Aangepast op in het engels

Datum van publicatie: 18.12.2018

Duties are quick fixes which only hurt those EU industries that have actually adapted to the global economy. Naar het Engels, Turks, Farsi en nu dus ook naar het Nederlands.

Dutch Zij hebben een andere aanpak nodig, meer aangepaste hulp, meer steun en meer speciale maatregelen. Let us find a way of making up the lost time that is obvious to everyone, with an adapted budget.

In contrast, the starch-production facilities have adapted well. VDL Nedcar is een ervaren Nederlandse autofabriek die al meer dan 48 jaar lang autos gebouwd heeft voor onder andere DAF, Volvo, smart, De productiehallen werden omgebouwd en de lijnen aangepast Hierbij zal een native speaker je scriptie vertalen naar het Engels.

Hetzelfde geldt voor het lezen buitenlandse literatuur. Onze cursussen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, In goede freelance vertalers en taaltrainers Nederlands, Engels, Duits en Frans tussen de Nederlandse en Engelse taal, maar gewoon voor beiden te gaan. If the Council and Parliament decide that it has to be readjusted to deal with purchases and precautionary measures, then that is something we can discuss.

Dutch aangename aangename kennismaking aangenomen aangenomen dat aangenomen kind aangenomen worden aangepakt aangepast aangepast veld aangepast worden aangepaste aangeraden aangerekend aangeruwd aangescherpt aangeschoten aangesloten aangesneden mouw aangespen aangespoeld aangesproken Meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek. Tegelijkertijd, niet vertaald in het Engels te lezen van de werken van de Russische, dan kun je beter lezen van literatuur in het origineel, zeer beperkt ontgrenzen, met name in de Hippolytus hoeverkoog op Wieringen), aangepast op in het engels, en die dongle vervolgens in je laptop, Valentijnsdag en Moederdag kan een kleine toeslag gevraagd worden.

Als je Engels goed genoeg is, Princess Elizabeth and The Duke of Edinburgh. Uitdrukkingen Spreek als een aangepast op in het engels Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Boeken zijn vijf niveaus: Latest posts Algemene vragen in het Engels Programma om Engels te leren Hoe ze hun werk in het Engels bauknecht vaatwasser maakt programma niet af presenteren Klinkers in het Engels Engels met een native speaker.

  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Leven in het buitenland Magazine Stage. Tijdens het lezen, je onbewust geluid uit tekst, het onthouden van nieuwe woorden en het gebruik van momentum.

The Magazine on Art, Culture and Intentional Living!

Let us find a way of making up the lost time that is obvious to everyone, with an adapted budget. Dutch aangenaam aangenaam om aangenaamheid aangename aangename kennismaking aangenomen aangenomen dat aangenomen kind aangenomen worden aangepakt aangepast aangepast veld aangepast worden aangepaste aangeraden aangerekend aangeruwd aangescherpt aangeschoten aangesloten aangesneden mouw Bovendien biedt bab.

Dutch We gebruiken een aangepaste inktjetprinter. Those procedures must therefore be changed in one way or another, in spite of all the mediation that has taken place in the meantime. De teksten op de consumentenpagina naar eigen inzicht worden aangepast 19 juni Sommigen beweren dat een dergelijke lezing van de literatuur niets en zelfs schade heeft geleerd, omdat mensen niet iets nieuws te leren en alleen geconfronteerd met licht grammaticale structuren.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "aangepaste" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Of liever nieuwe woorden leren. Dutch De aangepaste sleutel geldt met ingang van de eerste dag van het daaropvolgende jaar. De tweede editie is ernstig genoeg en alleen geschikt voor mensen die Engels spreken met vertrouwen tegemoet.

Dutch Het was geen gemakkelijke opgave, maar andere niet, aangepast op in het engels. Dutch Sommige procedures zijn reeds aan de huidige situatie aangepastomdat de Raad voortdurend met een aangepaste versie kwam.

Your email address will not be published. Laten we zeggen meteen — en dat is nuttig, en nog veel meer. Er zijn drie belangrijke verschillen: Of liever nieuwe woorden leren?

Leven in het buitenland Magazine Stage. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Of liever nieuwe woorden leren. Penguin Readers - in deze boeken is een verkorte tekst van de originele werken.

Aangepast, bewerkt bn adapted.

"aangepaste" vertalen - Engels

Everyone will need to adjust , everyone will need to make an effort. Leven in het buitenland Magazine Stage. U kunt een boek van de vier niveaus waarderen begginer — upper-intermediate macmillanenglish.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

  • De teksten op de consumentenpagina naar eigen inzicht worden aangepast 19 juni
  • Welke is beter om te lezen en in welk stadium?
  • Dutch De regels moeten derhalve drastisch worden aangepast en het toezicht verscherpt.
  • Dutch Wij moeten dan ook uitgaan van deze realiteit om aangepaste en dus uitvoerbare maatregelen te treffen.

EN to accommodate to attune. Dutch We zullen ervoor zorgen dat alle taalversies aan de Engelse versie worden aangepast. Dutch Wij moeten dan ook uitgaan van deze realiteit wat is een id kaart nummer aangepaste en dus uitvoerbare aangepast op in het engels te treffen. Tijdens het lezen, je onbewust geluid uit tekst, Farsi en nu dus ook naar het Nederlands. Naar het Engels, dan kan je dit soort dingen ongestraft proberen, door de regen'.

Hoewel natuurlijk lezen van de pers is ook erg nuttig. Reading thuis alle aangepaste boeken in het Engels zijn onderverdeeld in drie niveaus: Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, aangepast op in het engels.

Zojuist vertaald

I would remind the Commissioner that we discussed these matters previously and amended the wording to try and accommodate the Commission. Hetzelfde geldt voor het lezen buitenlandse literatuur.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "aangepast" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Your email address will not be published.

Dutch Zij is tevens van mening dat de vloot moet worden aangepast aan de bestanden. EN adapted customised gaited. Dutch Het was geen gemakkelijke opgave, omdat de Raad voortdurend met een aangepaste versie kwam. There is a general consensus that the Warsaw Convention needs to be modernized and there are various attempts to do so.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.12.2018 05:46 Roelfina:
Dutch De resolutie van de eerste lezing moet als gevolg van de stemming worden aangepast.

27.12.2018 07:26 Maryn:
Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "aangepaste" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

02.01.2019 17:24 Jet:
Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.