Hoe zeg je in het engels hoi

Datum van publicatie: 04.03.2019

Er is echter meer dan een manier om deze vraag te stellen, en er zijn ook allerlei manieren om de vraag te beantwoorden. Chào Hỏi ở Đức , हिन्दी: Spreek deze zin uit als kom-sie-kom-saa.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Deze groet wordt doorgaans na 6 uur 's avonds gebruikt. Als je in Duitsland woont, werkt of er op vakantie bent, dan is het belangrijk dat je de standaardbegroetingen in het Duits kent. Om een vraag terug te stellen zeg je: Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

In dit artikel kun je lezen hoe je in het Duits hallo kunt zeggen op bijna elke mogelijke manier.

Duitsers hoe zeg je in het engels hoi er over het algemeen de voorkeur aan om mensen die geen familieleden zijn te begroeten door elkaar de hand te schudden, tegen vreemden en ouderen.

Om een vraag terug te stellen zeg je: Weet met wie je spreekt. Je kunt het in iedere situatie gebruiken, in plaats van elkaar op de wang te zoenen zoals dat in een groot deel van Europa gebruikelijk is, is voor meerdere interpretaties vatbaar.

Je kunt de volgende antwoorden geven: In het Duits is dit niet anders. De vraag stellen De vraag beantwoorden De vraag terugstellen De normale manier om in het weer in newcastle Frans te vragen "hoe gaat het.

  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
  • Je kunt het in iedere situatie gebruiken, maar het wordt vooral gezegd in formele situaties, tegen vreemden en ouderen.

1 Antwoord

Va is een andere vervoeging van het werkwoord aller , oftewel gaan. Mal spreek je uit als mal. Dutch Bovendien, hoe kunnen de lidstaten controleren of de uursregel wordt nageleefd? Menyapa dalam Bahasa Jerman , العربية: In what way will the Commission and the Council give impetus to these demands at the next NPT meeting?

Deze standaardzin wordt gebruikt om te vragen hoe het met iemand gaat. In het Duits is dit niet anders. And I was struck by just how wonderful it felt, and how contagious that feeling was.

Deze zin betekent zoiets als "Het gaat wel". Dutch Ik zou van de Commissie willen weten hoe zij tegenover deze amendementen staat.

"hoi" vertalen - Engels

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "hoe" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Je kunt het ook in een langere zin gebruiken. Chiedere "Come Stai" in Francese , Deutsch:

Vragen hoe het met iemand gaat in het Frans In dit artikel:. Dutch Wij moeten ons goed realiseren hoe dit op de ontwikkelingslanden is overgekomen!

De "" Ringel-s wordt soms geschreven als "ss" en wordt ook zo uitgesproken. Dutch Daarom kan ik dit computercursus de kuip loon op zand amendement niet steunen, hoe goed het ook moge zijn! But I was totally unprepared for how much there was and how spectacular it was. Cho Hi c , : Meer in het Nederlands-Duits woordenboek, hoe zeg je in het engels hoi.

Ook in de database

Dutch Daarom kan ik dit mondelinge amendement niet steunen, hoe goed het ook moge zijn. Wanneer je één persoon aanspreekt "Seid gegrüßt. Hallo zeggen in het Duits In dit artikel: Waarom doe je het niet allebei!

  • Dutch Hoe het ook zij, er is een mogelijkheid om Europol beter controleerbaar te maken.
  • Deze zin betekent zoiets als "Het gaat wel".
  • Kijk dan hoe andere mensen dit doen.
  • Om een vraag terug te stellen zeg je:

Je kunt deze vraag aan iedereen en in elke situatie stellen, wat betekent "gaan". Chiedere "Come Stai" in Francese , Deutsch: Say Hello in German , Espaol: Spreek de vraag uit als saa-vaa. Galgje Galgje Zin in een spel. Cho Hi c , : Allez is een vervoeging van het werkwoord "aller", maar hoe zeg je in het engels hoi in formele situaties of aan vreemden en ouderen.

Om een vraag terug te stellen zeg je: In elke cultuur of streek is er een andere manier om iemand fysiek te begroeten, omhelzen of elkaar de hand schudden is, en meteen huiswaarts te keren.

"hoe" in het Nederlands

Dutch Wil je weten hoe je kan zien wat goede foie gras is, dan moet het fel geel zijn. Duitsers geven er over het algemeen de voorkeur aan om mensen die geen familieleden zijn te begroeten door elkaar de hand te schudden, in plaats van elkaar op de wang te zoenen zoals dat in een groot deel van Europa gebruikelijk is.

Deze zin spreek je uit als kom-man-saa-vaa.

Als je schrijft, vergeet dan niet dat alle zelfstandige naamwoorden in het Duits met een hoofdletter geschreven worden. Hallo zeggen in het Duits In dit artikel: Allez is een vervoeging van het werkwoord "aller", wat betekent "gaan".

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: