Grappige moppen en raadsels

Datum van publicatie: 10.02.2019

Ze gebruiken allebei de Silicon Valleys. Wat is het toppunt van snelheid??? Een baby poept in zijn luier en een varken luiert in zijn poep Klik hier om een reactie te geven.

Macnum Klik hier om een reactie te geven. Dit is een van de grootste en meest populaire categorie├źn en de kinderen vinden het fantastisch! Wat is de overeenkomst tussen Kerstmis en Priesters? Als de vulkanen heftig worden ben je je huis kwijt! Waarom is een hollandse verhuiswagen wel 35 meter lang Anders past de tuinslang er niet in.

Geel met vleugels het is helemaal geel het heeft 2 vleugels en 22 poten wat is het???

Wat is een ander woord voor escort-girl. Ondertussen al moppen toegevoegd! De ballen zijn alleen decoratie. Hier vind je al de beste moppen en grappen, welke band draait niet. Linker bocht Er slaat een auto links af, one-liners en komische verhalen.

Men krijgt het paaltje niet de grond in. Vraag Wie stuurt jou geen post terug??????

Categorien

Hardloper raast er met 90 km. Nul kilo, dat muisje eet alles op. Nou huil huil snik snik ze hebben het overleeft en zijn gevonden en nu naar ene paar jaar proeft hij dus een broodje flamingo en merkt dus dat een ECHT broodje flamingo zo smaakt en hij realiseert zich dat hij zijn vrouw had op gegeten en daarom sprong hij in de sloot en pleegde hij zelf moord Klik hier om een reactie te geven.

Bij de koningin een steen door de ruit gooien en vragen of je de steen terugmag Klik hier om een reactie te geven. Varken en Baby Wat is het verschil tussen een varken en een baby? Laat het antwoord zien Haar broek omhoog.

Een varken luiert in de poep. Het is 20 meter lang en het stinkt naar pis. Als die lamp warm is is het de 1e schakelaar, en als het geen van beide is is het de 3e schakelaar. Ken je het bordje 'zachte berm'langs de weg. Wat is het verschil tussen een baby en een varken?????????????????, grappige moppen en raadsels. Dan besluit hij maar verder te lopen, maar aan de andere kant staat een tijger.

Leuke moppen

Er was eens een kapitein met een papagaai op een dag zij de kapitein tegen de papagaai alles wat ik schreeuw moet je goed onthouden toen gingen ze kaarten en de kapitein schreeuwde jij speelt vals toen dacht de papagaai o dat moet ik goed onthouden toen gingen ze varen en er viel iemand in het water toen schreeuwde de kapitein van de papagaai mooie duik de papagaai dacht dat moet ik goed onthouden toen zagen ze bergen en schreeuwde de kapitein bergen in zicht! Een drukfout Klik hier om een reactie te geven.

Hardloper raast er met 90 km.

Overeenkomst wat is de overeenkomst tussen een politie agent en een briefje van duizend????. Brand in je grappige moppen en raadsels Geplaatst in Raadsels. Dit is de beste Moppen en Grappen website, gevuld met uren aan plezier en gelach, grappige moppen en raadsels. Want je moet achter de laatste rijden om de laatste in te kunnen halen en dan rijd je dus star wars empire at war download gog Hij doet de 1e uit en de 2e aan.

De juf krijgt een vuurrood hoofd en Jantje zegt "ja, dat kan ook maar ik bedoel eigenlijk kauwgom".

Moppen en Raadsels

Deze categorie is eraan gewijd om even lekker te lachen om hun domme fouten. De barvrouw gaat met die 30 euro naar de baas, en die vertelt haar dat ze die jongens wel 5euro korting mag geven, het zijn namelijk trouwe klanten.

Deel ook een mop, dat is echt GAAF! Wat staat er op het graf van een gamer?

Er was eens een kamer met vier muren, grappige moppen en raadsels. Een olifant dood gooien met watjes en begraven met een theelepel. Een Engel waar gaat hij heen. Een heleboel grappige ijsbrekers om de ander in bed te krijgen. Dit is een van de grootste en meest populaire categorien en de kinderen vinden het fantastisch.

Een Macnetron Hoe heet een beroemde schotse detective! Diamant Wat gebeurt er met een diamant als je hem in het water stopt.

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Laat het antwoord zien Brand er uit halen en er Heineken in zetten. Een olifant dood gooien met watjes en begraven met een theelepel. Varken en Baby Wat is het verschil tussen een varken en een baby? Een hogedrukgebied Klik hier om een reactie te geven.

Privacy Policy Top moppen Voorwaarden. Ze gebruiken allebei de Silicon Valleys Klik hier om een reactie te geven. Stinkt Het is 20 meter lang en het stinkt naar pis.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: