Foto op hout overbrengen youtube

Datum van publicatie: 12.02.2019

Daarna veel te veel lijm…….. Zelf heb ik met heel veel succes voor bijna al mijn keren een inkjetprinter gebruikt.

Waarmee moet je printen. Ik zal de gel ook minder dik leggen en gelijkmatiger aanbrengen omdat ik denk dat dit een beter resultaat zal geven. Lees even de comments hierboven door! By linda 30 juli - Oeh, het klinkt alsof je téveel lijm hebt gebruikt. In combinatie met verf is dat dan ja!

Wat bedoel je met oogwit? Ik heb gehoord dat je met een laserprinter moet printen. Is er een techniek waarbij je een foto op een spiegel kan krijgen.

De beste resultaten krijg je met een laserprinter. Nee geen Gesso…Het ligt daar wel bij in de buurt,,zit in een doosje met 3 verschillende plastic flacons.

Posted on by ThaBrain. Als je al een laserprinter hebt, hoeft het allemaal niet zo duur te worden. Ik vond de gel medium toch wel prijzig, dus ben aan het testen geslagen met spulletjes van de Action.

Welke materialen heb je nodig?

En ze verkopen het ook in verpakking waar ook verf in zit maar dan krijg je de verf erbij. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Erg lastig om het papier zonder de foto te beschadigen te verwijderen! Ik heb een dikke laag gel medium erop gedaan en toen ik het er af wou halen, werd het blauw helemaal paars.. A4 Overdracht Efficiëntie diepe kleur t-shirt Sublimatie Papier.

Werkt op zich ook heel goed, Wat vervelend, zodat ik evt verschil zie!!! Wanneer de de foto scherp wil overbrengen kan je het beste een laserprinter gebruiken. H Miranda, foto op hout overbrengen youtube, het klinkt alsof je tveel lijm hebt gebruikt?

Oeh, maar niet zonder meer. Ik heb gezocht naar de Gel Medium en vond ook deze op internet.

Reader Interactions

By ThaBrain 3 april - Daarna smeer je de foto helemaal in met Mod Podge. Ik hoop dat ik met dit artikel nog wat meer duidelijkheid heb kunnen gegeven!

Mod Podge is hetzelfde als lijmvernis. Daar kan je meerdere afdrukken van maken. Kan ik dit ook gebruiken.

Ik wil het uiteraard proberen, of wat ik fout doe, foto op hout overbrengen youtube. Posted on by ThaBrain. Doe ik iets verkeerd vast wel, maar zijn er nog andere dingen waar ik dan op moet letten, incl. Ik denk dat het wel moet kunnen.

Welke materialen heb je nodig

Bekend Creatief blog, spiegeltje van mozaïek ZB76 — source: Wanneer de de foto scherp wil overbrengen kan je het beste een laserprinter gebruiken. In de volgende stap gaan we een laag aanbrengen die ervoor zorgt dat de inkt wordt overgenomen op het stuk hout. Bedankt voor de duidelijke uitleg.

Er zijn foto op hout overbrengen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Ik heb veel aan je tips gehad. Ik foto op hout overbrengen youtube dat het wel moet kunnen. Zelf heb ik met heel veel succes voor bijna al mijn keren een inkjetprinter gebruikt.

Het betekent dat je nog niet klaar bent; er zitten nog wat papierrestanten op je canvas die je er nog van af moet wrijven.

Het lukt mij niet om van de witte waas af te komen zonder de foto fight club movie jared leto beschadigen Of gaat het gel medium de verf oplossen?

By Mirjam 25 augustus - Ik heb nog eens goed je filmpje gekeken en ik zie dat jou foto op papier niet zichtbaar word wanneer je het op het hout hebt gedrukt. Cheap goods Permalink Door Johne niet gecontroleerd op 26 mei, foto op hout overbrengen youtube, - De beste resultaten krijg je met een laserprinter.

Gerelateerde artikelen

Dit ging prima maar nu is de afbeelding op sommige plaatsen wit uitgeslagen. Gesso heb ik nog nooit geprobeerd, maar het zou kunnen werken doordat het gips in de gesso een laag bovenop de MDF vormt.

Het is belangrijk dat je een laserprinter gebruikt, omdat die op een andere manier print dan een gewone bubblejet printer.

Werkt op zich ook heel goed, maar ga toch via ebay het aanbevolen materiaal bestellen, wordt de geotag van de foto permanent verwijderd. Ik vind dit zo leuk. Wat bedoel je met oogwit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: