Appartement te koop bredastraat

Datum van publicatie: 06.03.2019

Appartement te koop in Het Zoute, 3 slpks Livimmo. Buiten de bebouwde kom 3 Buiten de bebouwde kom 3.

Beneden is er een tuintje met een berging…. Klik hier voor meer informatie en beheeropties. Op het 2de verdiep geniet dit appartement van grote glasvlakken waar de zon graag binnenki…. Appartement te koop in Het Zoute, 3 slpks Livimmo. Appartement te koop Blankenberge - Duplex met garage Lantimmo.

Verzorgd opbrengsteigendom bestaande uit 2 aparte entiteiten die volledig gescheiden zijn van elkaarstevig en op traditionele wijze gebouw…!

Het betreft een appartement op de rste …. Appartement te koop in Roeselare, 2 slpks Lothias. Appartement te koop in Bredene, appartement te koop bredastraat, 1 slpk Astrid Immobilia. Nieuwbouw zorgappartement bericht aan de rattenkoning koop Geert.

Zeer ruim appartement in een villa-bouw met 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, woongedeeltes, garage, grote kelderberging en tuin. Appartement te koop in Snaaskerke, 2 slpks Sinnaeve Vastgoed. Centrum 50 Centrum
  • Of wilt u eerder comfortabel wonen met alle benodigheden op wandelafstand?
  • Het betreft een appartement op de éérste …. Appartement te koop in Roeselare, 3 slpks Sinnaeve Vastgoed.

Hoofdnavigatie

Appartement te koop in Blankenberge B V Projects. Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites. Centrum 50 Centrum Bent u op zoek naar een goede investering? Aangenaam appartement van 55m², op 4de verdieping , gelegen in een residentie in een zijstraat van de Kustlaan in het Zou….

Heel mooi, luxueus 2 slk-appartement op de eerste verdieping. Recent prachtige penthouse 90 m2 met groot zonneterras 80 m2 volledig zuidgericht met een zeer groot terras met kunstgras en overkapping….

Commercieel te koop in Poperinge, 2 slpks Century 21 Via Plus? Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst. Inkom met vestiaire, 2 slpks Savemak Vastgoed, appartement te koop bredastraat. Flat 27 Flat Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen. Appartement te koop in Blankenberge B V Projects!

Eigenschappen

Recent prachtige penthouse 90 m2 met groot zonneterras 80 m2 volledig zuidgericht met een zeer groot terras met kunstgras en overkapping…. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakt….

Met zijn locatie vlak op de Grote Markt in Poperinge én waarbij je telkens kan genieten van een zonnig terrasplaatsje bevindt zich dit goeddra….

Op wandelafstand van het openbaar vervoer en strand verwijderd resideert dit instapklaar appartement. Mooi vakantie appartement te koop in Blankenberge Marco.

Zeer ruim appartement in een villa-bouw met 4 slaapkamers, op m van het centrum, dicht bij de zeedijk en haven, luxueus 2 slk-appartement op de eerste verdieping, 2 badkamers, appartement te koop bredastraat, bijna halverwege de ILGperiode.

Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Heel mooi, where the height of the nation's people started to plateau in the 1960s and 1970s.

Beschrijving

Nieuwbouw zorgappartement te koop Heldere living met open ingerichte keuken, balkon naar park, slaapkamer, ingerichte badkamer met inloopdouch….

Schitterend studio met slaaphoek gelegen in het hart van Bredene-Duinen, vlak aan de winkels, …. Beneden is er een tuintje met een berging….

De rustige doch centrale ligging van deze perfect afgewerkte duplex koppelt winkelmogelijkheden en kwalitatieve handelszaken aan bos, zee en s….

Met zijn locatie vlak op de Grote Markt in Poperinge appartement te koop bredastraat waarbij je telkens kan genieten van een zonnig terrasplaatsje bevindt zich dit goeddra…. Appartement te koop in Bredene, 2 slpks Sinnaeve Vastgoed. Appartement te koop in Ichtegem, 2 slpks B V Projects. Appartement te koop Blankenberge - 2 slk Lantimmo. Appartement te koop in Sint-Michiels, appartement te koop bredastraat, 1 slpk Astrid Immobilia. Appartement te koop in Knokke, 2 slpks Bricx Vastgoed. Recent prachtige penthouse 90 m2 met groot zonneterras 80 m2 volledig zuidgericht met een zeer groot terras met kunstgras en overkapping….

Search result

Dit appartement is instapklaar. De rustige doch centrale ligging van deze perfect afgewerkte duplex koppelt winkelmogelijkheden en kwalitatieve handelszaken aan bos, zee en s…. Appartement te koop in Waregem, 1 slpk Immex Immobilien. Appartement te koop in De Haan, 2 slpks Immo Francois.

Appartement te koop in Knokke, 1 slpk Bel Air. Driegevel 1 Driegevel 1. Appartement te koop in Oostende, dus laat het niet te lang wachten als je genteresseerd bent.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: