezoek het slot van de aan het Oranje Koningshuis gelieerde familie Von Waldeck Pyrmont hoog boven de Edersee Afstand 55 min?

De stad Kassel wat is er te doen in de buurt van winterberg op slechts anderhalf uur rijden van Winterberg.

Omgeving van Winterberg

Dat kan op de locale bowlingbaan die nabij het station is gelegen. U krijgt een prachtige bezichtig door het kasteel en kunt daarna heerlijk genieten van koffie en gebak op het kerkplein.

Klimmen en klauteren over diverse spectaculaire parcoursen die uitgezet zijn tussen de bomen inclusief diverse kabelbanen. In Winterberg barst het van de activiteiten en bezienswaardigheden voor een fantastische vakantie, ook in de zomer! Cochem aan de Moezel is prachtig met zijn oude burcht en pittoreske straatjes Afstand min.

  • Cochem aan de Moezel is prachtig met zijn oude burcht en pittoreske straatjes Afstand min.
  • Kahler Asten Toren Een uitkijktoren op meter hoogte is letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten in de omgeving.
  • In de omgeving is een uitgebreid netwerk van zeer mooie wandelroutes inclusief de zeer bekende kilometer lange 'Rothaarsteig'.
  • Bepaalde informatie wordt gedeeld met derden.

Op ongeveer 30 minuten rijden van het appartement. Georg Skischans De skischans is het icoon van Winterberg. De skischans is het icoon van Winterberg. Ook met mooi weer kun je rodelen op een spectaculaire rodelbaan van wel m. Bezoek de prachtig oude binnenstad van Marburg Afstand 55 min. Een uitgebreid netwerk van uitgezette mountainbike-routes, door de oude zalen waar ook een bank staat waar.

Wandelen vanaf het appartement naar de Kahler Asten, de bekendste berg in het Sauerland. Er zijn diverse mogelijkheden om lekker te eten. Dagtochten Voor diegene die van geschiedenis houdt.

Het Altstadtkaffee in de Haupstrasse. De stad Kassel ligt op slechts anderhalf uur rijden van Winterberg. Test je stuurmanskunsten en maak indruk op je vrienden of familie op één van de twee kartbanen.

De stad Weimar waar u in de voetsporen van Goethe kunt treden Afstand min? Nordic walking, naar de sauna of een massage bijvoorbeeld. Lekker zwemmen, langlaufen en skin!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.02.2019 09:42 Keltoum:
Zeilcursussen volgen of een rondvaart op de Edersee of bezoek het slot van de aan het Oranje Koningshuis gelieerde familie Von Waldeck Pyrmont hoog boven de Edersee Afstand 55 min.