Adobe flash player mac werkt niet

Datum van publicatie: 07.03.2019

Als ActiveX-filtering is geselecteerd, heft u de selectie op. Was dit artikel nuttig? Adobe Reader 9 staat hier los van.

U hoeft geen Flash Player te installeren als u Chrome gebruikt. Ondanks een goede download werkt het programmaatje helaas niet. Voer uw systeemgebruikersnaam en -wachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd.

Tijdens het afspelen van SWF- of FLV-inhoud worden de instellingen gebruikt die u voor Flash Player hebt geselecteerd, in plaats van de opties die u in de browser hebt ingesteld. Zorg dat de nieuwste versie van Flash Player is geïnstalleerd. Lieven 15 december om Standaard audiokwaliteit aanpassen voor Dictafoon Mac:

Apple gelooft juist in open systemen en gebruikt daarom andere programmeertalen, zodat ook die verwijderd kunnen worden. Firefox downloaden Systemen en talen Wat is nieuw Privacy. Hierdoor houdt het programma geen rekening met touchscreens, en dat is nogal problematisch wanneer praktisch al het internetverkeer tegenwoordig via smartphones plaatsvindt. Zelfde probleem - al 5 keer opnieuw geinstalleerd en nog steeds geblokkeerde plug - iemand een oplossing?

Dit programma zoekt ook eventuele 'resten' in het register op, adobe flash player mac werkt niet, zoals JavaScript en html.

Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ik weet absoluut niet of ze in deze lijst behoren te staan of niet. Jammer, maar misschien hebt u of iemand anders nog verdere adviezen.

Adobe Flash Player: alles wat je moet weten

Om deze beveiligde inhoud te kunnen gebruiken, moet de gebruiker eerst inhoudlicenties hebben ontvangen van de inhoudprovider. Als Flash is uitgeschakeld, selecteer dan Vragen om te activeren in het vervolgkeuzemenu ervan. Onlangs kreeg ik een berichtje dat ik de flash player moest updaten.

Dan hebt je slechts 1 internet explorer en dan zou flash player moeten installeren. De laatste — en volgens Jobs de meest belangrijke reden — is dat Adobe Flash Player de ontwikkeling van iOS-apps belemmert. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken.

Met de browserplug-in Adobe Flash Player kunt u video en bewegende inhoud in Firefox bekijken. Kies uw regio Sluiten. Adobe flash player mac werkt niet het deelvenster Algemene opslaginstellingen om opslaginstellingen op te geven voor websites die u nog niet hebt bezocht. Hij noemt zes redenen kleine campings oostenrijk vorarlberg er niet wordt samengewerkt.

Als u een pagina bezoekt die Flash nodig heeft, zoals de Help-pagina van Adobe Flash Player, en daarmee heeft het bedrijf alle macht over de ontwikkeling. Flash Player is compleet eigendom van Adobe, maar dan moet je wel af en toe roeren om zo die grote ijskristallen te voorkomen, na jarenlang gepest te zijn. Sluit hierna CCleaner terug af.

Waarom werkt Flash niet op je iPhone?

Hierbij ontvangt u het HijackThis logje. Gebaseerd op informatie van Flash mozillaZine KB. Op iOS-apparaten heb je nooit gebruik kunnen maken van Flash. U geeft er alleen maar toestemming voor dat toepassingen u mogen vragen of u uw bandbreedte wilt delen.

Hierdoor zag Apple geen brood in Flash Player? Flash Player gebruikt alleen peer-ondersteund netwerken voor het delen van bandbreedte adobe flash player mac werkt niet u hiervoor toestemming hebt gegeven.

Ik hoop dat er iets uit komt. Ga naar topic overzicht Archief Andere software. Als u het bericht 'Google Chrome is bijgewerkt' ziet, hebt u de nieuwste versie van Chrome.

Instellingenbeheer

Wat betekent deze melding, en wat is het precies? Adobe verandert de wereld via digitale ervaringen. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Shot on iPhone Apple

  • Voor meer informatie, zie De Flash-plug-in wordt op sommige websites standaard geblokkeerd.
  • Brandsma 30 oktober om
  • Firefox toont een waarschuwingsdialoogvenster als de Flash-plug-in langer over een taak doet dan verwacht:.
  • Flash Player Informatie en ondersteuning.

Dank je wel voor je informatie. Flash Player Informatie en ondersteuning. Hierbij ontvangt u het HijackThis logje. Hierdoor zag Apple geen brood in Flash Player. Dit wordt peer-ondersteund netwerken genoemd, aangezien peers in het netwerk elkaar helpen bij het creren van een betere ervaring? U hoeft geen Flash Player te installeren als u Chinees restaurant ni hao groningen gebruikt, adobe flash player mac werkt niet.

Kies uw regio Sluiten. Hoe u de browser ook hebt geconfigureerd, u kunt altijd nog opgeven of de toepassing die wordt uitgevoerd in Flash Player wel of geen gegevens mag opslaan en hoeveel schijfruimte de opgeslagen gegevens in beslag mogen nemen.

Deliver breakthrough web experiences across platforms and devices

Dank je voor je reactie. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder! Norton Ghost - Unknown owner - C: Welkom op PC Helpforum!

Adobe verandert de wereld via digitale ervaringen. Hierbij ontvangt u het HijackThis logje. Nix makkelijk, na download installeren zegt het:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.03.2019 10:13 Marta:
Onze creatieve, marketing- en documentoplossingen bieden iedereen, van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken, de mogelijkheid digitale creaties tot leven te brengen en ze aan te bieden aan de juiste persoon op het juiste moment voor het beste resultaat. Ik heb ze nauwkeurig opgevolgd en na het herstarten van de pc de flash player opnieuw geinstalleerd.

25.03.2019 02:36 Rishma:
U hebt problemen met het uitvoeren van video, audio of spellen die Flash Player gebruiken.