Lisa goes vegan bananenbrood

Datum van publicatie: 05.03.2019

Goh, ik word niet helemaal fris wakker — hoe zou dat nou komen? Eindenlijk weer een eetdagboekje!

De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in hoe mijn eten op mijn bord terecht komt. Leuk als je een reactie geeft in de comments! Ik eet eerder vegetarisch dan vegan. Ik besluit mezelf maar uit mijn bed te trekken en thuis te werken. Eenmaal thuisgekomen snaai ik nog 3 speltcrackers met pindakaas.

En ik krijg er een broodje bij. Ik blog op www. Leuk dat je het leuk vindt. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in hoe mijn eten op mijn bord terecht komt. Mijn naam is Lisa, ik ben 24 jaar, snel of goedkoop, lisa goes vegan bananenbrood.

Lekker met de cashewnoten. Eigenwijs dat ik ben eet ik nu al een tijdje zoveel mogelijk veganistisch en ik merk gelijk al opklaringen in onder anderen mijn huid en ik heb helemaal geen opgeblazen gevoel meer Die 2 dingen zijn altijd wel een beetje issues van mij geweest Anyhow, heel erg leuk om te zien wat je allemaal eet, en ik heb je gelijk gevolgd op instagram, hele inspirerende fototjes staan erop!
  • Ik drink een blauwe-bessen smoothie bij thuiskomst met 1 hele mango erbij en maak 2 potten thee en 1 zwarte koffie.
  • Ik schreef eerder over mijn ervaringen met The Green Happiness. Maak gelijk maar een voorraadje, deze zijn niet te weerstaan!

Die kun je hier lezen: Je kunt mij ook volgen op Instagram en mijn Facebook. Ik bestel de dagsalade dit is verre van een bord met sla, het zijn allemaal verschillende groenten, tempeh, paddestoelen, kiemen en eerlijke dipsausjes Het bord is bijna even groot als de tafel waar aan we zitten, haha! Woensdag Goh, ik word niet helemaal fris wakker — hoe zou dat nou komen?

Voor het sporten eet ik een banaan en drink ik thee.

Alles is hier biologisch en vega en ook heel veel vegan, mango. Maar ik vind het fijn dat ik weer wat nieuwe variaties voor ontbijt en snacks kan toevoegen. Op werk drink ik een zwarte koffie lisa goes vegan bananenbrood heel veel jasmijnthee. Lekker met de cashewnoten. Wat wil je nog meer. En ik krijg er een broodje bij.

Tips The Green Happiness winterboek – week 4

Vrijdag Vandaag heb ik een training van mijn werk in Amsterdam Noord. Het meisje van de keuken schotelt mij een heerlijk bord salade met gegrilde groenten en een schaaltje pompoenhummus voor.

Ik blog op www.

Tussendoor eet ik wat noten met gedroogde incabessen. Veel vlees en kaas maar ik zie gelukkig wat crackers liggen die ik dip in een sausje waaran ik lisa goes vegan bananenbrood niet zeker weet of het humms was. Aziatisch stamppotje - ik ben geen fan van pittig eten n van koriander. Eindenlijk weer een eetdagboekje. Of af en toe.

Eetdagboek Lisa Goes Vegan

Wat gaan we eten vragen we elkaar? Jaa ik denk dat ze er gewoon nog even aan moeten wennen. Heel erg leuk om te zien! Mijn honger wordt blijkbaar gestild door het bier.

  • Dus de peper en koriander liet ik gewoon weg.
  • Banana bread — bananenbrood is één van de grootste successen hier in huis.
  • Op werk drink ik een zwarte koffie en heel veel jasmijnthee.
  • Ik besluit mezelf maar uit mijn bed te trekken en thuis te werken.

Deze keer heb ik Lisa van de vegan blog Lisagoesvegan. Als je niet van het drillerige houdt, kun je ook een havermout maken. Goh, lisa goes vegan bananenbrood, ik word niet helemaal fris wakker - hoe zou dat nou komen.

Ik neem later nog bed and breakfast vlissingen niederlande banaan. Woensdag Goh, probeer dan manier 2. Maar ik vind het fijn dat ik weer wat nieuwe variaties voor ontbijt en snacks kan toevoegen. Aziatisch stamppotje - ik lisa goes vegan bananenbrood geen fan van pittig eten n van koriander. Ik drink een blauwe-bessen smoothie bij thuiskomst met 1 hele mango erbij en maak 2 potten thee en 1 zwarte koffie?

Bereiding bananabread

Previous article Waarom mijn kind oma geen kusje hoeft te geven en de peuterleidster ook niet. Jaa ik denk dat ze er gewoon nog even aan moeten wennen. Woensdag Goh, ik word niet helemaal fris wakker — hoe zou dat nou komen?

Tags from the story. Nee, maar je komt er wel, super leuk. Ik ben nu sinds september ongeveer vegetarir en wil eigenlijk ook veganist worden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: